A playmate-ből lett lemezlovas nemrég Koreában és Japánban is fellépett, ahol amellett, hogy megállapította, a japán lányok nem is rondák, gyakorolhatta, hogyan mondjon nemet azoknak, akik meg akarják fogni szilikonmellét. Merthogy a japán nők akarták, nagyon is.

A 22 éves explaymate két hét alatt nemcsak Korában és Japánban fordult meg, hanem Németországban is, bár az közel sem volt annyira emlékezetes számára, mint Japán, ahol a szórakozni vágyó nők meg akarták fogdosni a fellépés előtt. „Még a szettem előtt elmentem a mosdóba, ahol a lányok elkezdtek sikítozni – megismertek a klubban kihelyezett plakátról –, hogy hadd adjanak egy puszit, hadd fogják meg a kezemet. Aztán elkezdték nézni a mellemet, és le nem vették róla a szemüket – nincsenek hozzászokva a szilikonmellhez –, majd kérdezték, hogy megfoghatják-e. Természetesen nemet mondtam” – idézte fel élményeit Metzker Viktória, aki azt is megjegyezte, az is feltűnt neki, hogy a japán lányok nem is rondák.

Szépek a japán nők

„Idáig nem igazán láttam olyan japán, koreai lányt, aki tetszett volna, olyan egyformának tűntek. Ebben a klubban viszont annyi szép lány volt, hogy nem győztünk válogatni, hogy melyik tetszik, melyiket vinnénk haza” – lőtte be a japán nők szépségszintjét az explaymate, aki három éve kezdett komolyabban foglalkozni a lemezlovassággal, amit azóta hivatásszerűen űz. Olyannyira, hogy már jó ideje nem is vetkőzik. Metzker szintén lemezlovas pasijával ellentétben inkább külföldön vállal fellépéseket, és bár úgy véltük, ebből egyenesen következik, hogy ő hozza a nagyobb pénzt a házhoz, az explaymate rácáfolt az elméletünkre.

„Nálunk ilyen nincs, ő mással is foglalkozik a diszkózás mellett, az építőiparban dolgozik, ezért szó sincs arról, hogy én hoznám a házhoz a több pénzt” – mondta a Velvetnek, majd hozzátette, bár négy éve együtt van pasijával, nincsenek egy kasszán, de ezt nem is érzik problémának, főleg hogy egyszer ennek is eljön majd az ideje. „Próbáljuk megosztani a költségeket, ha vásárolunk, akkor általában felezzük az összeget. Sosem szerettem élősködni, és nem várom el a páromtól, hogy eltartson. Nyilván, ha majd összeházasodunk, és mondjuk, lesz egy gyerekünk, akkor szeretnék majd háztartásbeli lenni, hogy csak a kicsivel foglalkozhassak, de az még egy jó 5-6 év” – fejtette ki a közös kasszáról vallott nézeteit a DJ, aki a külföldi fellépéseiből befolyó összegeket nem herdálja el, hanem „próbálja felépíteni a jövőjét.”

Nem vágyik Brazíliába

A nemrég hajszínt váltott Metzker azt is elmondta, bár szereti a fellépéseket, igyekszik mértékkel dolgozni, mert bánná, ha párkapcsolata rámenne a túl sok munkára. Épp ezért csak hétvégenként, valamint havi egy hetet van távol pasijától, aki ezt még jól viseli, sőt, biztatja. „Amikor írok neki, hogy hiányzik, és rossz nélküle, akkor mindig azt mondja, hogy próbáljam meg élvezni, mert egyszer vagyok fiatal, most használjam ki, hogy dolgozhatok és utazhatok.” A volt playmate Dél-Amerika kivételével már az egész világot bejárta, és mint mondta, Brazíliába is hívták már, de visszamondta.

„A párom is féltene, ha odamennék, és én is azt hallottam, hogy veszélyes: egyszer állítólag elraboltak egy ismert lemezlovast, és váltságdíjat követeltek érte” – fejtette ki a visszautasítás okait. A 2007-es év playmate-jétől azt is megtudtuk, nemcsak Voksán Virág, hanem ő is testőrökkel jár fellépni, akiket a szerződés értelmében a klubok biztosítanak. „Sosem lehet tudni, mi történik, bár még sosem kellett beavatkozniuk” – tette hozzá, és megjegyezte, meglepődött, amikor a megbeszélt kettő helyett hat testőrt kapott Koreában.

Metzker sikerét nemcsak a testőrök és a külföldi fellépések száma, hanem az is bizonyítja, hogy következő, ismert külföldi énekes közreműködésével készülő száma után feltehetően a Black Eyed Peasszel is dolgozni fog. „Eddig arról volt szó, hogy remixet készíthetek will.i.amnek – az együttes frontembere – és a Black Eyed Peasnek, vagy ha fellépnek Európában, akkor játszhatok előttük. Remélem, sikerrel járnak a tárgyalások, mostanában eléggé szerencsésen alakultak a dolgok.”