A nemceleb zenész bevallja, hogy mindig rossz kedve van, de az is előfordul, hogy az emberek rontják el. nem baj, mert például kerékpározni azt szeret.

Hajós András nemceleb médiaszemélyiség nem szeret a reflektorfényben ülni, de azért szokott, hiszen a Heti Hetesben például hétről hétre osztja a jópofaságokat, de nyilatkozni, újságokban szerepelni csak duzzogva hajlandó. Most mégis elkapta a Juj.hu és jól nekiszegezte a kérdést, hogy mitől romlik el az ő kedve, meg is tudhatjuk a választ, hogy mindentől.

Az Emil Rulez frontembere saját bevallása szerint általában amúgy is rosszkedvű, de a Heti Hetes felvételei előtt azért mégsem az. Úgy véli, hogy az országban amúgy sem felhőtlen a jókedv, ráadásul gyakran felbosszantja már pusztán az is, ha egyáltalán találkozik emberekkel.

Ettől függetlenül Hajós András nem hangulatember, de nem is nehéz őt felbosszantani. Bár nem olyan régen megszűnt a műsora a Paprika tévén, valószínűleg nem lehet elkeseredve, hiszen hozzászokhatott már az efféle csalódásokhoz, az is feltételezhető, hogy emiatt lett elege a bulvárból.

Eltolni a cangát

Teljesen azonban soha nem tud kiszakadni a mókuskerékből, erre enged következtetni, hogy a Story magazin múlt hetii számában tőle nem megszokott őszinteséggel vall a fenekéről, azaz arról, hogy a felesége szerint ezen testrésze feszesebb lett, amióta biciklivel közlekedik.

Hajós úgy véli, hogy a kerékpározás nem csak sokkal olcsóbb, de gyorsabb, és jóval kevesebb feszültséggel jár, mint ülni órákat a dugóban, így ha az időjárás engedi szívesen pattan nyeregbe, annak ellenére, hogy tavaly lekoccolt egy oszlopot, és totálkárosra törte előző biciklijét.