Másfél év után júliusban szakított pasijával Peller Mariann, aki a néhány hetes gyász után újra randizik. Ebben segítségére van magassága is, mint mondta, 177 centijével hamar kiszúrják a pasik, sőt, randizni is elhívják, ami jót tesz az önbizalmának. Peller jelenleg egy internetes magazinnak ír, és hamarosan talán a Rádió 1 műsorvezetőjeként is hallható lesz, sőt, még mindig megkeresik televíziós műsorokkal, de nem az RTL Klubtól.

Nem szívesen beszél másfél éves kapcsolatának végéről Peller Mariann, az RTL Klub volt műsorvezetője, mert mint mondta, volt pasijával megbeszélték, nem adják ki egymást a médiának, jobb ez így mindkettőjüknek. Bár Peller csak néhány héttel ezelőtt szakított pasijával, a gyász időszakán már túlvan, pár hetes gubbasztás és befordulás után Rodoszon, barátnői vállán heverte ki a sokkot, mostanra pedig már elért arra a pontra, amikor újra randizik. „Nyilván vannak randik, hál' Istennek észrevesznek a pasik, bár az én 177 centimmel ez nem akkor kihívás. Majd meglátjuk, mi lesz, egyelőre ezekből nyerem az önbizalmamat.”

A Megasztár műsorvezetői castingján is részt vett

A Reggeliből való távozása után Peller Mariann a Velvetnek elmondta, rádiós munkára is vágyna, ami, úgy tűnik, össze is jön, feltéve, hogy a Rádió 1 hallgatói őt, és nem a Kukori női műsorvezetői pozíciójáért szintén versengő Orosz Barbarát választják. „Jobban el tudom engedni magam a rádióban, ráadásul nem vagyok egyedül. Jó, oké, a Reggeliben is mindig volt egy műsorvezető-társ, de ott interjút kellett készíteni, beszélgetni – amit szintén szeretek –, itt viszont feldobunk egy-egy témát, és azt cincáljuk szanaszéjjel.” Peller Mariannak hétfőig kell várnia az eredményre, és miután tényleg fogalma sincs, hogy melyikük kerül be, rendkívül izgatott.

A volt tévés műsorvezető egyébként nem magától jelentkezett a Rádió 1 castingjára, megkeresték vele, de ugyanilyen meghívásos alapon jutott el a Megasztár 5 műsorvezetői válogatására is, amiből végül a csatorna arca, Liptai Claudia került ki győztesen. Nem bántja Peller Mariannt, hogy nem ő viheti a műsort, mert úgy érzi, Liptai nemcsak top celebnő, de top műsorvezetőnő  is, olyan, aki az ő számára is remek példa lehetne. A volt műsorvezetőt nemcsak ez, de az sem zavarja, hogy bár tele van állásajánlatokkal – a Playboy sem felejtette el megkeresni –, egyik sem volt csatornájától, az RTL Klubtól érkezett. „Nem esik rosszul, bármilyen furán is hangozzék. Azt gondolom, hogyha lesz olyan feladat, amire engem tartanak a legalkalmasabbnak, akkor fognak hívni.”

Szereti túlzásba vinni önmagát

Peller Mariannak nincsenek túl nagy vágyai: miután a Külkereskedelmi Főiskola után megszerezte második diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, újabb iskolára nem igazán vágyik, ellenben szívesen tanulna spanyolul, és a jogosítvány megszerzése is a tervei között szerepel, bár utóbbi főképp azért, mert mindig döbbenetet kelt, ha közli, nem vezethet legálisan. Amióta Peller elhagyta anyacsatornáját, a Nők Lapja Cafénál dolgozik, aminek nemcsak azért örül, mert szereti hallatni a hangját, hanem azért is, mert nagyon szeret írni, és ezt eddig csak az egyetemi beadandókban és a naplóírásban tudta gyakorolni. Külön örömöt jelent számára, hogy az olvasók nem piszkálják, nem lófejűzik és nem transzvesztitázzák le. „Aki hozzászól, az általában a témához kommentel, és vagy egyetért velem, vagy nem, de nem azért köt belém, mert nem tetszik neki a külsőm vagy, mert hülyén fogalmazok.”

Miután RTL Klub-os pályafutása során Peller elsősorban kérdező szerepet tölthetett be, vágyott rá, hogy hallassa a véleményét. „Elmondani a saját véleményt olyan szempontból nehezebb, hogy merned kell vállalni azt, teljes mellszélességgel mögé kell állni, és közben úgy kell megfogalmaznod, hogy ne bánts meg senkit. Ebben ez a kihívás, és nagyon élvezem, szórakoztat” – mondta a műsorvezető, aki egyúttal azt is megemlítette, véleményével nem kíván nézetet formálni. Az írás mellett Peller Mariann továbbra is szinkronizál, legutóbbi munkája során egy színes bőrű asszonyhoz adta a hangját, amit azért élvezett, mert kifejezetten kérték rá, hogy sok legyen.