Nem rejti majd véka alá őszinte véleményét a Csillag születik új műsorvezetője, aki nem hajkurássza a lehetőségeket, és bár 19 éves kora óta a szakmában van, ezt az időt inkább hangja képzésére, semmint celebkedésre használta.

Nagy Sándor lesz Ördög Nóra partnere a Csillag születik legújabb verziójában, hát ez van, se Stohl András, se Sebestyén Balázs nem ért rá, ami persze közel sem baj, sőt. Nagy a Z+-nál még Alex volt, de mindez olyan régen történt, hogy most nem is beszélünk róla, hiszen azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a műsorvezető az autós- és stúdióban beszélgetős műsorok után most élő produkcióban is megmérettetik.

Tériszony

„Izgulok, mint a fene, hogy ne izgulnék, de olyan ez, mint a tériszonyom, az is addig tartott, amíg fel nem másztam nagyon magasra. Mikor felértem és szétnéztem, azonnal elmúlt. Hát valahogy így lesz ezzel a lámpalázzal is, remélem” – kezdi a Velvetnek a Csillag születik sajtótájékoztatóján, ahol örömmel állapítjuk meg, hogy végre sikerült magasságban passzoló férfipartnert találni Ördög Nóra mellé. Nagy Sanyi szerint viszont mindez csak bulvárrészlet, úgy véli, tök mindegy, hogy magasabb-e partnerénél, a lényeg, hogy tudnak-e együtt dolgozni.

Station voice

Nagy Sanyi tizenkilenc éves kora óta a szakmában van, mégsem lett igazi celeb, mert ő inkább a szakmai hátterét egyengette. „Soha nem hajkurásztam a lehetőségeket, csináltam a dolgomat, építettem a szinkronhangom, így meglepődtem, amikor felkértek, mert épp szabadúszóként éltem vígan az életem. Sokat használják a hangom, station voice vagyok, de a Való világ is az én hangomon szólal meg, és apróbb szinkronszerepekben is kipróbáltam magam, hiszen ott lehet sokat tanulni. Igazából soha nem kísértettem a nagy produkciókat, bár kikopni sem akartam a tévézésből. Most ez a lehetőség megtalált, hülye lennék nem élni vele.”

Régen már vezetett műsort az RTL Klubon, de az még az Ördög Nórás éra előtt volt, így valójában még soha nem volt alkalmuk együtt dolgozni. Nagy Sanyi profi műsorvezetőnek tartja Nánási Pál feleségét, de azért bízik benne, hogy nem sokszor kell majd az ő rutinjára támaszkodnia, hanem egyedül is feltalálja magát az egész ország előtt.

Nagy Sanyi!

Nem eminens

Előre még nem sokat tud mondani a műsorvezetői stílusról, amit képviselni fog, de abban biztos, hogy nem rejti majd véka alá a véleményét. „Nem leszek jólfésült eminens kisgyerek, aki mindenre bólogat, amit a nagyokosok kimondanak. Meg tudom ítélni józanul, hogy valaki tehetséges-e vagy sem, van hallásom is, ezeket nem nagyképűségből mondom, így van. Nyilván lesznek majd olyanok, akik tehetségesek, és olyanok is, akik nem, sőt, olyan is lesz, ami sokkolni fog vagy leesik tőle az állam.”

A műsorvezető fél éve él – ahogy ő mondja – stabil párkapcsolatban, de amúgy nem szeretne nyilatkozni a magánéletéről, az esetleges jövendőbeli rajongók dömpingjétől pedig azért nem tart, mert már túl van ezeken a dolgokon. „Mondhatnám, hogy megkísérthetetlen vagyok, de azért ez talán túlzás. Mindenesetre már nem vagyok olyan fiatal, nyilván megfontolom a lépéseimet. A gyerekvállalás előtt a dohányzást is alább kell hagynom, szóval még várat a dolog magára.”