Győrffy Lívia lett Zana József barátnője, és bár korábban sok rosszat hallott az idős kujonról, pozitívan csalódott, és most már úriembernek tartja. Szerelmi életének fellendülése mellett az üzletének is jót tett a randishow, a műsor óta 10-15%-kal több kuncsaft jelentkezett be hozzá masszázsra. Győrffy a műsor óta együtt van Zanával, de nem akar celeb lenni.

Nem a nagymamapornós Elizabeth, hanem Győrffy Lívia nyerte meg Zana József szerelmét – vagy mijét –, vagyis őt választotta Ganxsta Zolee édesapja az Édesnégyes felhozatalából. „Azért jelentkeztem a műsorba, mert nem volt párom, és minden lehetőséget ki akartam használni, meg akartam ragadni, hogy párt találjak magamnak. Színészként már jól ismertem Józsit, és kíváncsi voltam, milyen ember” – magyarázta a miértet a masszőrként dolgozó asszony, aki nem találkozhatott szerelmével a forgatás befejezése óta. „Azért nem lehettünk eddig együtt, hogy ne derüljön ki, hogy én nyertem meg a versenyt” – mondta Győrffy.

Jó reklám volt a randishow

„Korábban sok mindent hallottam Józsiról, és a fiáról is, ami nem volt szimpatikus, de a humorát mindig is szerettem. Persze a magánéleti dolgokról kiderült, hogy nem úgy van, ahogy azt az újságok megírták, szóval összességében pozitívan csalódtam.” Miután megváltoztatta a véleményét, azt is elmondta, hogy jó embernek, illetve úriembernek tartja a műsor főszereplőjét, hiszen sosem beszélt vele tiszteletlenül. Győrffy arról is beszámolt, hogy a műsort követően több vendége lett, így kifejezetten jó reklám volt számára a TV2 randishow-ja. Körülbelül 10-15 százalékkal többen keresték fel.

„Általában felsővezetőket masszírozok, de a műsorban Józsi nyakát, vállát és fejét is megmasszíroztam. A teste külsőleg jó állapotban van, de sajnos semmit nem sportol, ami a szervezetének nem tesz jót. Persze próbál egészségesen étkezni, de ez kevés.” Győrffy szerint Zana Józsefnek kevesebbet kéne stresszelnie, és legalább hetente egyszer át kéne masszíroztatni a testét, úsznia vagy kondiznia kéne, hogy a hajtás ne viselje meg. Természetesen a pihenés is fontos lenne, napi négy óra alvás nem elég az egészség megőrzésére.

A győztes asszony korábban titkárnőként dolgozott, válása után kezdett masszírozni. Mint mondta, csak masszíroz, úgyhogy aki más szolgáltatásra vágyik tőle, azt ki kell ábrándítania. „Kicsit necces volt a dolog, hogy Józsin kívül senkiről semmit nem tudtam a műsorban, de mondjuk egyikük sem befolyásolja az életem. Nem fogok senkit elítélni. Akikkel lehet kommunikálni, azokkal szívesen beszélek. Bár senkivel nem cseréltem telefonszámot, az én elérhetőségemet mindenki elkérte. Egyedül Zsóka nem hívott fel. Mariannal a mai napig MSN-ezünk, kibeszéljük, amit leadtak a tévében.” Győrffy nem vágyik a celeblétre, arra is utalt, hogy nem egy pénzhajhász lélek, csak annyira van szüksége, amennyi elég az ételre és a számlákra.