Csaja nincs, mert mögötte sok nő áll, ráadásul most sok a kereskedelmi tévés fellépése is, így nem jut ideje magánéletre.

Kasza Tibor a Nagy duett zsűrijének oszlopos tagjaként az RTL Klub után a TV2 képernyőjének is állandó szereplője lett, úgy érzi, elsősorban azért, mert az ő fanyar humorára szükség van a kereskedelmi televíziózásban. „Szerencsés vagyok, mert ez a csipkelődő-, nem megjátszott-, élcelődő karakter több műsor tetszését is elnyerte, kompatibilis egy csomó mindennel. Valójában sokkal több dologra kérnek fel, mint amit el tudok vállalni” – kezdte a Velvetnek.  „Ez hízelgő, nagyon jól érzem magam, ráadásul nem kell szerepet játszanom se, csak magamat adnom, és a legjobb szerep az, ami igazán én vagyok."

Csak igyekezni, igyekezni

Kasza előrebocsátotta, hogy nem lesz könyörtelen zsűriző, mert szerinte a Nagy duett amúgy sem arról szól, mennyire tiszta hangot adnak ki az indulók, sokkal inkább a szórakoztatásról. „Nem gonoszkodom senkivel, nem akarok senkit megbántani, de sokat viccelődök majd. Ez nem egy énekverseny, a műsor célja a szórakoztatás, ezt szeretném szem előtt tartani. ” – mondta a mostanában szóló karrierjét egyengető exCrystalos, és hozzátette, hogy a szakmai kritikát inkább Dobrády Ákostól hallanak majd. "Nem akarok arra figyelni, hogy helyén van-e a hang, sokkal inkább arra kondentrálok, hogy mennyire szellemes, jópofa, szerethető a produkció. És persze értékelem, ha látszik a versenyzőkön az igyekezet.”

Kasza örül neki, ha azt látja, hogy a Nagy duett fellépői segítik egymást, az sem zavarja, hogy csetlenek-botlanak, és ami a legkevésbé érdekli, azok a hamis hangok. A zenész most szóló projektben van, úgy érzi, hogy ennek van itt az ideje, mert számára akkor is a zene az első, ha mostanában fotósként is igen aktív. „Hobbinak jött a fotózás, mert nagyon szeretem a képi világot. Nemrég tértem haza Kínából, ahol komoly sikereket értem el, számtalan divatkatalógust fotóztam. De ez tényleg csak egy hobbi, hiszen mindezek ellenére zenész vagyok, és az is maradok. Persze nagyon jól kiegészíti a zenét, hiszen ha csöndre vágyom, akkor csak elvonulok, és homlokegyenest mást csinálok. Amikor az egyikbe becsömörlök, ott a másik.”

Páratlan kasza

Most az első mégis a zene, ha nem kereskedelmi tévékben haknizik, akkor saját projektjét egyengeti, olyannyira, hogy még a magánéletre se jut semmi ideje. „Szokták mondani, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll, hát mögöttem sok nő áll” – mondta, és szerényen hozzátette, ez azért van, mert ő nem egyedülálló, hanem páratlan.