Klausmann Viktor ugyan megkapta a lehetőséget nejétől, hogy bebizonyítsa, többé nem lép félre, az asszony már nem tud hinni neki. A Szerencsekerék volt műsorvezetője fél éve rendíthetetlenül próbálja megmenteni a kapcsolatukat, de közben már a válás is elkezdődött.

„Ez nagyon nehéz kérdés. Nem az a kérdés, hogy szeret-e engem, hanem hogy rajtam kívül még hány nőt szeret” – felelte telefonon Hajdú Péternek Klausmann Viktor felesége, Anikó arra a kérdésre, hogy férjének van-e még esélye nála. Az interjúra, amely vasárnap kerül adásba, csak Klausmann Viktor volt hivatalos. Miután körülményesen, ám annál kevesebb konkrétumot felsorakoztatva elbeszélte Hajdúnak a felesége és közötte kialakult helyzetet, a műsorvezető előléptette magát Klausmann szóvivőjévé, és felhívta a megcsalt asszonyt, hogy – ha már úgyis közeledik a Valentin-nap – lobbizzon ez kicsit interjúalanyáért.

"Okos nő a feleségem"

Bár Klausmann Viktor Anikója nem örült a telefonhívásnak, Hajdú nem adta fel, küzdött, de minek: egy erőltetett „akkor várom Valentin-napon”-on kívül mást nem tudott kihúzni Klausmann-néból, akinek válaszai után férje gyakran kihúzta magát, hogy az ő felesége milyen okos asszony.

Hogy Klausmann-né mennyire okos, mi sem bizonyítja jobban, hogy már el is indították a válást, az első fordulón már túl is vannak, bár ez ura szerint még nem jelent semmit, mert bármikor meg lehet állítani a folyamatot. „Én most nagyon optimistán látom a világot, és ebben lényeges szerepet játszik az elmúlt fél év” – mondta Hajdúnak, majd kifejtette, milyen sokat segített ebben a mediátor, akihez felesége rángatta el. Klausmann a beszélgetés alatt nem volt hajlandó kijelenteni, hogy megcsalta gyermeke anyját, csak annyit mondott, valóban csajozott, és tudja, hogy ezzel nagyon megbántotta feleségét.