Pásztor Anna: a törékeny vadállat

2010. november 13., szombat 12:26
Az Anna and the Barbies frontasszonya, Pásztor Anna élete során nagyon sok területen kipróbálta magát, de a névjegykártyáján csupán ennyi szerepelne a neve alatt: boldog ember. Örül annak, hogy már nem kell megváltoztatnia magát ahhoz, tetsszen az embereknek, és bár néha igazi vadállat, a védtelenség, törékenység állapota sem ismeretlen a számára. A táncosként, MC-ként, énekesnőként és színésznőként is ismert egykori Survivor-szereplő tinédzserként ugyan "gellert kapott", de most már tisztábban látja a dolgokat, és missziója van. Hiába volt ugyan ő is egykor egy kereskedelmi csatorna műsorának résztvevője , de a mostani tehetségkutató műsoroktól féli a fitalokat, mert szerinte szétcincálják a fiatal tehetségeket.

A korábbi veled készült interjúkat olvasva a következő jelzőket használják veled kapcsolatban: szabad, őrült, vad. Te mivel egészítenéd ki a felsorolást?

Lázadó, törvényen kívüli és törékeny.

Az utolsó jelző kicsit ellentmond a többinek...

Lehet, hogy az embernek nem kellene kiadnia magát, mert sokkal biztonságosabb neki, ha azt hiszik, hogy egy vadállat, és nem tudják, hogy van egy érzékenyebb oldala, persze az emberbe úgyis beletalálnak a kis mérgezett nyilak, amiket ellensége, de néha épp a barátai, kollégái, vagy akár a társadalom küldenek felé. Például a borítóképünkön  – amelyen félmeztelen vagyok, és egy Delacroix kép felélesztése – a korábban említett kettősséget, a vadságot és a törékenységet sugározza a központi nőalak. Az ember ugyanolyan védtelen helyzetben van a színpadon, mint a barikádokon.

Kinek avagy kiknek a véleménye fontos számodra?

Az interneten megjelenő bulvárcikkeket, a nagyon lehúzós dolgokat is olvasom, hiszen sokat lehet tanulni ezekből, ugyanúgy, mint a pozitív kritikákból. Szerencsére van bennem egy szűrő, ami azt a belső szándékot engedi érvényesülni, ami miatt az egészet elkezdtem. Tehát majdnem mindenkinek a véleményére adok, legyen az pozitív vagy negatív, de nyilván vannak általam mélyen tisztelt zenészek – például az öcsém, Pásztor Sámuel –, akiknek a véleménye tízszeresen számít. Ezt összegzem, és kialakul egy belső kép, amit összevetek azzal az elhatározással, ami bennem van, és ez mindig továbbvisz.

Hogyan látod most a zenekar helyzetét?

Nagyon izgalmas volt, amit eddig csináltunk. Persze kaptunk hideget és meleget is. Előbbiből például annyit, ami egy egész életre elég lenne. Most mindenesetre egy nagyon nyugodt, örömteli korszakot élünk meg. Zeneileg megtaláltuk a számunkra megfelelő műfajt, a rockzenét. Végre megvan a kapocs a banda, a zene, illetve a közönség között.  A rockzene kitépi a lelked, beleüvölti azt, amit mondani akar, a popzene pedig egy szépen cizellált, feldíszített valóság. Nem is nagyon találtuk meg benne magunkat.

Klikk a többi képért!

A kolléganőm mesélte, hogy a férfiismerősei megőrülnek a zenekarért.

Egy nőnek nagyon fontos, hogy tetsszen. Hajlamos vagyok igazi vadállattá változni, ami nem feltétlenül túl szép, nőies, inkább ijesztő. Örülök, hogy eljutottam arra a szintre, amikor már nem kell megerőszakolnom magam ahhoz, hogy tetsszem akár a nőknek, akár a férfiaknak. Örülök, hogy a pillanatnyi agymenésemnek megfelelő hacukában, viselkedéssel, illetve zenével kifejezhetem azt, ami tombol bennem, és pozitív visszajelzéseket kapok. Például amikor összekenem az arcomat és a felsőtestem kék-zöld-arany csillámporos zselével, akkor már nem mondják a férfiak, hogy vigyétek ki ezt az izét, mert félek tőle. Olyan időket élünk, amikor elfogadnak, és ez nagyon jó.

A zenei szakma és a közönség sokáig MC Jammin néven ismert, többek közt a Balkan Fanatik tagjaként is ez volt a művészneved, de voltak szóló fellépéseid is. Szoktál még mc-zni, rappelni?

Nem tartom magam jó MC-nek, erre születni kell. Én inkább a versek, és a klasszikus, valamint a retro pop-rock sokszínűségének bűvöletében éltem le a gyermekkoromat, és ennek a keresztezése nem feltétlenül a hip-hop. Nem tehetem magam egy ligába az olyan magyar MC-kkel, mint például Sena, Újonc, vagy Busa Pista. Rengeteg verset írtam, amikhez megtaláltam a zenei kifejezési formát is. Ez valami köztes kifejezési forma, amit nem szégyellek, hiszen nyitott fülekre talált. Amit át szeretnék adni, az szövegközpontú. A vizuális része pedig egy elmebeteg cirkusz, amiben minden megfér. Persze nem azért csinálok cirkuszt és színházat köré, mert ezzel majd jól el lehet adni, hanem  azért, mert hihetetlenül izgalmasnak tartom az audiális kielégülést vizuális orgiával keresztezni.

Mi a magyar zenei élet legnagyobb hiányossága?

Nyilvánvalóan vannak populáris és underground előadók, zenék. Jó lenne, ha a két pólus kicsit közeledne egymás felé. Nagyon gazdagon burjánzik az underground zenei világ, és ha ezt a területet fel tudná fedezni a szakma, akkor végre esélyhez jutna a magyar zene, mert nyitni tudnánk a világ felé. Vannak olyan zenekarok, amik külföldön is megállnák a helyüket, és minimális támogatással kapukat lehet nyitni, ez a világ zenei palettáját színesíthetnénk, és az itthoni kortárs zene is kapna egy nagyadag vérátömlesztést. A zenei világok közelítésére jó példa, ahogy Tóth Vera a barátnőm lett. Egy világvége rockklubban adott koncertünkön megláttam az első sorban, sőt észrevettem, hogy énekli a számainkat. Felhívtam a színpadra, percek alatt jammelés lett a dologból, azóta is nagyon jóban vagyunk és járunk egymás koncertjeire, zenélünk együtt, inspiráljuk egymást. Nem lenne szabad teljesen elhatárolódni a zenei műfajoknak egymástól. A mainstream popzenészeknek is le kellene menni a kisebb klubokba, hogy felfedezzék, miről is szól a zene. A nincstelen rockzenészeknek pedig be kellene látniuk, hogy vannak a kereskedelmi csatornák fogságában vergődő felfedezettek közt is inspiráló tehetségek. Nyugaton szinte mindennapos, hogy hip-hop vagy rockzenészek és a soul- vagy popdívák együtt zenélnek.

Ha már a populáris zenénél tartunk... Mi a véleményed a tehetségkutató műsorokról?

Ugyan nagyon szórakoztatónak találom őket, de tulajdonképpen nem vállalnak felelősséget a gyerekekért, akiknek a kiforratlan tehetségét felhasználják ahhoz, hogy showt csináljanak, utána pedig szenvtelenül kidobják őket, és nem tudják végigjárni azokat a lépcsőfokokat, amik ahhoz kellenek, hogy fel tudják fogni saját tehetségüket. Ez nagyon nagy veszély, jobban oda kellene erre figyelni. Úgy vélem, hogy ha mondjuk Hobo, vagy Madonna vagy mondjuk a Cure énekese, Robert Smith benevezne egy ilyen versenyre, esélye sem lenne. Mester Tamással egyébként jóban vagyunk, fantasztikus énekesnek és zenésznek tartom. Megkérdezte, hogy mi miért nem jelentkezünk. Erre azt mondtam, hogy valószínűleg ő lenne az első, aki eltanácsolna minket.  Az ilyen műsorok csak egy nagyon szűk rétegnek adnak reményt, kevesen tudnak belőle megélni, és rajtuk sem veszem észre, hogy annyira boldogok lennének.

Bár tehetségkutató műsorban nem szerepeltél, a valóságshowk világa nem ismeretlen számodra, hiszen a magyar Survivor című műsor második szezonjában te voltál az egyik döntős. Mai fejjel jelentkeznél versenyzőnek?

Persze, bármikor. A gyerekek gyakran álmodoznak arról, hogy egy lakatlan szigetre kerülnek, és sok felnőtt is szeretné itt hagyni ezt a világot, hogy egy álomszerű helyen építsen viskót. Persze nem árt a megfelelő orvosi, anyagi háttér, ami biztosítja azt, hogy nem halsz meg a harmadik napon. Ha lett volna tízmillió forintom, akkor elmentem volna az RTL Klub segítsége nélkül. Az más kérdés, hogy a műsor nézhetetlen lett, nem tudták megfogni a lényegét. Sokat akart markolni a csatorna, és egyszerre két adást forgattak. Egy ember nem tud ugyanazon időben két helyen lenni, ráadásul borzasztó meleg volt, nem lehet 50 fokban 24 órákat dolgozni. Nagyon sajnálom, hogy lemaradtak az igazi Survivorről, ami a stáb távollétében forgott.

Még több Pásztor Anna!

Hogyan foglalnád össze pár mondatban az unalmasnak semmiképpen nem mondható életed? Egy korábbi interjúban olvastam, hogy amikor 19 évesen kimentél Londonba, hotelszobákat takarítottál, kémnő lettél.

Anyám foglalta ezt össze nagyon jól, szerinte: tizenöt-tizenhat éves koromban 'megmarhultam', gellert kaptam, és világnak mentem. Nagyon sok Rejtő Jenő művet olvastam, és mindig, főleg ha nagy volt a gáz, egy Fülig Jimmy-szerű karakternek gondoltam magamat. Tulajdonképpen egyfajta rajzfilmként látom az életem. Amikor siralomház volt, amikor szinte az éhenhalás fenyegetett, kiült egy széles mosoly az arcomra. Világvége helyzetek, lehetetlen környezet mindig inspirálóan hatott rám.

Hiszel abban, hogy ami nem öl meg, az erősebbé tesz?

Ami nem öl meg, az tovább hagy élni, és jobb esetben nyomokat hagy a tudatalattidban, szűkíti az utat, amit be kell járnod. Hálás vagyok a pofonokért, amiket kaptam, mert mindig visszatérítettek arra az útra, amin tovább kellett mennem. Bár nem kell kiprovokálni a veszélyhelyzeteket, de meg kell tanulni kihívásként kezelni a félelmeinket.

Milyen arányban irányította az utadat a sors keze és a tudatosság?

Mindenféle elképzelés nélkül lubickoltam az életben, de mindig is pulzált bennem valami, ami a művészetek felé terelgetett. A tánc, a zene és a költészet tulajdonképpen egy és ugyanazon irány. Úgy hiszem, hogy mindenki számára van egy eleve eltervezett út. Van, aki ügyetlenül bukdácsol, van, aki kicsit vagányabban szökdécsel rajta végig. Úgy érzem, hogy a Nagyfőnök sokat segített nekem fentről, és nagyon hálás vagyok azért, hogy szinte burában tartva, a legőrültebb élethelyzetekbe keveredve is megőrzött engem. Most, hogy sokkal higgadtabb vagyok, felébredt bennem egyfajta kötelességérzet, és mindent, amit az élettől eddig kaptam, szeretnék visszaadni. Úgy érzem, hogy misszióm van, le kell rónom az emberiség felé azt a sok remek és pozitív dolgot, amiben részem volt, boldogabbá szeretném tenni az életüket, ha csak addig a pár percig is, amíg a kedvenc számukat éneklem.

Milyen megnevezést, foglalkozást írnál rá a névjegyedre: előadóművész, színésznő, énekes, táncművész? Mi szerepeljen rajta?

Pásztor Anna - boldog ember.

Hozzászólások

 • 2010.11.13 12:45:096xsLover

  Anna örök :DDDDDDD

 • 2010.11.13 13:14:59Eveeve

  Anna amellett, hogy egy istennő, igazi művész. Kreatív alkotó valaki.
  Imádom, hogy mindig tökéletesen felszabadultnak látom.

 • 2010.11.13 13:19:55NewBornLOver

  Annám végre egyre több médium felfigyel rád:) Nagyon nagyon szeretünk - kameragörl

 • 2010.11.13 13:30:07Autosave

  Ennek tényleg ilyen feje van?

 • 2010.11.13 13:36:486xsLover

  F**k off Autosave

 • 2010.11.13 13:41:35vuvuzela importőr

  hogy miért használják még ezt a borzalmas autotunet...

 • 2010.11.13 13:53:04_karmapolice_

  Mondja meg vki ennek az Annának, hogy ne sminkelje így magát, mert ronda és még inkább hosszítja az amúgy is (ló)fejét. Ez utóbbiról nem tehet, de a sminkjéről igen, vonja le a tanulságokat :)
  Autotune pedig sucks és már pár éve nem divat (már ha egyáltalán valaha divat volt, nem pedig csak egy eszköz az énekelni nem tudók számára).

 • 2010.11.13 14:19:06csibra

  gondolom behúzott neki valaki, azért sminkelte a másik oldalt is ugyanúgy :)

 • 2010.11.13 14:32:266xsLover

  mielőtt a sok "zenei értelmiségi" kifejti itt a véleményét, talán el kéne menni a 100% live élőkoncertekre és utána véleményt formálni.
  Anna zseniális, amit meg művel a színpadon az leírhatatlan. :DDDDDDDDDDDDD
  szóval aki fröcsögni akar keressen kiszel tündés, pákós, győzikés cikkeket. na ott lehet és van is miért fikázni.
  További szép napot mindenkinek, Annám téged meg Imádlak:D

 • 2010.11.13 14:41:42index1

  Ilyen csúnya hosszú lófejűt még nem láttam.Azért van így sminkelve mert monoklija van.

 • 2010.11.13 14:47:57sumbaladudu

  etalon NŐ!

 • 2010.11.13 15:06:20f@szh@rcos

  randa ribanc

 • 2010.11.13 15:06:31szaddam58

  Ezt jól helyben hagyta valamelyik rajongója!!!!!

 • 2010.11.13 15:28:46denever333333

  Anna imádnivaló személyiség! Nekem mindig bejöttek a hosszúkás arcú nők lásd pl. Alanis Morissette!

 • 2010.11.13 15:32:396xsLover

  sumbaladudu denever333333 isteni az ízlésetek:D
  muaaaaaaaahhhhhh

 • 2010.11.13 16:17:12Lumpilla

  Ez a smink tényleg furcsa :S

 • 2010.11.13 16:20:27Perecz úr

  FOGGGALMAM SINCS

  ki ez a

  PREDÁTORFEJŰ OTSMÁNYSÁG.

  ja, és

  NEM IS ÉRDEKEL!!!

 • 2010.11.13 16:33:07kifli

  mester tamás, mint fantasztikus énekes???

  ne itt éreztem, hogy zavar van az erőben.

 • 2010.11.13 16:33:12nyc

  ki ez????????? egy újabb semmirekellő, ingyenélő húscafat.

 • 2010.11.13 16:48:25Perecz úr

  de lehet, hogy

  inkább az ALIENre hasonlít ... ?

 • 2010.11.13 16:50:53520d Touring

  Nem hiszem el, hogy ez nő!!
  A zenéje meg kurvára nem érdekel. Az ocsmány fotó miatt kattintottam.

 • 2010.11.13 16:53:48brillcsirke

  szerelmes lettem...

 • 2010.11.13 16:57:40csib

  Annának karatketeres arca van, és ettől szép! Nem úgy, mint a sok nyuszilányak, akik mind pontosan ugyanúgy néznek ki és ugyanolyan arckifejezésük is van, csak az egyik szőke a másik barna...
  Láttam őt színpadon és amellett, hogy zeneileg tetszik, amit csinál, egy jó csaj. Lófejjel is jó csaj, talán pont azért az!

 • 2010.11.13 16:57:54silberstein

  Anna olyan nő, amilyen én is szeretnék lenni.

 • 2010.11.13 17:02:18Barbiexxx

  Azt a két szál sárgára mázolt haját nem húznám olyan szorosan hátra copfba. :/

 • 2010.11.13 17:02:34csib

  Lumpilla,

  Ez egy SZÍNPADI SMINK, ezért feltűnő. Nem a Tesco-ba megy vele. Ezek a képek, meg talán az interjú is vmi fellépés előtt készülhetett - de ez már túl bonyolult következtetés, sokat kéne hozzá tűnődni, egyszerűbb cinkelni..

 • 2010.11.13 17:03:22kerdesek05

  nekem bejön ez a fejforma. csókolnám:)

 • 2010.11.13 17:10:53FalcoM

  Nyihahaaaaaaaaaaaa Szép lófeje van.

 • 2010.11.13 17:42:54Vili bácsi

  Akkor most borotválja, vagy hagyja nőni a szőrt a csúnyáján...

 • 2010.11.13 17:43:12Nina Skye

  nyehhehe, azaz nyihhaha

 • 2010.11.13 17:45:18Népi ellenőrzési iroda

  Ennek a bányarémnek az egész családja itt lóg?

 • 2010.11.13 17:45:466xsLover

  ërgërbërgër minden szavaddal egyet értek:D

 • 2010.11.13 17:48:49kakaósbögre

  pont van itthon egy erre való kantárom.

 • 2010.11.13 17:49:096xsLover

  Népi ellenőrzési iroda: te nagyon boldog lennél, ha olyan családod lenne mint Annáé, és ha annyian szeretnének, mint amennyien Őt szeretik:)

 • 2010.11.13 17:51:36Sеntа'

  [link]án.jpg

 • 2010.11.13 17:53:08Népi ellenőrzési iroda

  hülye

 • 2010.11.13 17:58:45Rodzservótersz

  Ki a szájbabaszott kurva élet ez???

 • 2010.11.13 18:05:38Barbiexxx

  [link]

  Ízlések és pofonok, szerintem kurvaronda.
  Valószínű mély depresszióban élném az életem ha ilyen fejem lenne.


  Bah tudom, jönnek mindjárt a kommentek, hogy örülnék ha fele ilyen jól néznék ki stb. :DD

 • 2010.11.13 18:06:59Yitan

  A Szigeten véletlenül betévedtünk a kocertjére. Nagyon nagy bulit csináltak!!! Előtte és azóta sem hallottam a csajról, de nem csodálkoznék, ha a végén még lenne belőle valaki.

 • 2010.11.13 18:07:016xsLover

  Barbie drága láthatnánk rólad esetleg képet?

 • 2010.11.13 18:09:04zoxó

  Rodzservótersz, én se tudtam. Viszont megnéztem a jutyúbon. A Tangó egész jó.

 • 2010.11.13 18:09:59Barbiexxx

  Nem, mivel én nem vagyok közszereplő.

 • 2010.11.13 18:11:19gatyamadzag

  nekem tetszik,gerjedek a furi nőkre

 • 2010.11.13 18:12:41Barbiexxx

  Vágom, hogy ismered, szereted, de fogadd már el, hogy nem mindenkinek tetszik. Még talán a munkássága sem.
  Olyan rohadt nehéz ez???

  Más: azért lásd be, az emberek többségének a szimmetrikus arcú emberek tetszenek. Ennek a csajnak viszont brutálisan aszimmetrikus a feje.

 • 2010.11.13 18:20:096xsLover

  én nem mondtam, hogy szeretnie kell mindenkinek a zenéjét, mindenkinek, megvan a saját stílusa és amit szeret, de ismeretlenül, arc nélkül, ócsárolni valakit, aki mellesleg tényleg az életét tette fel arra, hogy az álmait megvalósítsa, na az nem igazán mondható szép dolognak. Én csak arra akartam utalni, hogy talán élőben kéne megnézni, mielőtt következtetéseket vonnál, vonnátok le róla, ennyi.

 • 2010.11.13 18:28:05Autószerető

  Akár szép is lehetne...

 • 2010.11.13 18:29:10Yitan

  Zoxó - teljesen igazad van - bár azon gondolkodtam, hogy a Tangó nem Farkas Zsófi miatt jó-e. Egyébként mindegy. Viszont ha már ott voltam, megnéztem néhány más számot is - szerintem jónéhány egészen hallgatható cucct csináltak. Pl:[link]

 • 2010.11.13 18:30:05Autószerető

  2010.11.13 18:05:38Barbiexxx

  Örülnél, ha fele ilyen jól néznél ki... :)

  Csak azért, hogy ne legyen hiányérzeted. ;) :D

 • 2010.11.13 18:30:05díjhitelező

  Micsoda hülye pinák vitatkoznak itt! Totál pinaságokról!
  Azonnal fejezzétek abba!
  Suna!
  Láttam élőben a szigeten, minden számot el tudott énekelni gond nélkül és a zenészei is jók.
  Ennek ellenére a muzsikája nem nekem szól! Sose venném meg a lemezét...

 • 2010.11.13 18:30:34sajtos stangli

  nekem egy kicsit a Guano Apes jut eszembe az énekesnőt+a zenéjüket elnézve/hallgatva, de nem rossz:)

  azért, mert valakinek hosszúkás az arca, még nem fog leugrani a hídról, nem? kit érdekel? a modell legyen szép, az énekesnek legyen fasza hangja, ha mindkettő megvan, mázlista. De egy pár jó csöcsért még senki nem vett koncertjegyet, az nem elég.

 • 2010.11.13 18:30:45Krity Kuss

  Oszt zenélni vagy énekelni tud-e?

 • 2010.11.13 18:32:32vargacsabi

  jópár éve vendég volt egy Rémember koncerten,beszartam kb...sajnálom,hogy nem készült a közös dologról felvétel:(

 • 2010.11.13 18:34:04Démonmac1

  A velvetesek már verik az interjúalanyokat, vagy ki pancsolt be neki?
  Amúgy kedves arca van:)

 • 2010.11.13 18:42:01pazvega

  mifele tarsadalom az, ahol ha az ember nem sikeredett tokeletesen szimmetrikusra, rogton elkezdik lehuzni a kommentelok? szanalmas...

  nekem szimpatikus a csaj, az is, amit mond, most mar tenyleg kivancsi lettem ra es belehallgatok.

 • 2010.11.13 18:45:55screw guys

  Nekem e legutolsó képen nagyon bejön, azon amit Bakró-Nagy Ferenc készített. Gyengébbek kedvéért, a 14-ik az.

 • 2010.11.13 18:47:32Fidel figyel

  ha valakit érdekel Anna kurva jó zenéje, a zene.annaandthebarbies.hu - n leszedheti, nekem bejött, és csak egy rongyba kerül.korrekt! nem hülyék.restecp!

 • 2010.11.13 18:48:52NikkyGold

  Inkább átoperáltatnám magam férfivá,ha ilyen kibaszott ronda lófejem lenne!!!!!!!!!!!!Ez a picsa a nők szégyene:))))

 • 2010.11.13 18:49:42kakaósbögre

  remek galopp lenne a pásztoranna és a rubintosréka között.tétre,helyre,befutóra?mennyire adod az oddsot,kiskrapek?

 • 2010.11.13 18:52:24Felhősaláta

  Itt mindenki stylist meg tökéletes ?
  Ez a csaj nem modell párizsból és itt picsog hogy nehéz a divatsuckma... érdekes arca van, nem szokványos, szép arcformája van, lófejtől igen igen távol. A sminkje is tetszik, főleg hogy nem az a tipikus mázolás. Még lehetne extrémebb...
  Viszont őt itt mint énekesnő / zenész kell nézni és nem tudom...nekem erőltetett, nem hiteles. Magamutogatónak érzem a cd borítót, a meztelenséggel... hogy jön ide Delacroix...belemagyarázva...
  Meghallgattam pár dalát, hogy tudjak véleményt mondani.
  A szöveg....sántít, ok van pár mondat ami tetszik, de nem jön össze, nincs harmónia...felszínt karistolja..trendi a klip meg a szuper táncosok, de zene kuka, a mondanivaló lehetne sokkal sokkal ütősebb ha már szövegel.. vagy mi. De van közönsége. Élvezzék.

 • 2010.11.13 18:56:31kakaósbögre

  ez egy fikafórum.nem tudom mijafaszt vártatok.

 • 2010.11.13 18:57:18FalcoM

  ërgërbërgër : ennek bazmeg akkor is lófeje van. A te bajod, hogy páros ujjú patásokra gerjedsz. Ettől még nem kéne se kurvázni, se buzizni, buzi.

 • 2010.11.13 19:06:34gatyamadzag

  Mennyi köcsög ribanc van itt

 • 2010.11.13 19:21:07cinci

  élőben nem ilyen. nagyon jó nő, úgy ahogy van.

 • 2010.11.13 19:33:56Sеntа'

  2010.11.13 18:45:55screw guys
  :DDD

 • 2010.11.13 19:38:03fakof

  jeeee.. ide lehet írni váááá!!! ideirok akkor egyet e hogy mindenki tudja meg hogy én is itt vagyok és tessenek rám figyelni mert úgy érzem mostanában nem teccenek ide figyelni. Rám.

  Nagy a jólét és azt szeretem.

 • 2010.11.13 19:52:18ajajajjjjjj

  bazzzzzz, de csúúúúúúúúúúúúúf

  és még meg is verték...

 • 2010.11.13 19:52:39Orbán napjai megvannak számlálva,belül mozgolódnak

  sose hallottam még a nevét. de azért jó suna

 • 2010.11.13 19:56:59A.. Közbiztonság Szilárd

  Anna kurva jó és laza csaj, remek előadó, kiváló énekes és nagyon jó arc.
  És élőben sokkal szebb, mint ezeken a képeken.
  A sminkje meg színpadi smink, az utcára ő sem így megy.
  Láttam színdarabban is, ott sem volt rossz.

  És a zenéjük is nagyon jó.
  (Az előző lemezük kicsit langyi popzene volt, bár koncerten azt is jóval keményebben adták elő, az új lemez (Gyáva forradalmár) már hangzásban is rendben van.)
  Mostanában az egyik kedvencem a zenekar.

  26-án pl. a Gödörben lesz koncertjük, ha érdekel valakit.

 • 2010.11.13 20:02:57shúméker

  ez valami magyar gaga?a lédiuntánzat?hála a pártnak idáig még nem jutott el belöle semmi.

 • 2010.11.13 20:10:08no comment 01

  Azt hittem, hogy benyomtak neki egyet az első kép alapján, de a másodiknál, már gyanús volt, hogy mindkét oldalt..??:)))Már kezdtem örülni, hogy valami balhé volt...:)

 • 2010.11.13 20:18:01Altona06

  Borzalmas ez a zene... Egy hölgyet pedig nem illik fikázni, még ha nem is az esete egyeseknek.

 • 2010.11.13 20:18:11csib

  A Béres Alexandárnak is lófeje van képeken (az összesen, tehát biztosan nem rosszul fotózták), azért amikor élőben jött szembe, alig ismeretem meg, nem hittem el, hogy egy a törékeny, finom vonású csaj ő. Konditeremben smink nélkül. Van, aki nem fotogén, Anna sem az. Valaki meg rohadt jól néz ki fotókon, ellenben élőben bányarém. Akkor inkább az előbbi.

  (Nem vagyok Anna családja, csak szimpi a csaj..)

 • 2010.11.13 20:25:37kakaósbögre

  télleg.akkor már megvan a harmadik induló is a Budapest Derby-n....

 • 2010.11.13 20:35:53no comment 01

  csib: Ez így van..én se vagyok fotogén..:)

 • 2010.11.13 22:05:55AvgDvl

  Anna! Anna! Anna!

  Áj láv Anna.
  Szeretem, imádom, példaképem, több-mint-anyám.

 • 2010.11.13 22:10:51kakaósbögre

  jézusmáriaszentjózsef...pfff...

 • 2010.11.13 22:36:05AvgDvl

  Szánalmas ez a sok fikagép itt.

  Lédi Gyagya sírva összecsomagolna, és elmenne péknek, ha csak egyszer látna egy Anna and the Barbies koncertet.

  Anna minden porcikájában kívül-belül etalon, igazi NŐ.

 • 2010.11.13 22:38:216xsLover

  AvgDvl imádlak ezért :P

 • 2010.11.14 07:53:42Edward Nygma

  Náköm tetszik. Hö.

 • 2010.11.14 09:34:39kangep

  szörnyű egy nő, és a dalaiban azok a legrosszabb részek, amikor beledumál.

  viszont amit mondott, azzal nagyon egyetértek.

 • 2010.11.14 11:08:20ompoly

  sophie evans?

 • 2010.11.14 11:48:57bierkamp

  Hát ennek jól bebasztak a szeme alá! Phujj de Ronda!

 • 2010.11.14 13:15:45gratulálok

  Sarah Jessica Parkerre hasonlit.

 • 2010.11.14 20:42:49ancsur24

  Uhh, egy pillanatra azt hittem,h behúztak neki. Bár, ki tudja. Lehet, hogy ezzel a sminkkel próbálja leplezni :d

 • 2010.11.15 08:07:36bierkamp

  ez ki? énekel?..hol, a WC-na vagy a fürdőszobában? ---vagy olyan " rétegénekes sznoboknak"?

 • 2010.11.15 11:48:25Vin

  Egyszer láttam őket élőben az A38-on. Zseniálisak voltak, nem értettem, hogy a picsába névtelenek még mindig?! Amikor olyan szarok, mint pl. a Groovehouse díjaKAT kap?! Aztán láttam a klipjüket, ami jó szar volt, Anna tehetségéből pl. semmit nem mutatott meg, pedig úgy vártam! Anna, ne is légy más, mint aki vagy! Jó vagy Te úgy! Aki ma ismert, az úgyis mind ócskaság!

 • 2010.11.15 14:15:00spanyi

  transzvesztita????

 • 2010.11.15 21:45:16sarga rozsa

  Én sem ismerem, most hallok róla először. Eszik vagy isszák? :D

(Fotó: Bakró-Nagy Ferenc)

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés