Továbbra is koporsót akar árulni Gáspár, akit mentora becsületes, intelligens és együttérző embernek tart. A showman arra vágyik, hogy senki ne akarja befeketíteni.

„Nézettség magáért beszél” – mondta Gáspár Győző, aki ez alkalommal nem kívánt bulvárnyilatkozatot tenni, ezért arra a kérdésre ma sem kaptunk választ, miért vágott bele ismét a Győzike Show-ba. Viszont elmondta, a szlogenje már az: Győzike a bohóc, Győző pedig az üzletember. A kettő között pedig ég és föld a különbség. Számára csak az a fontos, hogy a termékeit ismerjék.

Itt nem lehet reklámozni

Gáspár a show befejezése után döntött úgy, hogy koporsóárus lesz. Édesapja a 80-as években foglalkozott koporsókkal, így nem volt számára ismeretlen ez a szakma. „Innen jött az ötlet. Ez egy zárt szakma, imádom csinálni. Most a 2011-es Temexpóra készülök” – mondta Gáspár, és hozzátette, igyekszik majd a kiállításon jól szerepelni, és minél többet bemutatni a termékeiből.

Balogh Károly, akit mentoraként, mestereként mutatott be nekünk, elmondta, hogy azért szeretne megállapodni Gáspár Győzővel, mert mindegy milyen társadalmi rétegnél, de népszerű embert ismerhetett meg a személyében. „Győző alakítani tudja a kultúrát, és nem csak a saját közegében. Ebben a munkában nincs semmi ördöngös dolog, egy impulzív ember kell hozzá. Győző a lelke mélyen rendes és mélyérzésű pali, becsületes, intelligens. Ez egy zárt piac, ahol mindenki a hírnevét őrzi, mert itt nem lehet reklámozni, így a szolgáltatásnak kell kiváló minőségűnek lennie. Ebben a szigorúan hierarchizált szakmában nem tud kárt tenni, és reméljük, később a show mindezt életszerűen mutatja majd be.”

Gáspár Győző is osztotta mentora véleményét, ezért is hangsúlyozta, a koporsóknak nincs szüksége a bulvárra. „A temetkezési vállalkozók nem akarnak megjelenni az újságokban. Igyekszem lelkiismeretesen csinálni a munkám, nem szeretném, ha befeketítenének. A múlt héten nagy szakmai elismerést kaptam, amikor meghalt egy nyolc hónapos kislány. Egy nap alatt leszállítottam a koporsót. Két ok miatt is: mivel vannak gyerekeim, tudom, mit érezhettek a szülők. Kettő: személyesen én vittem ki a koporsót, nehogy egy karcolás is legyen rajta. A szakma egyik nagyra becsült tagja fel is hívott másnap, hogy nem gondolta, ilyen profin megoldom ezt a feladatot.”