Az Ámokfutók frontembere már nem Judy Neróban keresi a nagy őt, mert az expornós eddig összesen csak egyszer szakított időt a személyes találkozóra – a beszélgetés akkor is a menedzsere jelenlétében történt. Kozso a Velvettől tudta meg, hogy Judy Nero szakmai tanácsokat szeretne kérni tőle, de mint mondta, úgy, hogy még nem hallotta, semmit sem tud reagálni, illetve valamit mégis: „Az erotikus dalok biztosan jól állnának neki.” Azt is megtudtuk, Kozso arra vágyik, hogy a nők arra legyenek kíváncsiak, milyen valójában, és miközben szájsprayt fújt azt is megosztotta velünk, igazi férfiéletet él, és büszke a hódításaira.

Vörös Tollal a him magazin bemutatkozó partiján találkoztunk, ahová az Ámokfutók új énekesnője, Kyra is elkísérte. Bár nem ez lenne az első alkalom, hogy Kozso megosztja testét az együttes valamely tagjával, az énekes határozottan állította, jelen esetben csak munkakapcsolatról van szó. „Kyrának és nekem is szabad a szívem, de ezen még nem gondolkoztunk, mert a munka rettentően leköti az életünket” – mondta a Velvetnek Kozso, aki külön kérte, ne kocsorzsoltozzuk, mert őt Kozsónak hívják – legalábbis az 1990-es évek óta.

Szereti az extrém nőket

Kozso megújult együttese április végén, május elején mutatkozik be, a formációba főként a hang alapján keresett énekesnőt. „Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a hanghoz párosult egy ilyen őrület, és egy ilyen csodálatos lélek, ami benne van” – jegyezte meg, majd hozzátette, fontos volt számára, hogy olyanokkal dolgozzon együtt, akik el tudják viselni extremitásba hajló természetét. Bár kértük, hogy hozzon példát a szélsőséges megnyilvánulásokra, inkább csak közhelyekkel ajándékozott meg minket. „Minden, ami belefér, amitől az élet őrültebb lehet, édesebb, forróbb és izgalmasabb. Nincs olyan dolog az életemben, amitől félnék, semmi miatt nincs lelkiismeret-furdalásom” – húzta föl pszichotikus kórképét az énekes-producer, akit nemrég az expornós Judy Neróval is hírbe hoztak. Nemrég azonban a Velvet úgy értesült, Judy Nero csak szakmai tanácsokat szeretne kérni Kozsótól.

Vörös Toll képekben

„Judy Neróval a Cool TV egyik forgatásán találkoztam, valami vetkőzős számot nyomott. A folyosón futottunk össze, ő a menedzsernőjével volt, és miután életemben először láttam, úgy illett, hogy meghívjam a teaházamba” – kezdte pozitív felütéssel az Ámokfutók frontembere, aki csak hírből ismerte Judy Nerót, mint mondta, egy filmjét sem látta – egészen néhány nappal ezelőttig, amikor a hangmérnöke egy tízperces Judy Nero-filmjelenettel várta az ebédelésből visszatérő Kozsót. Nero még a forgatás napján felhívta az énekest, arra kérte, beszélgessenek egy keveset a személyes találkozó előtt. „Beszélgettünk, aztán másnap bejött a teaházba, ahová egy perccel később a menedzsere is megérkezett. Beültünk egy kis szeparéba, ettünk-ittunk, beszélgettünk, de a másfél óra alatt végig ott volt a hölgy, úgyhogy nem igazán tudtuk normálisan megismerni egymást.”

Nero nem sokkal később Hamburgba utazott, és bár Kozso beszámolója szerint azóta is történt sms-váltás, személyes találkozóra nem került sor, ami már nem különösebben érdekli az Ámokfutók énekesét. „Nyitott lettem volna rá, mert szeretem az extrém hölgyeket. Most már nem hiszem, hogy bármi is lesz ebből, mert ha egy nőt érdeklek, akkor nem tűnik el másfél hónapra.” Judy Nero menedzsere a napokban sajtóközleményben tudatta a Velvettel, hogy az expornós április második hetén ismét találkozik Kozsóval, hogy szakmai tanácsokat kérjen tőle, ugyanis mint kiderült, Nero szembefordulna a hagyománnyal: topless DJ-zés helyett inkább énekelne.

Igazi férfiéletet él, és büszke a hódításaira

A tiszteletbeli indiántól megtudtuk, fogalma sem volt arról, hogy Nero zenei pályára szeretne lépni. „Nem tudok róla semmit, furcsa mód a hölgy napjában többször is megkeresett, hogy találkozzunk a jövő héten, de nem mondta el, milyen témában. Ezek szerint innen fúj a szél. Nem tudok nyilatkozni arról, hogy tudok-e segíteni neki, mert még nem hallottam énekelni. Az erotikus dalok biztos jól állnának neki.” A beszélgetés folyamán az is kiderült, hogy a majd' negyven éves énekes már nem ismerkedik társkereső oldalakon, ugyanis annyian érdeklődtek iránta, hogy már nem tudta kezelni a levelezését.

„Neked lehet, hogy szerencséd van, nekem most nincs szerencsém, nagyon nehéz ismerkedni a civil életben. Koncert után nem lehet, mert mennem kell a következőre, egy ilyen bulin pedig nem tudod, hogy mi szól neked, és mi szól annak, hogy sztár vagy” – fújt némi szájfrissítőt az emberarcú Kozso, aki arra vágyik, hogy a nőket az érdekelje, hogy ő milyen valójában. „Nagyon sokan nem tudják, milyen vagyok valójában, mert megítélnek a médiából, elmondanak egy nyálas köcsögnek, miközben egy normális, igazi férfiéletet élő ember vagyok, aki büszke a hódításaira, a munkájára, arra, amit elért. De sajnos nem mehetek oda mindenkihez egy percet beszélgetni.”