A műsorvezető az Akítvot viszi tovább, de nem a TV2-n, hanem a FEM3-on. Három hét múlva már saját riportjai is lesznek, mert a női csatornán szabadkezet kapott. Azt ígéri, az sosem lesz megemlítve, ha valaki szekrénysort vesz. Rendes Zoltánnak, a TV2 kreatív igazgatójanak neje a Kölyökidőből indult, majd újra felfedezte az a kereskedelmi csatorna, amelyik most egy istállóba tette Gombos Edinával.

Czippán Anett a FEM3 csapatát erősíti, mióta Papp Gergő visszatért a TV2-höz. A műsorvezető szerint azért váltotta őt Papp, mert a megújulás része volt, hogy olyan ember kerüljön az Aktív élére, aki már bejáratott riporterként új színt vihet a műsorba. „Én most is az Aktív anyagaiból dolgozom, olyan témájú riportokat válogatok össze, amik a nőket jobban érdekelhetik, mint a férfiakat” – mondta Czippán Anett, aki azt is hozzátette, egy barátnő szeretne lenni a tévéből, aki közvetlenebb, mint az korábban megengedett volt.

A Nők Lapját szereti, mert az igényes

A műsorvezető a jövőben nemcsak válogatni fog az Aktív anyagi közt, hanem saját riportokat is készíteni majd, ha leállamvizsgázik. „Nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hiszen egyszemélyben viszem a műsort, a riportok szerkesztésen kívül a szövegírás is az én dolgom lett. Persze  átbeszélem a főszerkesztővel az épp aktuális műsormenetet, de gyakorlatilag szabadkezet kapok. Borzasztóan élvezem ezt, pörgős lett az életem és ez fokozódni fog, ahogy befejezem az iskolát.” Czippánt mikor arról kérdeztük, mik azok a témák, amik szerinte a nőket érdeklik, a tartalmas mondanivalót emelte ki. Hogy konkrétabban be tudjuk lőni mit tart igazi női tartalomnak, megkérdeztük melyik női magazint olvassa, melyik tudja hosszabban lekötni. „A Nők Lapját szeretem, mert az igényes, egy Cosmóval nem tudok betelni.”

Mivel az Aktív alappillére a celeb, így a tematikus csatorna sem nélkülözi majd őket. „Ez egy bulvárműsor, óhatatlan, hogy celebek is szerepeljenek benne. Tartalmas riportokat szeretnék majd készíteni, és nem arról akarunk beszámolni, hogy valaki új szekrénysort vett.” Czippán szerint a mai piac egyre inkább a kiscsatornák felé nyit, ezért sem érzi úgy, hogy le akarják építeni. „Ha Aktívot vezet az ember, nyilván nem ismerik meg a nézők, mert nem tud természetes lenni. A híradósokkal is ez a helyzet, kevesen tudják róluk, hogy milyen emberek valójában. Az Aktív Extrával viszont lehetőségem van arra, hogy megmutassam magam, hiszen forgathatok is.”