Elhagyja hazánkat a 2009 legszexisebb nője, mert színészetet fog tanulni Amerikában. Ha meg ott nem jönne be, irány Európa.

Befejezte sorozatait, mostanában szinkronizál 2009 legszexibb nője, aki januártól már főzögetős celebeseményeken sem fog megjelenni, mivel elhagyja kis hazánkat. Labancz titokzatosan csak annyit mond, hogy iskolába és kasztingokra fog járni Los Angelesben, aztán majd meglátja, mi sül ki belőle.

Hollywood felett az ég

„Természetesen a színészettel fogok foglalkozni, de úgyis hallani lehet majd rólam, legalább is remélem” – kezdi a Velvetnek, miután megsütötte a maga Finlandiás amerikai palacsintáját Bárdosi Sándorral –, azt azonban semmi pénzért nem árulnám el, melyik iskola a szerencsés, ahol a szakma fortélyait ellesem majd. Augusztus végéig járok suliba, úgyhogy addig biztos, kint maradok. Azt azért nem mondanám, hogy hollywoodi lesz ez a karrier, de a nyelvet már tudom, és bár az akcentust érezni, nagy a kereslet az európai karakterre.”

Labancz nem izgul amiatt, hogy ne találna megfelelő ügynököt rövid időn belül, szerinte elég jól működik a kapcsolati rendszere. Ettől függetlenül nem fog rágörcsölni a hollywoodi karrierre, csak abban biztos, hogy nem itthon akar hosszútávon berendezkedni. „Kicsi a piac, kevés a munka. Mostanra kipróbáltam a mozifilmet, sorozatokat, szeretnék továbblépni. Itthon, ha egy színész egy évben két filmet forgat, már szerencsésnek mondhatja magát, az év hátralevő részében meg haknizhat, ráadásul meg sem fizetik úgy, mint külföldön. Amerika után elnézek Londonba, szerencsére mindenhol vannak a világon barátaim, mivel egy évig Londonban éltem kollégiumban” – mondja, majd hozzáteszi, hogy az egyetlen baj az egésszel, hogy nagyon anyás, és ezért ha lesz pénze, négy hónap múlva biztos, hazaugrik meglátogatni anyukáját.

Lányt fog szülni

A Tűzvonalban forgatásai nagyon hiányoznak a barnából vörössé lett színésznőnek, aki tizenhat éves kora óta állandó kereső ember, és megnyugvással tölti el, hogy bizonyos dolgokat már megengedhet magának, tavaly például Rómába vitte édesanyját. Labancznak jelenleg anyukáján kívül mást nem lesz különösebben nehéz itt hagynia, hiszen szingliként tengeti mindennapjait. Ezzel komolyabb baj nincsen, de azért, ha rátalálna a nagy ő, három év múlva már szülne neki gyereket is, méghozzá kislányt, mert szerinte neki biztos az lesz.