A 2011-es naptárját három helyszínen örökíti meg a Playboy fotósa. Az első helyszín a President Hotel volt, aminek az elnöki lakosztályán domborított Voksán, mert részletgazdag háttérre vágyott. A DJ-s éjszaka pedig jótékonykodásba kezdett, esténként ugyanis 10-15 naptárat oszt szét a legkitartóbban bulizok közt.

Voksán Virág máris nekiállt 2011-es naptárjának elkészítéséhez, mert nem akar lemaradni arról, hogy nyomda magától kiajánlja a remekművet. „Általában a nyomda ajánlásaiból választanak a cégek, amikor a partnereiket akarják megajándékozni. Tavaly erről lemaradtam, így csak a rajongóimhoz és a hétköznapi emberekhez juthatott el. Így is sok fogyott belőle, de vidéken nehéz volt értékesíteni. Nem volt olcsó, és válság is van, talán ezért. 2500 forintért adtam, nem tudtam kevesebbért, mert nagyon jó minőségű papírra volt nyomtatva, nagyon jó minőségű festékkel. Általában 1900 forintba kerülnek az ilyen naptárak, csak azokat nagyon vékony papírra nyomják. A piacon az enyém a legjobb minőségű.”

DJ Flower tervei szerint a jövő évi naptárjában három helyszínen fog pózolni. Mivel júniusban az időjárás nem tette lehetővé a kültéri munkát, fotósa, Boros István javaslatára a Hotel President elnöki lakosztályába húzódtak vissza. „Exkluzív helyszínt szerettem volna, ami nagyon szép. Tavaly a minimálra mentünk rá, nagyon letisztult volt a háttér. Idén részletgazdag háttérre vágytam. A fotósom mondta, hogy menjünk oda. Tényleg nagyon szép, méregdrágán van berendezve, golyóálló üveg és pánikszoba is van. Nem véletlenül háromezer euró egy éjszakára.” Bár Voksán naptárjában nem fog már meztelenül mutatkozni, és az is kiderült, hogy a golyóálló üveg sem volt a koncepcióban felhasználva, állítása szerint így csodás képek születtek a hétórás munka alatt. Mint mondta, a 2011-es naptárába is kerülnek DJ-s képek, hiszen az életében ez már négy éve központi elemmé vált.

Egy este alatt tíz-tizenöt embert ajándékoz meg

Idén Nánási Pál helyett Boros István dolga, hogy Voksán Virággal együtt agyaljon azon, milyen képek szülessenek majd a szabadban. „Elképzelhető, hogy lesznek vizes képek, és az sem kizárt, hogy természetes víz mellett fognak fotózni. Nyáron mindenképp be kell fejeznünk a munkát, mert az első helyszínről a borítót és az egyik belső képet adtuk még csak le a nyomdának.” Voksán Virágot, amikor arra kértük, fogalmazza meg mi a különbség a két fotós közt, elsőnek az egyéniségüket említette. „Mindkettőjükkel szeretek dolgozni, mindketten viccesek. István kicsit bolondosabb, de hát ezért szeretjük. Amúgy őt régebb óta ismerem, mint Palit.”

A playmate arról is beszámolt, hogy az utóbbi időben már jótékonykodni is szokott, nem is akárhogy, a naptárját adja azoknak, akik a legkitartóbban buliznak. „Elkezdtem. Egy este tíz-tizenöt embernek szoktam ajándékot adni. Nagyon örülnek neki, és az ajándéknaptárra együtt boldogan fotózkodnak velem. Ez jó érzés. Odaadom azokat, amiket a naptári szezonon túl már nem tudtam értékesíteni, mert sajnos nem mindenki tudja kifizetni érte azt az összeget, amennyibe a drága nyomdai technika miatt kerül.” A lemezlovas azt ígéri, a naptárat majd a hivatalos weblapján keresztül is meg lehet majd vásárolni ez év őszétől.