A csütörtöki celebfarsangon felsorakoztak a kiesett ValóVilág-szereplők, köztük VV Ildikó is, aki nem tudta, és nem is akarta palástolni, mennyire meghatódott, hogy meghívták az eseményre. A tordasi exvillalakó a vágyait is megfogalmazta, amik között kiemelt helyen áll a Barátok közt-főszerep, ami nem nagy újdonság, hiszen a villában is többször elmondta, hogy ez az álma. Emellett, persze, szeretne jól élni, és ehhez nem is kellene más, mint úgy havi 300-500 ezer forint, egy jó párkapcsolat és egy kertes ház.

„Ismert lettem, nagyon szeretem ezt az állapotot, mindig is erre vágytam, ezt szerettem volna. A zsigereimben éreztem, hogy egyszer meg fog valósulni, és tessék, így lett. Most ismertemberként itt vagyok én is a celebek között, szeretném, ha ez sokáig tartana” – így nyitott a Velvetnek a fizikailag és pszichésen is felpörgött VV „Értéket képviselek” Ildikó. A tordasi származású aerobikoktató lelkességtől duzzadó nyilatkozata ellenére VV Olivérhez hasonlóan naná, hogy nem szeretne celeb lenni, inkább abból élne meg, amit szeret csinálni.

Ha teheti, kér tiszteletdíjat

„Barátok közt-főszerep, aerobik, és én az egészséges életmódra való felhívást is célomnak tűztem ki, mert nagyon fontos a testmozgás, az egészséges életmód, ezt szeretném publikálni” – sorolta a vágylistát. Az exvillalakó, aki egy elhibázott dátummal véste be magát a köztudatba, nagyon elhivatott, és hiszi, hogy ismertsége előrelendíti a karrierjét. „Szeretnék jól élni, hogy ehhez mekkora összeg kell, nem tudom. Ha egyedül élnék, havi 300-500 ezer forintos kereset elég lenne. De ez nagyban függ attól, hogy mik a körülmények. Szeretnék kertes házba költözni, és egy jó párkapcsolatra is szükségem lenne” – mondta VV Ildikó.

A 28 éves anti-Vágó Istvántól azt is megtudtuk, hogy VV Olivérhez hasonlóan igyekszik készpénzre váltani az ismertségét, igaz, VV Ildikó feleannyi időt sem töltött bent a villában. „Én is igyekszem egy tiszteletdíjat kérni, nem nagy összeget, csak hogy mindenki jól járjon. Hiszen az ember beleteszi az időt, az energiát, az utazás is pénzbe kerül, így, ha tudok, akkor nem nagy összeget, de kérek” – magyarázta.