Talán az egész Adam's Comedy csapata jobban járt volna, ha Tóth Ádám közszemlére teszi péniszét - úgy, ahogyan azt a csajok kérték. Így viszont a zenekarnak kellett távoznia a múlt pénteki Megasztárból. Az együttes frontembere sajnálja, hogy nem tudták bemutatni saját szerzeményüket, amire legutóbb a forgatókönyv miatt nem kerülhetett sor. Tóth egyelőre bírja a tizenéves rajongókat is, bár vannak köztük türelmetlen esetek, és olyan is, aki piros bugyit küldött neki.

A vártnál kevesebb sikert hoztak a Tóth Ádám lábujjairól készült fotók, esetleg annyira csalódtak a rajongók, hogy nem kaptak az énekes egyéb testészéről is képeket, hogy a péntek esti Megasztárban Patai Anna mellett az Adam's Comedy kapta a legkevesebb szavazatot. Végül a zsűri úgy döntött, hogy a Tóth Ádám, Borsodi László, Skorka Zoltán, és Tímár Tamás alkotta négyesfogatnak kell elköszönni a tehetségkutató versenytől.

A zenekar legutóbb egy Britney Spears feldolgozással rukkolt elő, ami egyedül Presser Gábor tetszését nyerte el, a többi ítész nem fedezte fel az előadásban az iróniát. Friderikusz nem cicózott, halálosan unalmasnak tartotta a produkciót. Tóth Ádám, az együttes frontembere a Velvetnek elmondta, mostanra már teljes mértékben sikerült feldolgozni a kiesés okozta csalódást, ahogy telnek a napok, egyre jobban érezik magunkat. „Kicsit csalódottak voltunk, mert nem számítottunk erre, de már tök jól vagyunk. Szerettünk volna az első ötben benne lenni, vagy legalább még egy hónapig maradni a Megasztár házban, de reméljük, hogy a munka ezzel nem áll meg. Remélem, hogy ennyi idő épp elég volt ahhoz, hogy ki tudjuk használni az ismeretséget. Egyelőre rengeteg helyre hívtak, de konkrét helyre nem szerveztünk le semmit."

A csapat még jóval a Megasztár előtt, nagyjából három éve alakult. Azóta csak a név változott, Adam's Comedy-t másfél éve vette fel a zenekar. A Megasztár alatt csak feldolgozásokat lehetett tőlük hallani, amit a zsűri meg is szólt: szerették volna, ha a fiúk végre saját dallal rukkolnak elő. „Játszottunk volna mi olyat is, de például múlt pénteken is úgy alakultak a dolgok, hogy a fiúknak női dalokat kellett énekelni, a lányoknak meg olyannak kellett készülniük, amit eredetileg fiú énekelt, úgyhogy esélytelen volt, hogy saját szerzeménnyel állunk elő” – magyarázta Tóth. „A saját stílusunkat egyébként meg lehet figyelni a feldolgozásokban is, lényegében gitárcentrikus popzenéről van szó. Én és Laci írjuk a dalokat, 6-7 már elkészült."

Tóth egyébként már többször is megkapta a csajok kedvence titulust, és bár rajongói többsége abból a korosztályból való (már ha ez korosztályfüggő), akik előszeretettel használják a szupcsi, szercsi szavakat és az XD szmájlit, az énekes még türelmesen kezeli a rohamot. „Egyelőre természetesen élvezem, semmi problémám ezzel, igyekszem mindenki levelére válaszolni. Vannak, akik türelmetlenek, mert nem reagálok egyből, de hát képtelenség a rajongók igényeit 100 százalékosan kielégíteni” – magyarázta a megasztáros, akit már egy piros bugyival is meglepett egyik rajongója.

A Békés megyei fiúk a napokban mennek haza, és nem tervezik, hogy Budapestre költöznének: „Két és fél óra az út, simán kibírható. Egyelőre nem gondolkozunk nagy változtatásokon” – nyilatkozta.