Rendesen kap enni Hajdú Dávid, még akkor is, ha anyja most a TV2 Akadémiára fog járni. Hajdú Péter felesége nem képernyőre, hanem kamera mögötti munkára vágyik a féléves kurzus elvégzése után.

Hajdú-Sarka Katát a napokban megvádolták, hogy mindössze 150 milliliter tápot ad enni hat hónapos fiának. Az anyuka a Velvetnek aggodalmát fejezte ki az ilyen hírek elburjánzása miatt, értetlenül áll az események előtt. „Az a baj, hogy olyan ember írja ezeket a híreket, akinek nincs is gyereke. Az egész egy hülyeség, rövid időn belül kiszáradna a gyerek, ha csak ennyit kapna enni.”

Cuki, hogy duci

Hajdú Péter feleségét éppen Benes Anitánál fotózták, amikor az anyuka megemlítette, hogy milyen duci Dávid, aki mint mindig, akkor is vele volt. „Szerintem ez aranyos, olyan cuki, hogy duci, és azt is tudom, hogy ez most ez nagyon jól van így, ha meg majd mozogni kezd, úgyis leadja” – mondta Sarka, és hozzátette kisfia adagja alkalmanként 180 milliliter, emellett elkezdték a hozzátáplálást, így már közel szilárd ételt is kap Hajdú Dávid. „Sokat ártanak ezek az írások, hiszen már a védőnő is felhívott, hogy akkor kijönne hozzánk megnézni, hogy minden rendben van-e. Persze megnyugtattam, hogy csak összevissza irkálnak mindent, de akkor is kínos.”

„Lassan már ki se merem nyitni a számat, a gyerekekről meg pláne nem szívesen nyilatkozok. Iszonyú büszke vagyok rájuk, de inkább nem, mert olyankor mindig ez lesz belőle” – kesergett a Frizbi műsorvezetőjének felesége, aki nagyon sajnálja az esetet, de annyira azért nem, hogy feljelentést tegyen. Ez utóbbit férje sem tervezi, ennek legfőbb oka azonban nem az átkozott jóindulatuk, hanem az a tény, hogy Hajdú-Sarka szerint az újságíró nem merő rosszindulatból írt ilyen cikket, hanem egész egyszerűen nincs tisztában a fogalmakkal. „Ismerem ezt a lányt, aki a cikket írta, egy jólelkű teremtés, biztos figyelmetlenségből írta, így nem tervezem beperelni, hiszen ez csak pontatlanság.”

A mellek jól vannak

A megint megváltozó melleiről a kétgyerekes anyuka csak óvatosan nyilatkozik, úgy véli majd két-három hónap múlva visszatér a mellkisebbítés kérdésére, hiszen egyelőre nem is tud és nem is akar több éjszakára kimaradni, ráadásul műtét után emelnie sem lenne szabad, ami jelenleg szinte megoldhatatlan. Hajdú-Sarkát már az is nagyon megviselte, hogy szilveszterkor nem vitték magukkal a gyerekeket, többé nem akar ilyet csinálni, mert nem esik jól távol lennie tőlük.

Ön szerint rendesen táplálja Hajdú-Sarka Kata a gyerekeit?

Ennek ellenére most ki fog maradozni, hiszen a szóbeli felvételin is átment a TV2 Akadémián, így február tizenegyedikén megkezdi iskolai tanulmányait. A beszédtechnika tanár pedig azt mondta neki, hogy eredetileg nem volna beszédhibája, de ha izgul, akkor attól előjön, így ezen nem is tanárral, hanem önmaga legyőzésével kell segítenie. „Ha meg akarok felelni, vagy túl nyájas vagyok, akkor felveszem ezt a stílust, olyan vagyok, mint a gyerekek, akik szintén zavarba jönnek ilyenkor. Amúgy Szabó Zsófi is ezen a héten felvételizik, remélem, bekerül, akkor nem lennék egyedül.”

Meglepő módon sok más celebbel ellentétben Sarka Kata nem a képernyőre, sokkal inkább háttérmunkára vágyik, szerkeszteni, vágni akar az akadémia elvégzése után, hiába győzködtük, hogy a diplomájával a konkurens kereskedelmi csatornán vezethetne férje ellen valami kényes témás late night show-t. „Szeretnék szerkeszteni. Valamiért nem jó nekem a kamera előtt. Persze nem a Frizbiben szeretnék dolgozni, mert más típusú műsorok érdekelnek, inkább azok, ahová másfajta kreativitás kell. Az Ezek megőrülteket például tök jó lehet szerkeszteni, vagy valamilyen vetélkedőt, ilyesmire vágyom.”