A médiaszemélyiség az idei Operabálon is nagyon jól érezte magát, ahol ezúttal nem tiszteletjeggyel jelent meg, hanem új lovagja vásárolta meg a belépőket. A férfival egyelőre csak randevúznak, és majd meglátják, hogy hova fejlődik kapcsolatuk. Kiszel Tünde egyébként szívesen beszél magáról, ha az újságírók vagy a közönség érdeklődik felőle, de egy blogban, vagy akár Facebook-oldalán nem szívesen osztaná meg élete minden apró rezdülését. A közösségi oldalakon egyébként több ál-Kiszel Tünde is létezik, és ő hiába küzd ellenük, valahogy mindig sikerül újra feltűnniük.

Kiszel Tünde a szombati Operabálon egy új férfi oldalán jelent meg, akinek személyében természetesen az új hódolóját tisztelhetjük. „Ő az új lovagom, és egy igazi úriember. Nagyon kedves, figyelmes és intelligens, csak jót és szépet tudok róla mondani. Most kezdtünk el randizgatni, de már korábban is ismertük egymást, barátkoztunk. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – nyilatkozta a médiaszemélyiség, aki egyúttal cáfolta az egyik napilap azon híreszteléseit, miszerint az Operabál előtt pár órával a tiszteletjegye miatt botrányt rendezett. „Ez hazugság. Már szerdán megvolt a jegyünk, és a bál délutánján éppen fodrásznál ültem, készült a sminkem. Volt olyan év, amikor kaptam jegyet, idén pedig a párom vette meg a belépőt” – szögezte le Kiszel Tünde, akinek Lajsz András egyébként az est folyamán egy szerelmi bájitalt is kevert.

A nagyközönség számára a hírességek az érdekesek

Mivel a médiaszemélyiség rendszeres vendége ennek az eseménynek, kíváncsiak voltunk, hogy szerinte mi lehet az oka annak, hogy a neve szinte összeforrt ezzel a rendezvénnyel, és minden tudósításban megemlítik. „Viccesen azt mondhatnám, hogy nincsen Operabál Kiszel Tünde nélkül. Az RTL Klub Reggeli című műsorában is ez volt kiírva. Hiába volt sok gazdag bálozó, volt néhány operaénekes, vagy kevésbé ismert színész, a nagyközönség számára a hírességek az érdekesek, akiket naponta látnak a televízióban, az újságokban. Érdekli őket, hogy az ismert emberek miben jelennek meg, ki a kísérőjük, a partnerük, hogyan érezték magukat, mit csináltak” – hangzott a válasz.

A sztárvendégek

Kiszel Tünde természetesen idén is nagyon jól érezte magát, és különösen jól esett neki, hogy az est hazai sztárvendégével, Komlósi Ildikó operaénekessel is volt alkalma beszélgetni.

„Odajött hozzám, és elmondta, hogy már nagyon sok jót hallott rólam, valamint azt is, hogy örül annak, hogy megismerhet, és itt találkoztunk. Nagyon jó volt beszélgetni vele, nagyon kedves volt. José Curával, a külföldi sztárvendéggel már a sajtótájékoztatón is találkoztam. Itt készült egy közös kép is, ami immáron a harmadik. 2000-ben az Operaházban láttam, 2002-ben pedig a szilveszteri operabálban lépett fel, akkor is találkoztam vele.” Hozzátette, egyetért velünk abban, hogy idén valóban kevesebb híresség tette tiszteletét a rendezvényen mint tavaly.

Nem korrekt dolog, ha visszaélnek a nevével

Bár az Operabálon való részvétel régi hagyománynak számít, Kiszel Tünde nyitott az új dolgokra is; egyik barátja révén például nemrég regisztrált a Facebookon, ahol egyelőre még egyedülállóként szerepel. Természetesen bőven akadnak olyan adatlapok, amiket nem éppen jó szándékú emberek hoztak létre. „Próbálom ezeket levetetni, hiszen nem korrekt dolog, mivel visszaélnek a nevemmel, és egyik közösségi oldal sem erre való. Ezzel megtévesztik az embereket, hiszen könnyen azt hihetik, hogy valóban az én oldalamra látogattak el. Általában a kérésemre le is veszik ezeket az adatlapokat, de egyesek később újra regisztrálnak a nevemben, borzasztó, hogy milyen kitartóak ezek az alakok. Szerencsére nagy visszaélés még nem volt, és remélem, hogy nem is lesz. Hallottam, hogy más hírességek ennél sokkal rosszabbul jártak, és nagyon durva oldalakra került fel ilyen módon a nevük illetve a fotójuk. Nem tudom, hogy ezt hogyan lehet kivédeni, nagyon nehéz helyzet” – nyilatkozta Kiszel Tünde.

Háromezer függő kapcsolat

Tapasztalatai szerint egyébként hiába van az egyik magyar közösségi oldalon is egy rajongói oldala, a legtöbben mégis a személyes adatlapján keresztül jelölik be. „Biztosan úgy gondolják, hogy azt nem én nézem, nem én kezelem. Az IWIW-en egyébként jelenleg háromezer függő kapcsolatom van. Kedves nézők bejelölnek, de nekem sajnos nincs időm megnézni az adatlapomat. Eleinte nézegettem hajnali háromig, négyig, de azután képtelen voltam lépést tartani a sok bejelöléssel. Ahhoz nincs szívem, hogy bejelöljem azt, hogy nem ismerem” – tette hozzá a saját honlappal is rendelkező híresség, aki általában csak a családtagok, rokonok, barátok és a közeli ismerősök esetében kezdeményezi a kapcsolatfelvételt a közösségi oldalakon.

Nem tartozik minden mindenkire

Egyúttal leszögezte azt is, hogy nem kívánja élete minden egyes rezdülését megosztani a nagyvilággal, ahogy ezt sokan teszik a Facebookon.

„Nem tartozik minden mindenkire. Mivel közszereplő vagyok, természetesen érdekli az embereket, hogy mi történik velem. A dabasi szalon tulajdonosa mesélte, hogy az emberek már előre bementek az üzletbe, hogy megérdeklődjék, milyen is lesz a ruhám. Tőlem is rengetegen kérdezték. Ez természetesen jól esik, de azért vannak dolgok, amiket szeretnék megtartani magamnak. Többek között ezért nincs blogom sem. Legalább egy pici intim szféra maradjon, kell egy kis titokzatosság, misztikum” – nyilatkozta a Velvetnek Kiszel Tünde.

Mi vagyunk a közönségért...

A médiaszemélyiség hozzátette, ő mindenesetre azt az elvet vallja, hogy az ismert emberek vannak a közönségért, nem pedig fordítva. „Távol áll tőlem, hogy nagyképűsködjek, hogy a kedves közönséget, vagy az utca emberét lenézzem. Mindig megállok egy-két percre, ha odajönnek autogramot, vagy közös fotót kérni, vagy kérdeznek valamit. Nem úgy, mint egy-két híresség, akik szóba se állnak velük, kikérik maguknak, hogy őket az utcán ne szólítsa le senki. Mi vagyunk a közönségért, és nem fordítva. Ha egy színész azt szeretné, hogy elmenjek megnézni az előadást, akkor nem szabad nagyképűsködnie.”