A Big Brother nyertese nem tudta feldolgozni, hogy nem szereti viszont egy Giovanni nevű félceleb, ez is közrejátszik, hogy szétestek körülötte a dolgok annyira, hogy még a gyereke apjára és a terhességre sem emlékszik. De már jobban van, nem agyal a múlton.

Párkányi Éva, alias BB Évi elmúlt nyolc éve olyannyira sűrű volt, hogy felfoghatatlan, miért nem akar róla könyvet írni Havas Henrik, de legalább Gyöngyössy Bence forgathatna belőle keserédes dramedy-t a TV2 szponzorálásával. Addig is, amíg ez be em következik, Hajdú Péter és stábja felkeresték az egykori Big Brother győztest, hogy bepillantást nyerhessünk szomorúan hétköznapi életébe, megérthessük, mi vezetett ahhoz, hogy nem emlékszik második terhességére, és lássuk, hogyan próbál visszatalálni a jelenbe. És még Joshi Bharát sem kellett hozzá.

Gyilkos szerelem

Mikor Hajdú Péter frizbiileg arról kérdezi, hol csúszott meg, kiderül, hogy a bajok nem is akkor kezdődtek, amikor elvesztette a show-ért bezsebelt pénzt saját hülyeségeinek, meg szélhámos menedzserének köszönhetően, hanem amikor együtt lakott Renatóval és egy Giovanni nevű B celebbel, akibe beleszeretett. Giovanni amúgy zenészféle, a 4U és a Geg nevű formációknak volt oszlopos tagja, és Hajdú Péter azt is tudni véli róla, hogy meleg. Ez BB Évinek nem azért nem tűnt fel, mert annyit szexeltek volna, hanem azért, mert mindig jártak fel hozzájuk lányok, ő meg szerelmes volt, de ez sosem teljesedett be.

A sajtó képviselői ezek hallatán idegösszeomlást diagnosztizálnak nála, ami némi magyarázatot adhat arra, hogy második gyereke kihordására ugyanúgy nem emlékszik, mint arra, hogy ki az apuka. BB Évinek dereng a kisfiú arca, de mivel határozatban is lemondott róla, nem tud mit tenni, hiába nem akarja ezt hivatalból megérteni a műsorvezető, aki folyamatosan azt kérdezgeti, hogy vissza akarja-e szerezni.

Vissza Jancsikát

Hajdú Péter nagy mázlijára azonban van még egy kisfia Párkányi Évinek, ő Jancsika, aki már öt éves és rokonok nevelik. A nő egy éve nem látta a gyereket, aki szerinte - annak ellenére, hogy Évinek hívja - tudja róla, hogy az anyja, mert érzi. Most, hogy hosszas kórházi kezelés után végre összeszedte magát azt is megígéri Hajdúnak, hogy küzdeni fog Jancsikáért, mert azt szeretné, ha vele élne. Miután szakított a gyerek apjával, jött Zoltán, akivel nehéz kapcsolata volt, mert bár nem verte, bezárta, meg kellett előle szöknie. A férfi azóta meghalt, de ez különösebben nem hatja meg Párkányit.

BB Évi nyolc éve nyerte a Big Brothert, azóta semmit nem bánt meg, ráadásul most éppen boldog párkapcsolatban él egy hónapja. „Nem vagyok én ilyen, hogy ilyen dolgokon gondolkozzak” – véli a megbánásról, majd hozzáteszi, annak örül, hogy kedvesek hozzá az emberek, és hogy dolgozik egy kaposvári bárban. – „Nem akarok visszanézni, de remélem az ilyen Zoltán félék és a betegségek elkerülnek ezentúl.”