Csak az első héten tudta tartani a gerincét, az első párválasztó után kifordult önmagából, és aljasabbnál aljasabb húzásokkal hangolta maga ellen játékostársait a csütörtöki adásban távozó Éden Szöszi. A Balogh Ádámként anyakönyvezett szereplő szégyelli is magát a viselkedéséért, de leszögezte, a valóságban nem ilyen, és ezt a barátnője is tudja, merthogy azóta már a szerelmet is megtalálta.

Éden Alíz és Balogh Ádám nevéhez fűződik az Éden Hotel első igazánnagyontényleg őszinte csókja, amire a csütörtöki adásban már aligha alapozhatott a 24 éves, budapesti biztonságtechnikai mérnök, miután csókpartnerét átvágva ráhajtott Éden Szandrára. Balogh Ádám – a műsorban csak Szöszi – úgy látta, hogy az első párválasztó után szívódott fel a gerince, de ez nemcsak az ő, hanem a játék hibája is.

Aljas játék

„Már a játék előtt is izgultam, hogy képes leszek-e önmagam maradni, de aztán hamar kiderült, hogy nem megy. Talán ez annak is köszönhető, hogy szerintem rendkívül aljas a játék, és vannak benne olyan fordulatok, amik miatt az ember beleéli magát. Emiatt aztán sok olyan dolgot tettem vagy mondtam, amik miatt egyébként más embereket kifejezetten megvetek. Szerintem életemben nem hazudtam még annyit, mint a három hét alatt” – mondta a Velvetnek Balogh.

Mindezek ellenére pozitívan emlékszik a kolumbiai lélekedzésre, mert jó buli volt - többek között ezért is jelentkezett a műsorba, na meg azért, mert vonzotta a forgatás helyszíne, és a huszonötmilliós főnyeremény. Bár kiesett, azért eljátszott a gondolattal, hogy mire költötte volna: nagyobb részét befektette volna, a maradékból pedig autót vásárolt volna. Most is ezt teszi, csak így meg kell dolgoznia érte.

A barátnője miatt nem aggódik

A játékosokkal máig tartja a kapcsolatot, Éden Gábort kivéve, vele továbbra sem találja a közös hangot, de már nem is keresi. Az Éden Hotel női közül senkivel sem tudott volna hosszabb távra tervezni, mert bár mindegyikük édes, kedves, aranyos és jó fej, ez neki nem elég. „Nagyon fontos, hogy belsőleg hasonlítson hozzám, de ezek a lányok nem olyanok. Ettől függetlenül nagyon jóban vagyok velük, Szandrával voltunk vacsorázni is, Nikivel pedig elmentünk bulizni, de Katával is elmélyült azóta a kapcsolatunk, nagyon jó barátok lettünk” – mondta.

Bár a műsorban nem talált magának párt, Éden Szöszi nem maradt sokáig egyedül, közel egy hónappal ezelőtt becsajozott. „Néha nézi a műsort, olyankor nincs igazán feldobva a viselkedésemtől, de ő is ismer, ezért nem aggódom. Aki tényleg ismer, az tudja, hogy nem vagyok olyan aljas figura, mint amit ott mutattam.”

A médiában helyezkedne el

A biztonságtechnikai mérnök bízik abban, hogy bár kiesett, jövedelmező lesz számára a műsor, a médiában szeretne elhelyezkedni. „Szerintem a gyártási részben meg tudnám állni a helyemet. Persze a végzettségem nem egészen ide köt, de gyorsan tanulok.” Bár Balogh Ádám nem gyűlöli munkáját, családi nyomásra döntött e mellett.

„Azért lettem biztonságtechnikai mérnök, mert az édesapámnak van egy vagyonvédelmi cége, amiben ő egy távfelügyeleti részt is akart működtetni. Amikor elvégeztem a főiskolát, akkor szinte kézen fekvő volt, hogy én leszek ennek a szekciónak a vezetője, és csináljuk, ahogy tudjuk Annyira sajnos nem megy jól, mert a nagy multik ugyanúgy elviszik a jó munkákat, és mi elég kicsiben csináljuk ezt a dolgot, ezért nem fűzök ehhez olyan nagy reményeket”  - magyarázta.