A playmate nagy örömmel vette, hogy fehér háttér előtt pózolhatott, és nem egy kastélyban, csipkék között. A valódi énjéhez a fehér háttér közelebb áll, és boldoggá tette, hogy az arca, teste került a középpontba. A CKM októberi címlaplánya most úgy gondolja, harmincöt évesen lesz kismama.

Pantinchin Edina az októberi CKM címlapján pózol, gyakorlatilag nulla háttérrel, mert mint kiderült, az volt az igény, hogy kizárólag ő legyen a fókuszban. „Nem vagyok beöltöztetve tehenészlánynak, balerinának, mert nem ez volt a koncepció. Tetszett a képekben ez a fajta letisztultság, mert ebben volt kihívás. Raktak már be kastélyba, csipkecsodák közé, de az nem igazán jellemző rám a valós életben. Most magáról a testről, az arcról, a kisugárzásról szólt a fotózás, így sokkal nehezebb volt dolgozni, de nagyon élveztem.”

A végtelenségis nem tolhatja

A playmate most úgy gondolja, hogy öt év múlva szeretne családot alapítani, de ezzel nem először van így, ugyanis tizenöt éves kora óta mindig egy ötéves terv részeként tekint az anyaságra. „Volt egy barátnőm, aki tizennyolc évesen szült, és akkor megfogadtam, hogy húszéves korom előtt biztos nem vágok bele a családalapításba. Amikor betöltöttem a huszadik életévem, akkor a huszonötödik életévemre toltam ki, és így tovább. Persze tudom, hogy a végtelenségig nem tolhatom, mert van egy biológiai határ. Amúgy, persze, már vágyom az anyaságra, mert szeretném megélni a női lét minden oldalát, így ez sem maradhat ki, csak még nem érzem, hogy most jött el az a pillanat.”

Pantinchin Edinának minden esélye megvan arra, hogy harmincöt évesen szüljön, mert két éve van egy barátja, akivel Amerikában élnek együtt. A magánéletéről nem szívesen beszélt, de azt megosztotta velünk, hogy boldog, bár az ingázás megviseli. „Igazából 2001-ben kaptam modellvízumot, így majdnem tíz éve járok ki. Rengeteg barátot szereztem, a munkámnak köszönhetően körbeutaztam Amerikát, végül a párom miatt Miamiba költöztem. Nagyon szeretek kint élni, de persze, ha kint vagyok, iszonyatosan hiányzik Magyarország és a családom, no meg a barátaim, viszont ha itthon vagyok, akkor a tenger, a pasim, és a kinti barátaim. Legszívesebben összegyúrnám a két életem.”

Kint nemcsak a magyar barátait, hanem a honi kaját, humort is hiányolja, és arról is beszélt, hogy nehezen viseli az utazással járó jet lag szindrómát. Ezen felül nehezítő körülményként van jelen a kiskutyája, akit sajnos nem egyszerű szállítani ilyen hosszú repülőúton, a papírokról nem is beszélve. Érdekességként elmondta, hogy megfigyelte magán, kint sokkal lazábban tud viselkedni, mint idehaza. „Nem tudom, hogy magyarázzam el, de talán úgy, hogy ugyebár mindenkinek van egy rezgése. Nekem a rezgésem sokkal harmonikusabb, ha kint vagyok, ahogy az általános közérzetem is jobb, egészségesebbnek érzem magam, mint idehaza. Abban a szerencsés helyzetben vagyok Amerikában, hogy a tenger mellett lakom, így gyakorlatilag napi szinten kapcsolatban vagyok a természettel, ami nekem nagyon fontos. Ha hazajövök, mindig intézkednem kell, sürögnöm-forognom, ezért is vagyok Magyarországon feszültebb.”

Amerikában a modellkedés mellett a playmate eddig tanult, de most, hogy befejezte a tanulmányait, már dolgozni szeretne. „Kaptam egy nagyon jó lehetőséget. Orvosi műszereket kéne árulnom állami kórházaknak. Bár válság van, a kórházaknak van egy kerete, amit el kell költeniük orvosi műszerekre. Úgy gondolom, tőlem szívesebben vennének ilyen dolgokat, mint egy unalmasképű negyvenéves férfitól. Az első gondolatom az volt, hogy ingatlanozni fogok, de kint mindenki ezzel foglalkozik, ráadásul be van állva a piac. Ebben látok fantáziát és pénzt is, úgyhogy nagy eséllyel bele fogok vágni” – mondta.