A közösségi oldalra feltett home videón a megasztáros a Free Your Mind című slágerre vonaglik két barátnőjével, minek hatására ismét szexuális beállítottságát firtatják az újságokban. Szecsődi szerint az extravagáns viselkedése és kinézete ad okot arra, hogy melegnek gondolják, pedig ő csak toleráns.

Ismerősei és rajongói is meghökkentek annak a videónak láttán, amit Szecsődi Károly vasárnap éjjel töltött fel a Facebookra. A volt megasztáros a webkamerával készített klipben egy farmershortban táncol két barátnőjével az En Vogue egyik slágerére, és a női banda frontemberét alakítja nagy beleéléssel. Ha az Irigy Hónaljmirigy tagjait látják ilyen helyzetben a nézők, már meg sem lepődik senki, de a homoszexualitással többször meggyanúsított Szecsődi esetében az egyik napilap sem hagyta szó nélkül a történetet.

„Nőként ugrált Szecsődi”, „cuki forrónadrágot húzott” – ilyen címszavakkal ellátott cikk jelent meg róla kedden. Az énekest érzékenyen érintette az iromány hangvétele, mindezek után pedig a hétfőn törölt felvételről úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy a sajtó által emlegetett „durván végződő házibuli” mindössze egy szimpla szórakozás volt. „Igazából még csak azt sem mondhatom, hogy túl sok alkohol lett volna a dologban. Annyi történt, hogy jól éreztük magunkat, és a Free Your Mind című számára táncoltunk. Akkor jött az ötlet, hogy örökítsük meg, beállítottuk a kamerát, és baromságból felvettük.”

„Az a baj, hogy mostanában bármit felteszek a közösségi oldalra, abból mindig hírt akarnak csinálni” – vélekedett a megasztáros. „Pedig nem vagyok egy érdekes figura, és a Megasztár óta is eltelt két év, gondolom, a hirtelen jött érdeklődés annak tudható be, hogy most írtam alá egy lemezszerződést.”