Az énekesnő a DVSC focistája mellett találta meg a boldogságot és most műsorvezető lesz könnyűzenei tévéadón. Hadar, izgul és nem bánja, hogy felvételről vezet műsort. Debreczeni és Zimány majd azután adnak neki csak tanácsot, hogy megnézték alakítását, Dukai Kedves barátnőjével tudná elképzelni magát a kamera előtt.

Dukai Regina élete láthatóan sínen van, nem elég hogy fél év egyedüllét után újra rátalált a nagy szerelem, de szakmai úton is új fejezet nyílt számára azzal, hogy megkapta az egyik induló zenei csatorna műsorvezető-arcának szerepét. „Szerencsére zenei hírekben otthon vagyok, de ez nem segített hozzá, hogy elnyerjem ezt a szerepet. Talán azért lehetett valamivel könnyebb dolgom, mint a többi castingoltnak, mert már elég sokat voltam a tévében – nyilatkozta a Velvetnek. – Szerencsére már tudok úgy beszélni, hogy az emberek megértsék, ami persze nem jelenti azt, hogy már nem hadarok, de nagyon igyekszem lassítani a beszédemen.”

Izgatott hadarás

Az glammodellből lett műsorvezetőnek ez lesz az első komoly tévés szerepe, emiatt eléggé izgul, ám nem volt még ideje beszédtanárhoz mennie, de okvetlen keresni akar egyet a közeljövőben, mert ő is tudja, a száz százalékos teljesítményhez erre szüksége is van. „A kollégáim már hoztak néhány próbafelvételt, hogy nézzem meg magam, hiszen az is sokat segít. Nagyon izgulok, biztos vagyok benne, hogy ezért is hadarok annyira, de szerencsére mindig figyelmeztetnek, olyankor újravesszük a jelenetet.”

Megtudhattuk, hogy Dukai nagyon kritikus saját magával szemben, így jóval könyörtelenebben fogja saját magát visszanézni, mint bármilyen más külső szemlélő. A 1Music Channel január eleje óta próbaüzemmódban működik, de februártól végre élesben is láthatja magát az énekesnő, bár egyelőre élőben nem, mivel a műsora felvételről megy majd. „Nagyon élvezem ezt a fajta munkát, először csak a zenei híreket mondom, meg a slágereket konferálom, aztán nem tudom, még mi lesz. Hála istennek nem dobtak be a mélyvízbe, ami nem is baj, mert először meg kell tanuljam ezt a felolvasós műfajt, majd aztán jöhet az élő show, már ha velem gondolkozik ilyesmiben a vezetőség. Nincs ötletem arra vonatkozólag, milyen beszélgetős műsort vezetnék, mert most erre a feladatra koncentrálok.”

Dukai elmondása szerint a csatorna zenei kínálata elsősorban a fiatalabb generáció kiszolgálását helyezte előtérbe, igényes zenéket szeretnének játszani és friss slágereket, jó sok magyar előadó felvonultatásával. „Nem lesznek régebbi slágerek, mert arra ott lesz a Hit Music Channel. A szövegeimet a szerkesztők írják, de mindig a saját szám ízére faraghatom, és ha valami nem tetszik, azt kihagyjuk, hogy hitelesebb legyek. Sok mindenkiről tudok a szakmában, de például Taylor Swift nevét eddig nem ismertem, pedig róla igen sok hír szól. Így kicsit utánajártam, ki is ő és meghallgattam a zenéit. Fontos, hogy képben legyek.”

Barátból kolléga

Közös naptáras barátnői, Zimány Linda és Debreczeni Zita bár már rutinos műsorvezetőnek számítanak hozzá képest, egyelőre nem adtak szakmai tanácsokat, kíváncsian várják a debütálást. „Ők örülnek, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget, de bele nem szólnak. Először megnézik, hogy mit csinálok a képernyőn, és utána majd feltehetően elmondják a véleményüket, ám befolyásolni nem szeretnének.”

Dukai egyelőre annyit tud a csatorna további terveiről, hogy szeretnének még műsorvezetőt, de az nem derült ki, hogy ez fiú vagy lány lesz. „Csak én vagyok, de nagyon bírnám: hogy ha lány lesz, akkor olyan társam lehetne, akivel jóban vagyok, például a Zita. Ha fiú lesz, akkor meg biztos, hogy valamilyen fiatalos, pörgős srácot fognak választani, mert egy nagyon jókedvű csapat gyűlt össze a csatornánál.”

Szerelem is van

A modell annál is boldogabb, hiszen végre rátalált az új, nagy szerelem a DVSC labdarúgója, Feczesin Róbert személyében, akivel végre tökéletes összhangba került.  „Most végre nyugalom van körülöttem. Nálam a bizalom nagyon fontos kérdés, hála istennek Robitól mindent megkapok, amire vágyom.” Most tíz napra válnak külön a szerelmesek, amúgy ingáznak Budapest és Debrecen között. Együtt lakásról éppen ezért egyelőre nincsen szó, hiszen egyikük sem tud hosszabb időt távol tölteni otthonától, ahová a munkája szólítja. „Ez azért sem baj, mert így legalább mindketten éljük a saját életünket, csináljuk a dolgunkat, tudunk száz százalékosan a feladatunkra koncentrálni és mégis nagyon sokat vagyunk együtt.”

Ennek ellenére senki nem számítson Dukai Regina társaságára a báli szezonban, mert saját bevallása szerint ki nem állhatja az ilyesmit, egyáltalán nem egy bálozós típus, így nem valószínű, hogy az Operabálon össze lehet majd vele futni. „Még soha nem jártam Operabálon, de nem is vonz ez az egész.”