Lefotóztatta a hétvégén Jáksó László azokat, akik róla készítettek lesifotós képeket, egyelőre persze csak azért, mert jó szórakozás volt, de azt mondja, akár kiállítást is csinálna a képekből. A műsorvezető hangsúlyozta, nem bosszút állt, csak szórakoztatónak találta a helyzetet.

Kaptunk egy képes feljelentőt Jáksó Lászlóról, amint a hétvégén egy hölgy társaságában rozét iszik, meg eszik mellé egy kis zsíroskenyeret valahol a Balatonnál. Nem sokkal később jelentkezett a feljelentés tárgya, Jáksó László, hogy van egy remek fotósorozata azokról, akik aznap lefotózták őket.

Róka fogta csuka, csuka fogta róka. Meg ki őrzi az őrzőket, meg a meta előtag. Ilyen hangzatos dolgokat idéz meg a műsorvezető szokatlan ötlete, ami lehet, hogy komolyabb lesz, mint egy egydélutános program. Jáksó azt mondja, akár kiállítást is szervezne, ha elég kép jönne össze az őt fényképezőkből.

"Füreden kóstolgattuk a borokat és közben azt láttuk, hogy mindenhonnan fényképeznek, néhányan kifejezetten titokban. Nem zavar a dolog, én is tudom, hogy amit csinálok, az pont ezzel jár, csak vicces ötletnek tűnt, hogy mi meg azokat fotózzuk, akik bennünket fotóznak. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a vörös hajú lány volt a feljelentős kép készítője, de ő egy darabig mellettünk állt, úgy, hogy a telefonja a babakocsira volt támasztva és hallatszott, hogy oda sem nézve exponál, mint valami titkos ügynök. Mi meg ettünk közben. Ha ő volt, akkor őt is puszilom és mindenki mást is, akikkel összeálltunk a képekhez - nagyobb bajom ne legyen, mint hogy fotóznak, roppant megtisztelő. Azt hiszem, megtartom ezt a szokást és mondjuk egy év
múlva kiállítást rendezek azokból az arcokból, ahogy rám merednek az utcán az emberek, illetve lefotózom azokat, akik lefotóznak" - mesélte Jáksó a Velvetnek.

A dologban semmi rossz sincs, de a médialéttől kicsit paranoiássá lett Jáksó László hangsúlyozta, hülyülésről volt szó, és nem arról, hogy őt egy pillanatig is bosszantotta volna, hogy fényképezik a fövenyen.