Az énekes édesanyja nagyon boldog lenne, ha Kocsor Zsolt végre megállapodna. Ami nála nem házasságot jelent, hanem csak azt, hogy egy hónapig ugyanazzal a lánnyal jelenjen meg a vasárnapi ebédeken. Kozsóval ismerkedő nők kilencvenkilenc százaléka - meglepő módon - nem az énekesért rajong, hanem csak a hátán akar felkapaszkodni. Édesnégyes után állítólag veszélybe került Vörös Toll függetlensége.

Kozsó saját bevallása szerint olyan hölgyet keresett a TV2 Édesnégyes című ismerkedős főzős műsorában, aki képes őt hosszú távon izgalomban tartani. Nem viccelte el a forgatást, beleadott apait-anyait, mert azt remélte, hogy hosszú távú kapcsolatot tud létesíteni egy olyan személlyel, aki kifejezetten a civil énjéért rajong. „Nem árultam zsákbamacskát, nem hazudtam, hogy ágyba fogom vinni a reggelit vagy mosogatni fogok, hiszen ez nem lenne igaz. Olyan férfi vagyok, aki szereti, ha kényeztetik. Egy nő legyen nő egy kapcsolatban” – tette hozzá a Vörös Toll indián néven elhíresült énekes.

Brad Pitt nem kell

Kozsó állítja, a TV2 nem húzza el az ismerkedést úgy, mint ahogyan az RTL Klub tette azt a Benkő feleséget keres című műsorral. Csatornája egy hét alatt lezavarta a randizós bulit, és eredményt is hirdet. „A lányokkal titoknak minősülő dolgokat is elárultunk egymásnak, nem is gondoltam, hogy négy nap alatt ennyire közel lehet kerülni valakihez. Ennek is megvan a varázsa. A stábnak maximális respekt, még a lelkemmel is törődtek, egy jól működő gépezetbe ültem.” Az énekes a legtöbb vele készült interjúban kiemeli édesanyját, akit nem meglepő módon szeret, ezért is kérdeztük meg tőle, hogy beszélt-e vele, mielőtt elvállalta a műsort. „Anyám egy csodálatos és bölcs asszony, aki mindig csak másoknak segített, ezt persze meg is bosszulja az egészsége. Azt mondta: örülnék, ha ugyanazt a lányt hoznád egy hónapig a vasárnapi ebédre.”

Az indiánszívű énekes szerint talán nem mindenki számára egyértelmű, hogy romantikus lelke ellenére vagány és határozott is egyben. „Talán azt gondolják rólam, hogy rózsaszín papucsban járok az utcán, de ez nem igaz. Szeretem, ha meg akarnak hódítani, és azt is szeretem, ha nekem kell meghódítani valakit.” Vörös Toll tapasztalatainak köszönhetően arra jutott, hogy a lelkizős és/vagy szenvedélyes hölgyeknek a célpontja. „Szar arány, de 99 százalékuk csak a hátamon akar felkapaszkodni. Mindenestre ebben a műsorban csak olyan hölgyek szerepeltek, akiknek konkrétan én vagyok az ideál, ők nem Brad Pittért, hanem miattam voltak itt. A műsor végén sikerül olyan stádiumba kerülnöm, hogy veszélybe került a függetlenségem.”