A modell a Velvetnek beszélt arról, mielőtt elhagyta volna az országot, hogy Veréb Viktor számára a férfiideál. Ezért is dolgozott vele egy divatbemutatón, ahol Veréb az ő kollekcióját viselte.

Bódi Sylvi először a Balaton Soundon mutatkozott modell barátjával, Veréb Viktorral. A Blikknek sikerült megörökítenie, ahogyan a felek félreérthetetlenné teszik egymás iránti vonzalmukat. Bódi a csókolózás okát vasárnap így magyarázta meg a napilapnak: „az csak a kameráknak szólt, egyszerűen viccelődtünk.” A Velvettel azonban kivételt tett, és bővebben mesélt a történtekről.

Nem szeretném, ha ezen csámcsognának

„Nem szeretnék erről nyilatkozni. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom a napilap által megfogalmazott dolgokat.” Ezt követően azonban arról beszélt, hogy nem szeretné, hogy ismét szétszedje a bulvármédia egy kezdődő kapcsolatát. „Nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy egy pár vagyunk, annyi azonban bizonyos, hogy szimpatizálunk egymással” – mondta. A modell azt is hozzátette, Veréb Viktorra gyönyörű férfiként tekint, és ezért is őt kérte fel arra, hogy az egyik Sugarbirdös pólóján az ő fotója legyen a motívum. „Ő az én férfiideálom, nem akarok azonban többet elárulni a magánéletemről, mert nem szeretném, ha ezen csámcsognának a lapok.”

Bódi Sylvit még a repülőgépe indulása előtt sikerült elcsípnünk, amire, mint mondta, nem Veréb Viktorral szállt fel. „Nem, nem vele utazom, hanem dolgozni megyek Londonba, meg szülinapozni.” Bódi Sylvi utoljára a wakeboardbajnok Bakró Balázst szerette, akivel azelőtt szakították meg az intim viszonyukat, mielőtt - állítása szerint – a média szétszedte volna őket. Mivel évek óta ismerték egymást, a jó viszont nem akarták kockára tenni, nem akarták, hogy a pletykák miatt egymásnak essenek - magyarázkodott korábban Bódi, akinek tavaly nyár óta nem volt barátja.