Azt a férfit választotta az Édesnégyes pénteki adásában Szorcsik Viktória, akit kocsis módjára szidott le a hétfői adásban, miután rácsapott a fenekére. Gyárfás Péter meglepődött, amikor kiderült, hogy ő kell a Jóban Rosszban volt színésznőjének, akit jó csajnak, tökösnek és életvidámnak tart.

Jóban Rosszban volt színésznője nem Liptai bikáját, hanem azt a fotóst választotta magának az Édesnégyes pénteki adásában, aki hétfőn elvágta magát nála. Első randijukon ugyanis rácsapott a fenekére, és ezzel kihozta a színésznőből a benne nyugvó kocsist. A félig magyar, félig lengyel Gyárfás Péter, akit barátai csak Gyufának hívnak, nem számított rá, hogy Szorcsik végül őt akarja. „Azon a stratégián voltam, hogy elvágom magam az elején, aztán majd szépen építjük a kapcsolatot. Egyébként talán csak pénteken éreztem egy kicsit erősebbnek magamat a többieknél, addig egyértelmű volt a Martin-elsőség. Teljes meglepetés volt” – nyilatkozta a Velvetnek a 32 éves győztes, aki azon sem lepődött volna meg, ha Szorcsik pofon vágja, amiért ráhúzott a fenekére.

Szabó Zsófi túl komolytalan lett volna neki

„Az elején engem nem szoktak szeretni, aztán ez idővel megváltozik. Pofon is vághatott volna, abban a szituációban egyáltalán nem lepődtem volna meg rajta, mással is előfordult már.” Gyárfás Péter azért jelentkezett a TV2 műsorába, mert jó mókának tartotta, az meg már csak plusz pont volt, hogy Szorcsik is bejött neki. „Jó csajnak tartottam, életvidám és úgymond tökös, van benne spiritusz. Úgy gondoltam, meg kell nézni, mi lesz belőle. Megnéztük, és nem bántam meg, végig jól éreztem magam” – mondta a fotós és egykori modellügynökség-tulajdonos. Gyárfás Pétert arról is kérdeztük, miért nem Szabó Zsófihoz jelentkezett. „Ő nekem nagyon fiatal. Mivel modellekkel dolgozom, pontosan tudom, hogy melyik évjárattal tudok jól kijönni. Nem tudok komolyan venni egy 18-20 éves lányt.”

Gyárfásnak és Szorcsiknak nem volt túl sok lehetősége összecsiszolódni a néhány héttel ezelőtti forgatások óta, a Jóban Rosszban egykori szereplője ugyanis éppoly elfoglalt, mint Majka. „Szoktunk beszélni telefonon, meg már voltunk kajálni is, de ő folyamatosan forgat, fellépése van itt-ott, elég nehéz vele időpontot egyeztetni. Ennek ellenére szoktunk beszélni, kapcsolatban vagyunk, majd lesz időnk egymásra, ha Egyiptomba utazunk. Addig beszélünk néha, meg átbeszéljük, hogy milyen a műsor – mindkettőnknek nagyon tetszik.”

A barátai jókat röhögnek rajta

A fotós tartott a visszhangoktól, de mint kiderült, nem volt miért, barátai még egy rajongói klubot is alapítottak neki a Facebookon. „Féltem tőle, hogy mi lesz, de ahhoz képest egyelőre teljesen pozitív reakciókkal találkoztam. Engem valamiért szeretnek, jó visszajelzéseket kapok, a barátaim pedig nagyon röhögnek rajtam.” Gyárfás Péter hét éve dolgozik modellekkel, és közvetetten a médiával, így szakmabeliként sok újdonságot nem tartogatott számára a forgatás.

A 32 éves férfinak hét évig saját modellügynöksége volt, ám mint mondta, a válság miatt elfogytak a munkák, így meg kellett válnia a cégtől. „Most úgy foglalkozom velük, hogy ha megtalálnak, hogy kell adnom valahova valami modellt vagy hoszteszt, akkor adok, csak már nem saját céges kereteken belül” – mondta, majd elárulta, eddig sohasem kereste a testi kapcsolatot olyan modellel, akivel együtt dolgozott, ugyanis így is elég nő érdeklődött iránta.