A műsorvezetőnő rendszeresen edz, odafigyel a szénhidrátokra, hangját külföldi színészeknek kölcsönzi, és újságíróként is dolgozik. Szereti a tehetségkutató műsorokat, szerinte Király L. Norbert ha csak ül és néz a színpadon, már elég.

A Reggeli volt műsorvezetőnője félév kihagyás után újból visszatér a képernyőre. Peller Mariann elmondta, az elmúlt félévben sem unatkozott, újságíróként és szinkronszínészként dolgozott.

“Amióta véget ért az RTL-es munka, folyamatosan dolgozom. A Nők Lapja Cafénak írok hetente egy rovatba, szeptembertől pedig videós interjúkat is készítek az internetes magazinnak. Emellett háziasszonykodást is vállaltam” – mondta megkeresésünkre Peller Mariann. A csatornától hirtelen megvált műsorvezetőnő továbbra is tartja a kapcsolatot exkollégáival. “Csonka Bandival rendszeresen találkozunk a magánéletben is, tartjuk a kapcsolatot a reggeli stábjával is és a Fogd a pénzt és fuss műsor szerkesztőivel is.”

Pellert sokan támadták felesleges kilói miatt, és bár a kereskedelmi csatornánál a főnökei sohasem mondták a szemébe, le kell fogynia, érezte, hogy mozognia kell. “Hetente négyszer, ötször edzek, leginkább magam miatt. Az volt az agyamban, hogy a testem méretébe ne lehessen belekötni” – mondta Peller Mariann. “Visszafogom a szénhidrátokat, és főleg az esti étkezésekre figyelek oda, ezzel szinten tudom magam tartani.” A műsorvezetőnő teste a fogyókúrának és az edzésnek köszönhetően jóval arányosabb mint volt, de elmondása szerint a fenekével és a combjával sosem lesz elégedett. Mariann júliusban szakított párjával, és randizni kezdett. A randizgatások annyira jól sikerültek , hogy azóta összeismerkedett valakivel, akivel majdnem három hónapja boldogan élnek együtt.

A képernyőn hétfőn láthattuk ismét, műsorában a Megasztárosokkal beszélgetett. “A Megasztárból Tolvai Reninek szurkolok, nagyon megszerettem őt, iszonyatosan jó a kisugárzása, izgalmas, jól énekel, mindig várom az előadását. Az X-faktorból Király L. Norbi a kedvencem, ha csak odaülne a színpadra, és nézne, nekem az is tetszene” – mondta Mariann, aki e héttől sztárokról szóló híradót vezet a Story TV4 csatornán.

Bár a műsorvezető áprilisban azt nyilatkozta, szívesen hallatná a véleményét, a Napi Sztori műsorban is a kérdezés lesz a legfőbb feladata.