Az egykori valóságshow-szereplő egy divatbemutató kedvéért nyuszilány lett, és az is kiderült, hogy kizárólag annak köszönheti a felkérést, hogy korábban szerepelt a Való Világban. Béres Anett most jól érzi magát, és boldog a kicsit művész férfivel, aki már komolyzenei koncertre is elvitte.

Béres Anett Kustánczi Lia, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis-Hegedűs Réka társaságban vonult fel egy bemutatón, így volt lehetőségünk egy rég nem látott hőssel beszélgetni. „Igazából a húsvét miatt volt egy ilyen nyuszis bemutató, meg azért, mert jön a tavasz. Vidámság, jó hangulat, nevetés. Tény, hogy Való Világnak köszönhetem, hogy modellkedhetek, egyébként senki nem hívna ekkora méretekkel. Pici vagyok. Rékáéknak eszébe jutottam, és felhívtak. Nem tudom miért” – mondta Béres Anett a Tao Club nagyszabásúnak mondott divatshow-ján.

Csíktangát nem!

Az egykori valóságshow-szereplő nem hajlandó olyan munkát vállalni, ahol igazán meg kell mutatnia magát. „Nagyon-nagyon tangát már nem vállalok be, nemrég volt egy másik felkérésem, ott is az volt a kikötésem, hogy bármit, de csíktangát nem viselek. Volt, hogy híztam három kilót, és rossz passzban voltam, akkor fürdőruhás felkérésre egyáltalán nem mondtam igent. Ha éppen jó passzban vagyok, akkor nem mondok rá nemet. Most nincs semmi problémám magammal.” Béres Anett fontosnak tartotta kiemelni, hogy tizenkét éve dolgozik ugyanannál a cégénél, és ez a civil munkája már a Való Világ előtt is megvolt. „Alkalmazottként megyek kocsival, hordom az árut, rendes munkahelyem van.” Erre azért helyez hangsúlyt, mert nem a modellkedésből él – bár sokan azt gondolják – , azt csak hobbiból csinálja.

Kicsit művész, képeket fest, fotóz

Béres Anett most nemcsak meg van elégedve magával, de boldog is. „Fél éve élek párkapcsolatban. Mindig elmondom, hogy van kapcsolatom, de tanultam a hibáimból, ha nem muszáj, akkor nem beszélek róla. A múltkor elmentünk a Csillag születik-re, ott nem bújtunk el, csináltak is rólunk képeket. Ha tudom, hogy valahol sok újságíró lesz, direkt nem megyünk el. Ha véletlenül ott vannak, akkor nem bujkálunk a fotósok elől.” Az alkalmi modell barátja állítólag büszke Béresre, és egy új ablakot is nyitott neki a nagyvilágra. „Járunk együtt hangversenyre, ami tök más irány, mint amit eddig megszoktam. Ő igazából egy kicsit művész, képeket fest, fotóz” – így definiálta barátja foglalkozását a boldog alkalmazott.

„Engem régen nem kötött le, hogy elmenjek egy hangversenyre, sőt, amikor először mondta, arra gondoltam, uram, anyám, milyen lesz? De tökre örülök, hogy elmentem, mert kitárult előttem egy világ.” Béres már háromszor volt komolyzenei koncerten, bár bevallása szerint az elsőt nehezen tudta csak végigülni. „Először nem tudtam beleélni magam, utána kezdtem el érezni a zenét. Rájöttem, nem úgy kell hallgatni, mint egy popot vagy mint egy rock zenét. Az ember becsukja a szemét, és csak hallgatja. Teljesen más irányba viszi az ember gondolatait. Jobban szeretem, ha énekelnek benne, de olyan sűrűn nem járunk, hogy idegesítene. Az operához még edzeni kell, ahhoz még fel kell nőnöm” – mondta.