Lee Olivérrel együtt gyártja a dalokat készülő albumához Kállay-Saunders András, aki a közeljövőben írja alá a szerződést az egyik lemezkiadó céggel. Az egykor félénk énekes egyre magabiztosabb a színpadon, és határozott elképzelései vannak Tolvai Renivel és Magyarországgal is: nem költözik össze a Megasztár győztesével, de marad Budapesten, mert szereti az itteni embereket. A megasztárost Amerikában többször is érték atrocitások bőrszíne miatt, itthon viszont még senki nem bántotta.

A Megasztár fináléja óta csomó fellépés van túl, és heti több alkalommal is haknizik a New Yorkból Magyarországra csöppent énekes. Kállay-Saunders András a Velvetnek elmondta, több lemezkiadóval is leült már beszélni, és hamarosan alá is fog írni egy szerződést. „Már most elkezdtem írni a dalokat, és külső segítséget is kapok a lemezemhez, ami r'n'b' stílusban fog elkészülni. Annak idején Lee Olivérrel léptem fel először a verseny színpadára, a jövőben is vele szeretnék egy zenekart alapítani” – mesélte Kállay-Saunders, akinek Amerikában több fellépése is volt annak idején, de nem igazán próbálkozott eddig tehetségkutató versenyekkel. „Illetve egyik alkalommal fiúcsapatba kerestek tagokat, az nem jött össze, de nem is baj, mert az együttes mostanra szét is esett. Úgy gondolom, jó időben kell a jó helyen lenni.”

A megasztáros eredeti terve csak egy látogatás volt, édesanyjához és nagymamájához jött Magyarországra. Producernek készül, üzleti iskolába jár az államokban, vissza akart menni, de jött a Megasztár, ami egy nagy lehetőség volt számára. Maradt és marad is, már a magyar állampolgárságot is sikerült megszereznie. „Eleinte nagyon zavart, hogy úgy írták meg a cikkeket, hogy félreértették a szavaim, vagy nem úgy írták le, amit én mondtam” – vallott a hirtelen jött népszerűséggel kapcsolatos dolgokról az énekes. „De most már egyáltalán nem érdekel, sőt, azt is tudom, hogy együtt kell élni azzal, hogy az ember rendszeresen szerepel az újságokban.”

A sajtó annak idején folyamatos találgatásokba bocsátkozott, mi lehet közte és a Megasztár győztese, Tolvai Renáta között, akivel a tehetségkutató verseny döntőinek kezdete óta egy szobában aludtak, mert állítólag már csak így jutott hely. „Mindig is szerettem, csak nem voltam szerelmes” – tisztázta Kállay-Saunders. „Aztán, amikor kiestem és nem találkoztunk annyit, akkor tudatosult bennem, hogy nagyon hiányzik.” A megasztárosok viszont nem tervezik az összeköltözést, hiába nyert  Tolvai egy év lakhatást az exkluzív, vízparti területen fekvő Riverport lakóparkban.

„Reni lakása nekem a világ másik végén van, ha minden nap onnan járnék dolgozni, az nagyon bonyolult lenne. Nem akarok oda-vissza rohangálni egész nap, ezért közelebb keresek magamnak épp albérletet. Ettől függetlenül sok időt tudunk egymással tölteni, amikor nincs programunk, együtt vagyunk. Nincs köztünk semmiféle szakmai rivalizálás, a jövőben szeretnénk majd együtt is zenélni” – magyarázta az énekes, aki azt is bevallotta, több hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy megjöjjön az önbizalma a közönség előtt. „Addig mindig izgultam és féltem, aztán ez egyik pillanatról a másikra megváltozott. Az Altass el című szám előadása hozta meg nekem a változást. Most már teljes mértékben jól érzem magam a színpadon.”

Kállay-Saunders Andrást legutóbb Amerikában érték atrocitások bőrszíne miatt (mint mondta, semmi komoly), itthon még senki nem bántotta ezzel kapcsolatban. „Magyarországon inkább egymást bántják az emberek, mint engem” - mondta. Hozzátette, Magyarországgal hosszú távra tervez, nemcsak lakni szeretne itt, hanem élni is. „Az emberek kedvesek, Budapestet nagyon szépnek találom, és minden sokkal természetesebb, mint Amerikában. Fogok magyarul és angolul is énekelni. Természetesen minden énekesnek az a vágya, hogy nemzetközi sikereket érjen el, ha pedig nekem esetleg adott lesz a lehetőség, azt ki fogom használni.”