Benkő Dániel, Luigi és Kakucsi Csernák Zoltán – csak néhány név a sok közül, akikkel hírbe hozták a magát dekoratív médiaszemélyiségként definiáló Kiszel Tündét. A bizonytalan életkorú celeb szerelmi életét Kondor Csabáig tudtuk visszakövetni, akit Gerencsér Tamás révén egy ideje mindenki homoszexuálisnak hisz. Ha éppen nem perel, a dekoratív médiaszemélyiség előrántja az angolszász sajtó Közeli Ismerősének Kiszel Tünde-i megfelelőjét, Az Udvarlót, és azonnal bekerül az újságokba. Kiszel Tünde szerelmi élete Kondor Csabától napjainkig.

Hogy a zsebéből vagy Donatella hátizsákjából húzza elő Kiszel Tünde a média üresjáratait kipótló Udvarlókat, nem tudjuk, azt viszont sejtjük, hogy nem Benkő Dániel volt az utolsó férfi, aki azt állítja, megfektette a nyolcvanas években még burjánzó szemöldökkel és szőrzettel bíró dekoratív médiaszemélyiséget. A faszharcos lantos azonban csak egy napig élvezhette a pörgést, kedden ugyanis megjelent Kiszel Tünde, aki cáfolt mindent, egy részletet kivéve: hogy Benkő udvarolt neki.

Egyszer régen férjnél volt

A magyar megélhetési celebszféra szűnni nem akaró alakja állítja, őt egyszer fiatalon feleségül vette egy izmos, ifjú, kék szemű legény. Bár sokan úgy vélik, hogy a hírességek hátán könnyű felmászni a celeblétra legmagasabb fokára, az exférj a mai napig nem nyilatkozott a médiának.

A magyar celebvalóság viszont nem mindig ilyen egyszerű, ezt bizonyítja Kiszel Tünde esete Lukács László operaénekessel, aki nyolc évvel ezelőtt magáévá tette a médiaszemélyiséget, és ezt papíron is elismerte. A Németországban élő operaénekes jó ideig tagadta, hogy ő lenne a 2001-ben született Kiszel-utód, Donatella édesapja, egészen addig, amíg a magát producernek és újságírónak vélő Kiszel elő nem jött a per- és a DNS-teszt-aduval. Lukács akkor hirtelen papíron is vállalta, ő Kiszel Donatellácska édesapja, Kiszel pedig tolmácsolta, hogy még mindig szívesen szülne gyereket lánya apjának, sőt azt sem tartja kizártnak, hogy újra összemelegedjenek.

Kondor Csaba sokáig bírta

Valószínűleg egyébként volt férfi Kiszel életében Lukács László előtt, és vélhetően az utána következők sem kizárólag a dekoratív médiaszemélyiség agyának szüleményei. A dolgos asszony szerelmi kálváriája 2005 novemberében indult útjára, amikor is bemutatta a médiának 24 éves újságíró pasiját, Kondor Csabát, akivel akkor már fél éve találkozgatott. Kiszel Tünde akkor 35 évesnek vallotta magát, és úgy gondolta, a korkülönbség sem állhat közéjük.

Később már szállingóztak az információmorzsák, kiderült például, hogy Kondor szülei elzárkóznak az egykori vetkőzős-táncos műsorvezetőtől, Kiszel pedig hiába kérte fiúját, vigye el a szülőkhöz, Kondor erre nem volt hajlandó. 2006 nyarán a médiaszemélyiség megelégelte, hogy Kondor nem hajlandó bemutatni őt a szülőknek, ezért dobta a fiút, aki viszont azzal vágott vissza, hogy a hírekkel ellentétben ő hagyta ott a bulik háziasszonyát, aki egyébként is mindössze három ételt tudott főzni.

A huszonéves szépfiú és idősebb barátnőjének kapcsolata már-már lecsitult, amikor ugyanezen év szeptemberében feltűnt a médiában az azóta már rendezőként is próbálkozó Gerencsér Tamás, aki azt állította, szexuális kapcsolatba került Kiszel Tünde exével, Kondor Csabával, majd amikor a kapcsolatukat magasabb szintre szerette volna helyezni, Kondor lelépett, és a telefonszámát is megváltoztatta. Gerencsér még azt is odabökte, hogy bár ő homoszexuális, nagyon bejön neki Kiszel, sőt még azt is el tudná képzelni, hogy beleszeressen.

Külföldieknél nem számít a kor

Ez valószínűleg meghiúsult, Gerencsér és Kiszel szerelméről ugyanis nem hallottunk többet, szemben az őszi szezonban feltűnő udvarlóseregről. A dekoratív médiaszemélyiség Mallorcán melegedett össze egy Luigi nevű, 32 éves olasz pasival, megszegve ezzel a párjánál elvárt 25 éves korhatárt. Bármennyire is szép volt a távszerelem, hamar vége lett, mert az ősz folyamán Kiszel még beújította Hörcher László festőművészt, akivel egy teljes hónapig bombázta a médiát. Decemberben már a 35 éves Sebestyén Hunorral alkottak egy párt. A 35 éves kockafejű programozó hét hónapja volt együtt Kiszellel, amikor elkaptuk egy interjúra, mint kiderült, még időben. Kiszel 2008 októberében ugyanis csak annyit közölt, hogy valamikor szakítottak Sebestyénnel, de ő újra nagyon szerelmes valakibe.

Novemberben ismét hozta a formáját, akkor egy puszis-flörtös történettel dobta fel a Kiszel Tünde-mentességet ünneplő médiát. Útban Egyiptom felé ugyanis ismét túllépte a 25-ös álomhatárt, amikor egy János nevű utassal flörtölt, sőt meg is csókolta. Míg Jánosnak csak 15 perc jutott a hírnévből, addig Kakucsi Csernák Zoltán harmincat is kapott, pedig ő nem kérte, sőt. A Kiszel Tündével méltánytalanul hírbe hozott festőművész alig tudta kimosni magát abból, hogy a média a dolgos asszony pasijaként emlegesse, miután elkísérte őt a 2009 februárjában tartott Story gálára.

A névteleneket szívesen kikosarazza

Egy hónappal a félreértett barátság után egy névtelen kérővel haknizta körbe a sajtót Kiszel. A mese főszereplője egy jómódú ügyvéd volt, aki hiába kérte meg többször is álmai asszonyának kezét, ő mindannyiszor kikosarazta. Persze nem azért, mert akkor nem tűnhetne fel az RTL Klub Reggelijében minden harmadik hónapban egy újabb szerelmi kapcsolatot reklámozva, hanem, mert szereti a szabadságot és a bizsergés is hiányzott. Ahogy ezt a történetet, úgy a júliusit sem támasztotta alá sem fotó, sem szerelmeslevél, Kiszel mindenesetre magabiztosan állította, hogy törökországi nyaralása alatt minden helyi férfi őt akarta: sorra kapta a leveleket, megállás nélkül randira hívták, de olyan is akadt, aki virágcsokorral lepte meg.

2009 szeptemberében úgy tűnt, változás áll be Kiszel Tünde szerelmi életében, a magát dekoratív médiaszemélyiségként definiáló egykori táncos-vetkőzős műsorvezető ugyanis ismét kifogott magának egy harminc körüli férfit, aki néhány évvel túllépte a 25 éves korhatárt, de hát urambocsá', Kiszel Tünde sem lesz fiatalabb. A dolgos asszony egyébként egy vidéki közönségtalálkozón ismerte meg nála 20 évvel fiatalabb fiúját, akivel valószínűleg nem jött össze a hosszabb románc, Kiszel ugyanis már szeptember óta nem haknizta tele a sajtót a hónap udvarlójával, holott ez a versenyző még Donatellának is tetszett. Azt pedig tudjuk, édesanyja szerelmi élete rajta áll vagy bukik.