Az Esti Showder műsorvezetője az őszi szezonban új szerepbe került az RTL Klubon, de ez nem zavarja abban, hogy megőrizze a benne rejlő Sanyit. A Legyen Ön is milliomosbeli munkáját nem tartja prostituálódásnak, szerinte csak akkor lenne belőle kurva, ha csak azért vállalná a vállalhatatlan, hogy több pénzt kapjon.

Bár Vágó István és Fábry Sándor nem jönnek ki egymással, elismerik a másik teljesítményét – tudtuk meg az Esti Showder műsorvezetőjétől, aki az őszi szezontól az új arculatot kapott Legyen Ön is Milliomos házigazdájaként mutatkozott be. „Valóban így van, kevés dologban értünk egyet mi ketten, noha egymás munkáját kölcsönösen elismerjük. De ez nem baj, neki is, nekem is van elég barátom” - nyilatkozta a Velvetnek Fábry Sándor, aki még véletlenül sem akarja az új Vágóként vezetni a celebvetélkedővé lett RTL Klub-produkciót.

A benne rejlő Sanyi vezeti

Fábry azt mondja, azért vállalta el a Legyen Ön is Milliomos házigazdaságát, mert sikerült megegyeznie a stábbal. Ha fel kellett volna adnia a magában rejlő Sanyit, most biztosan nem ő ülne Vágó egykori székében. „Soha nem volt olyan, hogy feladtam volna magam. Ha úgy érzem, valaki rám akar erőltetni valamit akaratom ellenére, akkor felállok és hazamegyek” – jegyezte meg Fábry, aki Vágóhoz hasonlóan a műsor kérdésszerkesztőire hagyja a vetélkedő fejtörőinek kitalálását.

Miután Verebes István azzal haknizta végig a médiát, hogy számára prostituálódás volt a Heti hetes-beli szerepvállalása, arról kérdeztük Fábryt, számára mi jelentené önmaga áruba bocsátását. „Amíg nem vállalom a vállalhatatlant csak azért, hogy több pénzt kapjak, szerintem nem vagyok kurva” –mondta az Esti Showder arca, aki a műsorvezetés mellett olykor filmekben játszik és forgatókönyveket ír. Persze nem azért, hogy kurvuljon.

Túl sokat beszél

A műsorvezető egyébként nem zárja ki, hogy újra szerepeljen egy filmben, bár bevallotta, sokat számít, hogy ki rendezi azt. Fábry Sándortól azt is megtudtuk, bármennyire hasonlít egymáshoz a tizenegy éve futó Esti Showder és a David Letterman-féle Late Show, az előbbi nem a külföldi verzióra épül. „Az, hogy bejön egy pasas, vicceseket mond, aztán emberekkel beszélget, majd zene van, az nem egy formátum. Ilyet sokan csináltak már más ország sok televízióján. Természetesen hasonlítanak ezek a műsorok egymásra és Jay Leno vagy Letterman talán a legnagyobbak a műfajban” – fejtette ki véleményét Fábry, aki mai napig tanulja, hogyan küszöbölje ki műsorvezetési hibáit, amit már Vágó István is kritizált.

„A talkshow kezdete óta azt tanulnom, hogy hagyjam beszélni a másik felet akkor is, ha szerintem én jobbat mondanék. Ezt még mindig tanulom”. A műsorvezető azt tervezi, addig marad az Esti Showder arca, amíg szereti csinálni. Arra a kérdésre nem kaptunk választ, hogy a showderklubos fiatalok személyében tényleg az utódját keresik-e, de azt legalább megtudtuk, nagyra értékeli a stand-up comedy képviselőit. „Nagyon sokra tartom ezeket a fiatalokat, jó látni, hogy van utánpótlás, és nem kell csak a régi bezzeg-időkön nyavalyogni. Azt hiszem, a kitartás a legfontosabb és az, hogy akkor is meg tudják nevettetni az embereket, amikor életük legszarabb napja van” – nyilatkozta a műsorvezető, aki sem a magánéleti kérdésekre, sem Sebeők János kritikájára nem kívánt reagálni.

Fábry hatszázezerért haknizik

A Bors információi szerint a showman nettó hatszázezret keres egy ötvenperces vidéki haknival. Ráadásul sikerrel, mert teltházasak az előadásai, és már decemberig be van táblázva. Most hétvégén vidékre megy fellépni, ahol háromezerért adják a jegyet. A showman másfél órán át fogja nyomni a sódert.