Éden Ádám 25 millióért sem csinált segget a szájából

2011. május 12., csütörtök 22:58
Pejkó Ádám az Éden Hotel csütörtöki adásában feláldozta magát, és nem bánta meg. Amúgy sem nyerni, hanem nyaralni ment. Amióta megy a műsor, megismerik, de ez sem izgatja nagyon, mert ő egy olyan celeb lesz, aki kivételesen a kamera másik oldalán akar helyt állni. Azaz nem lesz celeb.

Pejkó Ádám negyven napot töltött az Éden Hotelben, és csak azért távozott, mert szavatartó ember, aki a barátaiért mindenre hajlandó, még arra is, hogy 25 millió forintot feladjon. A hotel egyik legjobb taktikusa ősellenségével, a csúnyáját tömegpusztító fegyverként bevető Éden Szandrával csak egy nagyon alacsony költségvetésű legénybúcsún találkozna.

Padlón volt

A magyar valóságshow-k történetének első önfeláldozó játékosa nem bánja, hogy tíz nappal a finis előtt kellett távoznia a hotelből, mert nem a pénz miatt vállalta el a játékot. “Egy pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozom, stresszes, kemény meló, menni kell a pénz után, és nem mondom, hogy nem jött volna jól 25 millió, kinek ne jönne jól, de én tényleg nem ezért vállaltam el a dolgot. Persze, tudom, mindenki ezt mondja, de nekem más volt a helyzetem, egy hatéves kapcsolatom ért véget elég keményen, ehhez jött a gazdasági válság hatása, ami a pénzügyi szektort azért odavágta alaposan, szóval padlón voltam.”

Feltöltődni, önmagát megismerni, kipróbálni ment Kolumbiába. “Sokkal türelmesebb lettem, mint előtte voltam. Arrogáns típus vagyok, rettentően idegesít az, hogy amit én megértek két perc alatt, ahhoz másnak miért kell tíz. Ezen sokat csiszolt a hotel, megértőbb vagyok, mint valaha, bár a hülyeséget továbbra sem tolerálom.” A kezdetektől ott volt a játékban, annak egyik irányítója volt, de érdekes módon egyetlen játékostársa kiesése sem szárad a lelkén. “Szerintem nem nagyképűség, ha azt mondom, jól játszottam. Nagyon kevés párom volt, Alíz, Kata és Niki, és egyetlen alkalommal sem kellett kiejtenem senkit. Akit szerettem volna a hotel falain kívül látni, mégis túlélt, ez már csak egy ilyen játék.”

Csak pókmajmok ne

A siker érdekében testét is aktívan használó Éden Szandráról továbbra sincs jó véleménnyel, és nem bánta meg azt sem, hogy lemocskoskurvázta, és szarnak titulálta. “Amikor bejött a hotelbe, és azzal nyitott, hogy sziasztok, Szandra vagyok, sztriptíztáncos és aktmodell, akkor rögtön tudtam, hogy nem sokat fogunk beszélgetni. Nem nagyon érdekel, ki miből él, mert semmi közöm hozzá, de nem kell az arcomba dörgölni, hogy hé, itt a testem, ezt viszem vásárra naponta, mert nem érdekel. Szandra ráadásul a műsor legmázilisabb játékosa volt, elcsábította Levit és elszedte a gatyáját, aztán pedig jó helyen volt a jó időben és kinyitott egy borítékot, így szerzett kétszer védettséget. Ettől nem lesz nagy játékos, csak szerencsés.” Nem is találkoztak a műsor bejezése óta, pedig több közönségtalálkozó és közös buli is volt már. “Most voltunk Nikinél Szekszárdon, előtte felhívtam, hogy ha meghívja Szandrát, akkor felejtsen el, mert nem vagyok hajlandó egy légtérben lenni vele.”

Nem csinált segget a szájából

A többiekkel jóban volt, különösen Danival és Kristóffal, akikért mindent megtett volna, bár egy ilyen műsorban nem túl gyakori, hogy életre szóló barátságok köttetnek. “Nehezen nyílok meg másoknak, nem bízom az emberekben első blikkre, de Danival és Kristóffal azonnal egy hullámhosszra kerültünk. Iszonyú sokat hülyéskedtünk együtt, mi tartottuk mozgásban a hotelt - a többiek nem egyszer csak feküdtek a szobájukban, miközben mi lent ökörködtünk.”

A kiesése előtt egy héttel Szandra megkérdezte tőle, feláldozná-e magát Daniért, ha valamelyiküknek mennie kellene a hotelből. Ádám habozás nélkül igent mondott, és amikor a legutóbbi párválasztáson pont ilyen helyzetbe került, nem csinált segget a szájából. “Nem tudom, hogy Kristóf készült-e emeli a kezét, de nem hagytam volna neki. Neki sokkal nagyobb szüksége van a pénzre, és Danihoz hasonlóan már korábban mondta, hogy nem nőzni, nem pihenni és nem játszani jött be, hanem a 25 millióért. Nekem ez a játék mást jelentett, így nem volt kérdés, hogy megmentem-e Danit vagy sem.”

A hotelben ő volt az egyik olyan srác, akit teljesen hidegen hagytak a nők, pedig ha akarta volna, Nikit bármikor megkapja. “Mindenki másképp dönt, én úgy határoztam , hogy kibírom nő nélkül. Ez nem egy Való Világ, ahol fél éven át kínlódik az ember, hanem legjobb esetben is alig két hónap - ha az utcán most megkérdünk tíz embert, tuti lesz köztük olyan, aki három hónapnál régebben nem élt nemi életet, szóval ez nem lehet nagy kaland. Nem, nem vagyok meleg és biszexuális sem, a nőket szeretem, csak éppen a beköltözés előtt úgy padlón voltam, hogy  eszem ágában sem volt Niki közeledésének engedni. Eleinte egyébként poén volt, és amikor csak délután hülyéskedtünk egymással, azt én is élveztem, de esténként, amikor félhalottra itta magát, akkor elviselhetetlen volt. Nemcsak az zavart, hogy állandóan cibált volna, hanem az is, hogy nem lehetett vele beszélgetni, mert borzasztó baromságokkal traktálta az agyamat.”

Az légy, aki vagy

Az Éden Hotelnek köszönhetően megismerik az utcán, és a nők is másként néznek rá. “Fura ez, mert pont az a srác vagyok, mint egy évvel korábban, nem műttettem át magam, vagy ilyesmi, így azokkal a nőkkel nem tudok mit kezdeni, akik most jönnek oda, hogy helló, te vagy az Éden Ádám, mert ugyanabban a pubban már láthattak eleget korábban is, de akkor nem foglalkoztak velem - hát akkor most is tessék továbbhaladni. Kristóffal szoktunk bulizni, ami nagyon veszélyes, mert tapadnak rá a nők, ott lóg rajta állandóan pár, bárhol vagyunk.” Felröppent egy olyan pletyka is, hogy Éden Kata szeretett volna közel kerülni hozzá a hotelen kívül, de ezt tagadja. “Dehogy, szó sincs erről. A hotelben sem volt köztünk semmi, idekint sincs. Jó haverok vagyunk, de ennyi, nem járunk.”

A média világa érdekli, de reality-szereplőktől szokatlanul nem a kamera előtt, hanem mögötte szeretne dolgozni. “Szerintem van bennem annyi kreativitás, hogy egy Éden 2-ben szerkesztőként, ötletadóként részt vegyek, de még nem kértek fel ilyen feladatra. Akár a második Éden Hotelbe is beköltöznék, mert ilyen felejthetetlen nyaralásom nem sok volt életemben.” Ádám a játékról is sok érdekeset mondott, az interjú folytatását az Index tévéügyi szakblogján, a comment:com-on olvashatják holnap reggel.

Hozzászólások

 • 2011.05.13 06:29:37frezenstein

  A zasszony mondja mikor megnézte a képeket róla: Figyeled milyen kockahasa van?

  Most legyek féltékeny?

 • 2011.05.13 06:35:313angel

  Betartotta a szavát amit a kamerák elött adott?
  Igen. Ez pozitív dolog? Igen.
  Nekem üdítő színfolt egy OlivérAlekosz után.

 • 2011.05.13 07:27:31Kmg42

  Nem csíptem Ádámot az önjelölt Keresztapáskodása miatt de az hogy nem csinált segget a szájából és hogy kiállt az elvei mellett... mit ne mondjak nem sok ilyet láttam az életben és minden tiszteletem az Övé!

 • 2011.05.13 07:40:41rega

  sztm látens homo..ez nem baj..lehet nem is tud róla..de a viselkedése alapján..meg Niki azért elég jó csaj..még akkor is ha részeges..:)

  egy ágyban nem sokat gondolkoztam volna Nikiról..hogy együtt legyünk vagy nem..:))

  plusz..ez egy játék..nem jótékonysági intézmény..ez a pénzről szól..és nem a barátságról..ha csak nem "Túl a barátságonról"

  :)

 • 2011.05.13 07:51:17fisherman1

  az írásaid alapján Sárkányölő vagy Te vagy Szandra, vagy éppen akkora rißanc vagy, mint ő. Ádámban legalább volt normál értékrend szerint becsülhető dolog, Szandra viszont bepasszolt a celeb/adjuk el a műsort/nézettség értékrendjébe, ami elég gáz, ha valaki ezt normálisnak ítéli. Sajnállak!

 • 2011.05.13 08:02:47dello

  Kár hogy kiesett, Daninak kellett volna! Hiányozni fog, attól függetlenül, hogy nem szimpatikus jelenség. Megnéztem volna vergődését Dani nélkül! Azt nem értem miért gondolták, hogy csak hármójuk közül kerülhet ki a győztes? Alízt pedig úgy használják, mint egy tárgyat céljuk eléréséhez.

 • 2011.05.13 08:33:50metamorph

  Ezek a műsorok arra jók, hogy az embereket, akik toleránsak, mindenképpen értékítéletbe kényszerítsék.

  Ádámmal kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy ha mindenkinek olyan jó a memóriája: a kezdő mag összefogott már korábban, hogy bárki is nyeri meg a fődíjat, ők azt el fogják egymás között osztani.

  Baromi nagy feláldozás az, hogy úgyis tudod, ha bármelyik nyer a hármójuk közül (Niki már kijátszotta magát) akkor osztozás lesz...

 • 2011.05.13 08:34:28parasztok

  Imádom a Szandrát. Ő a legjobb. Az lett volna a lehető legjobb ha ez segg fej Dani ment volna haza!! Iritáló nagyon. Simán ha az lett volna Dani Ádám mennyen , simán Dani haza küldte volna Ádádmot.

  Lehet hogy mindenkinek undoritó ahogy Szandra viselkedik , de ő legnagyobb játékos a földön. És az életbe is az ilyen emberek nyernek. Vagy te taposol vagy téged taposnak. Aki nagyon elítéli nézzem magába mert egy nagyon gyenge ember.. Niki Imádlak jó oldalon vagy. Végre megláttad az igazságot. És ne foglalkozz itt senkivel. Mindenki majd kurváz... Túl sokáig voltál elnyomva végre tudod magadat adni.

 • 2011.05.13 08:34:39findus

  Levin és Gáboron kívül itt egy őszinte, normális ember nem volt a játékban. A csúcspont Kristóf, miután mindennek elmondja Szandrát a felvázolt jövőképről, odamegy Alízhoz és Lacihoz bejelenteni, hogy a lány mögé fog állni. Ádámot végig csíptem, de enyhén túldimenzionálta ezt a triumvirátust, inkább nevezném őket haveroknak, a barátság azért ennél kicsit komolyabb dolog.

 • 2011.05.13 08:35:12vakmalacka

  úristen mennyi buta ember van,senki nem látta,hogy ez a pasi homár ahogyan szerelmesen nézet a Danikára aki annyira a barátja,mint szandra volt,ja igen ki lehet birni hónapokat szex nélkül,de akkor egy pasival se smárolok,ebben az országban mindenki vak,a szerelméért áldozta fel magát,ennyi.

 • 2011.05.13 08:37:14parasztok

  Ádám ráadásul elég béna volt a magyarázat. Tény nem vagy bisexuális... Ez igaz.. Mert full meleg vagy... Ádámka...:)) Ez barátság hanem szerelem. Dani ezt nem viszonozza....

 • 2011.05.13 08:42:01Sárkányölő

  Ádám normál értékrendje képmutatás volt, csalás, mások megvezetése, mozgatása, önzés és felajánlkozás egy nála is nagyobb manipulátor "barátnak"...

  Korrektebb dolog ezt nyíltan csinálni, nem pedig álszenteskedni.

  Van egy bizonyos szint, ha tetszik vörös vonal, ami után nem érdemes foglalkozni valakivel.

  Ádámka produkciója, trágár kiabálása, egy nő leugatása (szerencsére nem hagyta magát Szandra, és sikerült nem ebben a stílusban válaszolnia), izmai mutogatása, a nyílt megfélemlítés, nos ez túlment minden határon. Az összes férfiú (?) fültanú kap egy fekete pontot, mert szó nélkül hagyták a vezércsimpáz mutatványát. A csatorna is megkapja a feketét, mert ezután ki kellett volna penderíteni a közveszélyes suhancot.

  Amúgy minden csoda három napig (se) tart. Nem fog karriert csinálni a médiában. Ott összetettebbek a szabályok, és olyan emberekkel kellene együtt dolgoznia, akik egy perc alatt értik meg azt, amit ő csak két perc után kapisgál.... :)

  maradjon csak a fociedzők és személyi trénerek közegében, ott csilloghat.

  S.

 • 2011.05.13 08:45:22kangep

  forgatókönyv megvan miaz? :D

 • 2011.05.13 08:47:19pereant

  Kedves Baduka,Sárkányölő és Artifexe.

  Ádám és Szandra megitélésénél sz-tem nem egyes cselekedeteket, hanem azok összességét kéne megnézni és mérlegelni!

  Szandinál
  nem az a baj, hogy felvette a kesztyűt, mert az teljesen jogos, sőtt.. Viszont nem értem, miért mérgezte a hangulatot folyamatosan.Neki jól esett, ha a többiek szarul érzik magukat? Az IQ szintjén nem érdemes rágódni, viszont nézzük meg, hogy milyen tulajdonságokkal, jezőkkel lehetne leírni a csajt!
  Írjátok le Ti! :))))
  (Sz-tem szar lehet ezzel azonosulni.)

  Ádám
  tényleg sok esetben nevetséges; viszont összességében legalább egy alapvetően okos, következetes,v-mennyire humoros és szórakoztató jellem,hellyel közzel elfogadható világnézettel.

  ??

 • 2011.05.13 08:57:05Tarajos Goethe

  Mennyire jellemes vagy szandika hogy itt regelve egy fikanicket ócsárolod Ádámot!

  Valami azt súgja hogy nem jött össze a főnyeremény a szerkesztők folyamatos támogatásának ellenére sem. Mondjuk ilyen barátokkal akiket összegyűjtöttél odabent nem is csodálkozom.

  Most mehetsz vissza dopehoz "biliárdozni" ! :)

 • 2011.05.13 08:59:16vakmalacka

  pereant:a Szandrát ugy jellemeznél,hogy egy szexi,kivánatós testű nő,de a stilusa miatt borzasztó,de ez a hombár Ádám még rosszabb,mitől lenne erősebb ez aDani,semmit nem csinál,még a szart se keveri,senkire nincs hatással csak az Ádámra tudott,mert az beleszeretett,de egy nulla nélküle már az első 2hétben kiesett volna,aljasul játszott az Ádám egy őszinte szava nem volt a Levinek kellett volna megnyernie,az Aliztól meg hányok.

 • 2011.05.13 09:08:15pereant

  vakmalacka:
  "a Szandrát ugy jellemeznél,hogy egy szexi,kivánatós testű nő,de a stilusa miatt borzasztó"

  Ezzel tökéletesen egyetértek-bevállalnám.
  Amit utána írtál sz-tem teljesen hülyeség :)

 • 2011.05.13 09:11:51fraulein praxa

  sajnálom hogy kiesett, mert vitt színt az egész műsorba. szandrát nem szeretem, zsigerileg gonosz, és amikor elkezdte előadni magát a lindának még amikor épp hogy beérkezett, hogy ő mekkora májer és mindenkit eltapos aki gyenge, lol..:-D tuti képen röhögtem volna. ádám is megpróbálta befenyíteni mindig az újakat, nem arról van szó, csak tőle ez szórakoztatóbb volt, és valahogy komolyabban is vették. egyébként kristófnak szurkolok és alíznak, mert ők ketten nem rosszindulatú, gonosz emberek.

 • 2011.05.13 09:18:27Darts

  ez a Szandra nem ostoba, de annyira nem okos, amennyire azt hiszi. Mindvégig ellenszenves személy, de valamit mégis jól csinált. :s nőből van...

 • 2011.05.13 09:21:32Solya.

  Le a kalappal, Ádám!
  Nélküled már nem is lesz olyan érdekes a műsor. Már nem is tudom, szorítsak-e valakinek ezután.
  Sok sikert a további terveidhez!

 • 2011.05.13 09:28:10Cirmix

  Kérem vissza Ádámot, különben nem nézem többet az Édent.
  Komolyan!

 • 2011.05.13 09:28:37kittigris

  Van akit a külső, a belső tartás, becsületesség ragad meg egy emberben. Nekem az emberi tisztesség és a becsület a legfontosabb. Ha ezt nézem Ádám egy nagyon klassz srác, betartotta ígéretét, nem mászott rá arra a hülye nickire! Szandrával kapcsolatos véleményével is egyetértek. Számomra egy ...rkeverő okoskodó gonosz féreg. Nem csoda ha otthon sincsenek barátai, a családjával is rossz a kapcsolata. Emberi értéke az 0!!!! Igaz játékról van szó, de azt gondolom attól még érezhették volna jól magukat, ha nincs egy méregkeverő állandóan.

 • 2011.05.13 09:35:34RAMBO

  2011.05.12 23:23:52Sárkányölő

  Tudod egy kurvát nem szoktak kisasszonynak hívni. Engem is idegesített volna, ha a többi lányt egy ribanc vezeti, a saját értékrendje szerint.

  Ez nem azt jelenti, hogy Szandrát nem tartom jó játékosnak - szerintem kevésbé volt szerencsés, mint amennyire vágott az agya pl. a boríték felvételénél - akkor pl. már meg volt szappanozva neki a kötél, ez volt az egyetlen esélye. A többi csaj nem merte felvenni a borítékot, mert lehetett volna benne kiesés is, volt biztos párjuk, nem mertek kockáztatni. Levi gatyáját meg tudta szerezni, mert ráment az egyetlen fickóra, akit addigra már csak a fasza irányított.

  Nagyon izgalmas volt az Ádám-Szandra csata, erről szólt ez a játék, és klassz, hogy önfeláldozás lett a vége, nem valami más, nagyjából az egyetlen emelt fővel való távozás lehetősége. Nagy-nagy R3SP3CT!!!

 • 2011.05.13 09:36:49üveges csirkeszem

  mi a lényege ennek a fos műsornak?
  a viasat is ideokádja a netre ezt a retek műsort, ami csak az ivászatról, dohányzásról, kúrásról és intrikáról szól, de még mindig nem vágom, hogy mi a fene a lényege ennek a műsornak.

  kúrjunk mindenkivel cigivel a szánkban félrészegen, vagy mi?

 • 2011.05.13 09:37:33Rotten Shaolin Zombie

  Az a baj az Éden Hotel szereplőivel, és számos itt kommentelővel, hogy életükben nem láttak még Survivort. Kb. úgy kellene játszani, mint ott. Nem az olyan kamu szöveggel jönni, hogy csak buliból jöttem meg ilyen baromságok. Az erőseket kell kivágni, szövetségeket megtörni, stb.
  Egyedül Szandra tud játszani, az hogy szegényke szociopata, az már más kérdés.
  Ádámka nekem piszkosul unszimpatikus csávó volt, a hajlamairól most nem nyilatkozok :)

  Igazából nincs a bagázsban senki, aki ennyi pénzt érdemelne, de a műsor eléri a célját, mert engem szórakoztat.

 • 2011.05.13 09:38:12ykie

  Tudjátok az a baj, hogy az embereknek magukba kéne nézni!!! és ezt nem teszik.Könnyebb a másikban keresni ilyen v olyan ember a másik.

  Szandra emberileg egy rongy de a játék szempontjából jó játékos csak magát nézte, de egy 0. Nikivel az a baj, hogy egy nő nem tudta észrevenni neki nem a "0"hoz kellett volna közelednie(egykis lezbiboszi ami nem baj) elfelejtette Katát amikor is mi történt akkor és mégis , de ha végét nézzük szerintem jól játszik majd, és azért barátok mert Ő nyer, Ő fogja jól beetetni Szandrát az irányítható fiúval:-) Ádámék meg srácok jó barátok a kanok ilyenek az meg hogy a 0-t igy jellemezte igaza volt csak ez egy kicsit az ő gyengeségét mutatta ahogy tette, de ettől Ő még Kristóf-val együtt a legjobbak.Alíz csak játszik és él de nincs vele semmi baj a fiúkhoz akart tartozni mindig, csak sosem vette észre sodródik.A többieket meg vezeti a 0 és jól csinálja csak egy colorful csaj(rossz értelemben).Robi ügyes és jól csinálja a végén a 0 oldalán ejtve Lindát aki szintén csak egy a sok közül, Ő is 2színü és a 0 megvezette őt is.A szereplők barátsága az idővel megkopik mert a saját világukat élik és a dolgok jönnek mennek.Ti meg legyetek türelmesebbek egymáshoz mert ezért volt még játékba a 0 is(oszd meg és uralkodj címmel)

 • 2011.05.13 09:50:29Hatton

  hehe,miután a volt nőjét körbeadták mint a békepipát,nem is csodálom hogy kolumbiáig menekült:)

  Ezt a bróker dolgot is hagyjuk már...
  iwiwen küldözget köremaileket ismerősöknek hogy tud egy jó üzleti lehetőséget...ilyen tipikus expresses otthon végezhető internetes munka.

  Nagy játékos,taktikus?Eleve az egész műsor szánalmas(a koronázott fogú hosszúpuska egyszer már kiesett nem?),azzal megadták a kegyelemdöfést,hogy ezt a verebet alfahímnek tették be.Kicsit tájékozódhatott volna a viasat mielőtt beválogatják.Konkrétan ahol előadja ezt a stílust,mindenhol lekevernek neki egy nyakast.

  Háromszög fejű barátom,maradj távol a médiátol,és ne tagadd hogy buzi vagy,mert az összevágást volt szerencsém épp megnézni,és ott végig az volt hogy a hosszúpuska haveroddal enyelegtek!:D

 • 2011.05.13 09:51:16Hatton

  ez a beáldozta magát szöveg meg:gondolom felezni akarnak,de ott szívja meg a cerkát,ha a haverját is kivágják:)

 • 2011.05.13 09:51:48AnnaKarenina

  Érdekes, egyben szomorú látni, hogy az embereket ennyire meg lehet vezetni. Egy szimbolikus cselekedet minden mást kitöröl. Ádámnak muszáj volt megtartania kimondott szavát, hiszen elveszti az arcát, ha nem, ugyanakkor tudhatta, hogy az osztozkodás révén ő is részesül, ha Dani, vagy Kristóf nyer. (Érdekes volna tudni, hogy nyerés esetén hogy álltak volna Nikihez, aki szintén benne volt a megállapodásban.)
  Szóval sokaknak elég, ha valaki azt mondja magáról, jó vagyok, egy másik meg azt, hogy gonosz. Ádám és Szandra nagyon is egyformán játszottak, de Ádám mindvégig megtartotta a jóságos keresztapás látszatot, mindent csak a közösségért:), a végére hőssé avanzsált, míg szegény Szandra csak gonosz dolgozó nő maradhatott. Pedig Szandra ráadásul nyílt sisakkal játszott, a bebetonozott régiek ellen csak átmeneti szövetségesekkel vehette fel a harcot.
  Ne higgyetek a látszatnak, mert ebből csak az következhet, hogy könnyen az uralma alá hajthat benneteket bárki, akinek ez a szándéka.

 • 2011.05.13 10:04:57AnnaKarenina

  Ebben a játékban két olyan ember volt, aki valóban az érzései és elvei alapján döntött: Kriszta és Levi, és kettejük közül is inkább Levi. Neki volt mersze szembesíteni Krisztát érzelmi jellemgyengeségével, a kiesés szinte biztos tudatában, de egyben esélyt is adott Krisztának a helyes döntésre. Az is szimpatikus volt benne, hogy szabad akaratát mindvégig meg tudta őrizni Ádámékkal szemben

 • 2011.05.13 10:08:08fetyisob

  kedves adam rajongok!
  ez akkor lenne szép ha adam nem igérteti meg a danival és kristofal hogy 3 felé dobják a nyereményt ha közülük nyer valaki!
  igy már nem annyira önfeláldozás a dolog szerintem! a kedves cikszerző meg miert hagyja ki ezt ... talán nem is nézi a műsort??
  szoval egy merő számitás az egesz adam gyerek!!!

 • 2011.05.13 10:11:19Hoz_Hun

  Én nem csíptem ezt a csávót. Ellenben bírom Szandrát. Először is; ez egy kibaszott valóság show. Ide nyerni, meg (elvileg) dugni küldik be az embereket. Ádámka meg kijelenti, hogy sem dugni, sem nyerni nem akar. Csak (kihasználva a műsort) nyaral egyet. Szerintem ez az önzőség és képmutatás. Szandra azt csinálja amire vállalkozott mikor belépett ebbe a műsorba. Mindent bevet gátlástalanul, hogy nyerjen. Nem nézem valami rendszeresen ezt a műsort, de ha idekapcsolok akkor azt akarom látni amit Szandra művel nem pedig egy hím majom nyaralását.

 • 2011.05.13 10:11:32fetyisob

  kedves Annakarenina!
  bár legutobb egy pár honapja nem értetünk egyett!
  de most megint nagyon nagyon :)

 • 2011.05.13 10:22:23sugó

  Ádám olyan amilyen ebben a műsorban elmegy szódával. Semmivel nem rosszabb a többi fiúnál, viszont annyival jobb és karakánabb, hogy ha egyszer valamit kimondott ahhoz tartotta magát a végsőkig -25 milla dacára is!
  Az már más kérdés, hogy ez a Dani fiú megérdemelte e?!
  Ádám úgy érezte, hogy megérdemelte!

  Szerintem ha valóban van az ilyen műsorokban beépített ember, (ami elképzelhető) akkor az Szandra aki már tövig lerágta körmeit, hogy nehogy kiszúrják a többiek, hogy már mennyi lehetőséget kapott indokolatlanul, pedig nem kevesen akartak megszabadulni tőle és még mindég bent van és ő dirigál most már régieket és újakat is. Annyi észt pedig nem osztottak neki, csak a műsor szerkesztők kedvelik mert összefekszik és kefél boldog, boldogtalannal.
  Lehet mit nézni a sok hülyének a TV-be ez a MŰSOR manapság.
  Nagyon valószínű, hogy a műsorba is hasonló képen került be, VALAKIVEL összekefélte magát, hogy bejusson az ÉDEN-be. Ez a nő egy nagy 0=nulla kár egy szót is vesztegetni rá.
  Egyet remélek, hogy nem ő nyeri meg műsor fődíját!

 • 2011.05.13 10:23:44queensryche

  Szandra arca Ádám döntésekor:

  [link]

 • 2011.05.13 10:25:28Pinka

  Ádám! Jól játszottál, egyértelműen Te voltál a legértelmesebb a játékosok közül, sokszor csak miattad néztem a műsort, neked drukkoltam. Szandra szerintem is egy utolsó Senkiházi, nem okos és nem taktikás, egyszerűen szerencséje volt :(
  Remélem, hogy sikerül szerkesztői feladatokat kapnod az Éden 2-ben, biztos vagyok benne, hogy feldobnád a műsort.
  Sok sikert kívánok Neked!

 • 2011.05.13 10:25:35artifex

  @pereant: Nem szándékozom jellemezni őket, egyik sem jobb a másiknál, és pont ezt is írtam. Mondjuk szerintem alapból az egész adás erősen manipulált, de ha kajolják az emberek, miért ne legyen az.

  Ez egy játék, ahol mindenki felvesz valamilyen, szerinte helyes, túlélési stratégiát. Szandra a kavarás vonalon megy, Ádám a jóságos, mindenkire vigyázó figurát vette fel, a többi szereplőnél is biztos található valami ilyen. Ugyanakkor mindketten a háttérben pont ugyanazt csinálták, osztották az észt és irányítottak másokat. Ugyanúgy. Persze ehhez kellett alany is. Szandra viszont egyenes is paraszt, Ádám meg szemtől szembe tünci és aranyos, a háttérben meg ugyanaz. Persze amikor felhúzták és kifakadt, kiderült, hogy mi van a mélyben, mit rejt a máz.

  Amit tudunk, jelenleg a kavarós jobban áll, majd kiderül meddig jut vele.

 • 2011.05.13 10:31:47Lizababa1123

  Szeretném leszögezni, hogy nagyjából minden 3. adást láttam - átlagban ha nézem - így elképzelhető, hogy lemaradtam sok mindenről.
  Én az elején nem bírtam, valóban manipulatívnak, arrogánsnak és beképzeltnek tűnt.
  Azonban számomra Szandra beköltözése után változott ez meg - egy 21 éves kis ...... bejön, 1 nap után szétteszi a lábát és harsogja, hogy ő tudja a tutit és őt senki ne irányítsa...miért ki a f.aszom ez a nő ? 21 évesen már túl vanabortuszon, sztríptízes és ebből következően a bent tanúsított magatartása alapján jó eséllyel r.ibanc is...hányingerem van, és már elnézést de pl az elmúlt napokban volt olyan adás, ahol a nagyképűségtől nem látva úgy beszélt a nála idősebb játékosokkal,hogy legszívesebben pofán vágtam volna a képernyőn keresztül. 21 évesen én is azt gondoltam, megváltom a világot, sőt, még a sztríptízből - nem k.urválkodásból! - élőket sem ítélem el, de azért tudjuk már, hogy hol a helyünk.És csak azért, hogy megtanulja mi a tisztelet, kívánom neki, hogy pár év múlva a sors irányítson az ő életébe egy hozzá hasonló kaliberű csajszit, és tapasztalja meg, hogy most hogy viselkedett.
  Ennyit róla. Szóval amikor ez a nőci beköltözött, ott jöttem rá, amire sokan nem, mert összekeverik. Ádám nem volt arrogáns és beképzelt, csak határozott. És ezt való életben is sokan így ítélik meg - mármint ha határozott vagy, ha tisztában vagy az értékeiddel, akkor akinek ez nem szimpi, az rád akasztja a beképzelt jelzőt.
  Szerintem ez a fiú nem volt az, és az a cselekedete, hogy felállt a barátja érdekében, az tiszteletre méltó. Ellenben a Dani fiú az nekem nagyon nem szimpi, sőt, sunyinak tűnik.

 • 2011.05.13 10:33:32artifex

  @sugó: "Szerintem ha valóban van az ilyen műsorokban beépített ember, (ami elképzelhető) akkor az Szandra ... mennyi lehetőséget kapott indokolatlanul"

  Amit kapott azért ha jól sejtem kellett csinálnia valamit, ellenben Ádám ingyen és bérmentve kapott szövetségest, aki előtte kiesett (egyébként ez a mozzanat már nevetséges volt) és ráadásul most fel is áldozhatta magát érte (cserébe a lehetséges nyeremény egy részéért). Erről ennyit. El lehet dönteni, hogy mi a neccesebb, vállalod, hogy repülsz vagy védettséget kapsz a levéltől, esetleg a tököd vakarod unalmadban és melléd teszik a szövetségesed.

  Ha meg azt tételezzük fel, annyira beépített, hogy tudott a levél tartalmáról, akkor felesleges nézni az egészet.

 • 2011.05.13 10:33:37baggins21

  Annyira jól tudok mosolyogni a sok képmutató emberen... Ti még biztos nem keltetek ki magatokból és nem küldtetek el senkit a k. anyjába, aki szemét volt veletek, legyen az nő vagy férfi. Az nem mentség, hogy valaki nő, ők akarták a fene nagy emancipációjukat akkor viseljék minden következményével...

 • 2011.05.13 10:40:13PinkyBaba

  Végre hogy hazament !!! Aki másnak vermet ás, maga bele potty!! :D :D :D egyetlen bánatom, hogy Danihoz fűződő szerelme nem tudott beteljesedni a kamerák előtt :D :D :D

 • 2011.05.13 10:48:32Éden Zina

  Hüpp. Ez olyan szép volt. Én inkább Brian Adams-től az All for one-t nyomtam volna be.

  Vicces, ha valaki állást foglal Sz mellett, mindjárt ömlik a fikahalom.
  :)

 • 2011.05.13 10:48:45sugó

  @artifex: Igen pont igy gondolom, hogy nem is érdemes nézni!
  Igen akár tudhatott is a levél tartalmáról!
  Igen ez egy ilyen műsor, hogy "tök vakarással"
  is eljuthat az illető idáig, vagy még tovább is, de jobb ha "csinálsz érte valamit" és akkor biztosan élvezheted a nyaralást a végsőkig kefélni kell!
  Ami végül is nem rossz, sem csinálni sem nézni........ ízlés dolga.
  Az ÉDEN Hotelbe minden megtörténhet és annak az ellenkezője is!

 • 2011.05.13 10:50:40idiesel

  Szánalmas képmutató emberek... Alpári viselkedés volt? jah. De isteni szerencséje, hogy Ádám volt ott és nem én. Úgy b@sztam volna tarkón, hogy a nyála audi jelet fest a padlóra! Ez egy büdös kurva, aki csak egy valamire jó ezen a kurva földön. SZERVDONORNAK. A csajszi helyében, akinek arcoskodott, pofánröhögöm és még el is küldöm az anyjába :) Nyilván tolják a szerkesztők, mert megosztó személyiség. Pont ezért nem fogom nézni ezt a fost többet, mert ha csak látom ezt a kurvát, már belém bassza az ideget.

 • 2011.05.13 10:59:57Ama Ginger

  Ádám, óriási forma vagy, gratulálok a játékodhoz. Daniban a kelleténél talán jobban megbíztál, de ez majd kiderül. Azonban, két dolgot nem láttál már tisztán a végén: Niki a legkifalsulósabb féreg, a magyarok legalja, új mércét állított az árulásban, az biztos. Ez már a legelején lejött, el voltam képedve, miért védelmezed akkora vehemenciával. Ki kellett volna lökődnie a huzatba már ott az elején. Ugyanis a hálája az volt, hogy hátbaszúrt és utána kiröhögött. A másik, hogy ugyan már, Danit miért tartotta volna benn a pókmajom? Ez nem volt túl reális elképzelés Részedről.

  A szutyvadék (pókmajom) egy pszichopata, nárcisztikus személyiségzavarban senyvedő beteg, aki még egy ótvar proli is. Nagyon gyenge próbálkozás, az egyetlen hasonlóan súlyos eset, amit valaha láttam, legalább egy kimagaslóan jó nő volt, kultúrált, művelt és okos. Na, az már veszélyes elegy. Pókmajom a csúnyácska fejével és piszkos testével mehet vissza a mocsárba, csak a műsor fújta fel, tolták alá a "mázlikat".

  Egyszóval szomorú, hogy meg kell tapasztalnunk az emberiség legárnyasabb oldalát niki és pm „személyében”, de legalább ott van Ádám és csapata ellenpontnak, akik az emberi erényekből is megvillantottak nem egyet. De mostmár akkor Kristóf megnyerhetné végre!

 • 2011.05.13 11:04:27Krafty Ken

  Pókmajom arcát addig simogatnám egy féltéglával, amíg szuszog. Csak kár, hogy ugyanannyit kapnék érte, mintha embert öltem volna.

 • 2011.05.13 11:06:03kamarti

  ami azt illeti, tényleg egy arrogáns figura, de valóban nem csinált segget a szájából, és ez értékelendő
  teljesen mindegy, hogy előtte megígérték-e egymásnak, hogy szétdobják a pénzt - hiszen azzal, hogy lépett, a másik kettőre bízta magát, ő már nem tudott részt venni a dolgok alakításában, ergo semmilyen szempontból nem mehetett biztosra

  ami meg a 40 napos szexböjtöt illeti, egyetértek Ádámmal, ki lehet bírni. De gondolom, legalább így visszanézve a műsort, megérti, hogy nem szabad hagyni, hogy egy nő megalázza magát, vagy ha már odáig jutott a dologgal, legalább a poénkodást el lehetne felejteni. Ezt nem látta át, ezen bukta Nikit (akiről ráadásul tudta, hogy nem egy észlény, és ugye a nők állítólag alapból inkább érzelemvezéreltek).

  ami a beépített ember-dolgot illeti, én is inkább Szandrára szavazok, ha már. Persze valószínűleg még beépített ember sem kell ahhoz, hogy épp olyan helyzet álljon elő, mint amilyenről a játékos már nyilatkozott (hogy hazamennél-e, ha a barátod megmenthetnéd ezzel?)

 • 2011.05.13 11:06:53Pukkandúr

  szánalmas prolik vagytok...ezt a mocskot néztétek az orosz-kanada jégkorongmeccs helyett? :)

 • 2011.05.13 11:07:08capa05

  Nem szoktam itt kommenteket olvasni, de most átnéztem.Hát ez a sárkány akárki pont olyan elnyomott egyén mint az a Szandra.Kevés intelligenciával, csak a saját igazát hajtogatva érvel. A nem túl okos emberek cinizmusával néz (vigyorog) a világba.

 • 2011.05.13 11:07:28sugó

  @PinkyBaba:Ebben reménykedem én is, hogy pont Sz=0=pókmajom "potty belesik" mert ő kaparja a legjobban azt a bizonyos gödröt másnak, de eddig nem akarták, hogy belessen!!!
  Azt azért hozzáteszem, hogy ha nem lenne egy ilyen undorító karakter bent akkor csak nézhetnénk a nyaralást, tökvakarást, és a szép tájat. De miért pont egy ilyen undorító kiscsajt küldenek be, lehetne egy csinos kis ármánykodó is, lehetne ezt bájosan is tenni, mint ahogy a történelemből, filmekből már ismerhetjük a cselszövő hölgyeket.

 • 2011.05.13 11:13:48Pukkandúr

  egyébként horvátéva vajon miért operáltatta át magát pókmajomfejűvé a felismerhetetlenségig? :/

 • 2011.05.13 11:14:47parasztok

  Imádom a Szandrát. Ő a legjobb. Az lett volna a lehető legjobb ha ez segg fej Dani ment volna haza!! Iritáló nagyon. Simán ha az lett volna Dani Ádám mennyen , simán Dani haza küldte volna Ádádmot.

  Lehet hogy mindenkinek undoritó ahogy Szandra viselkedik , de ő legnagyobb játékos a földön. És az életbe is az ilyen emberek nyernek. Vagy te taposol vagy téged taposnak. Aki nagyon elítéli nézzem magába mert egy nagyon gyenge ember.. Niki Imádlak jó oldalon vagy. Végre megláttad az igazságot. És ne foglalkozz itt senkivel. Mindenki majd kurváz... Túl sokáig voltál elnyomva végre tudod magadat adni.

  Ádám ráadásul elég béna volt a magyarázat. Tény nem vagy bisexuális... Ez igaz.. Mert full meleg vagy... Ádámka...:)) Ez barátság hanem szerelem. Dani ezt nem viszonozza....

 • 2011.05.13 11:17:48Juttino

  Én AnnaKareninaval értek egyet.

  Az igaz, hogy Szandra nem egy erkölcsileg fedhetetlen nő, akár hívhatjuk ribancnak is, de nyíltsisakos.

  A fiúkról ez nem mondható el. A triumvír (akiből kettő szerintem a Kristófot is bármikor beáldozta volna, ha a sors úgy hozza), a "közösség" érdekei mögé bújva úgy használja ki a "barátait" ahogy éppen az érdekei kívánják. Az meg hogy Ádám nem küldött haza senkit.... ja mert ahhoz is sunyi volt, hogy a piszkos munkát maga végezze el. Az hogy a "szövetséges" lányokkal milyen szinten elbántak, ha kellett és pl. Alízt simán a beáldozható kategóriába sorolták még az elején, mutatja a jellemüket.
  Most Alíz a menekülőpálya... nagyon kedves hozzáállás.
  Na erre kezd rájönni Niki - aki szintén nem a női nem dicsősége - de lassan leesett neki, hogy őt is simán átejtenék, ha kell.

  Ádám, meg a brókerség... én befektetési területen dolgozó közgazdász vagyok... ha tényleg értene a profitmaximalizáláshoz, akkor nem áldozza be magát vkiért, akinek sokkal kisebb esélye van (a lányok nyíltan ellene vannak), főleg ha úgy is osztoznak... ez egy gáláns, de teljesen ésszerűtlen cselekedet volt.

  Ja és miért is utálja Ádám a Szandrát? Mert a kiscsaj amikor bejött 2 perc alatt levette, hogy a "régiek" mindenkit felhasználva és egymás ellen kijátszva akarják végig vinni a játékot és hogy ő a piramis legaljára állhat be, ha velük tart, ezért beleköpött a levesükbe??? Kb. ez volt az egyetlen ésszerű taktika.

 • 2011.05.13 11:21:03artifex

  Annyit megfigyeltem, hogy a nyilatkozatban nincs szó Daniról a "mi történik manapság" részben. Csak Niki és Kristóf (meg persze Szandra negatívan) említődik meg.

  @sixx: Ezek a riportok mikor készülnek? Nem hinném, hogy az adás után az eredmény ismeretében odarohannál a kiesőhöz és elkészíted a riportot.

 • 2011.05.13 11:23:48Pukkandúr

  @juttino
  'Ádám, meg a brókerség... én befektetési területen dolgozó közgazdász vagyok... ha tényleg értene a profitmaximalizáláshoz, akkor nem áldozza be magát vkiért, akinek sokkal kisebb esélye van (a lányok nyíltan ellene vannak), főleg ha úgy is osztoznak... ez egy gáláns, de teljesen ésszerűtlen cselekedet volt.'

  te egy fontoskodó-okoskodó okostojás vagy csupán :)

 • 2011.05.13 11:26:21Juttino

  Artifex, ha arra célzol, hogy a Dani nem tartotta a végén a szavát (azaz nem osztozott) akkor 1 dologban tévedsz.

  Dani tuti nem osztozott volna, de szerintem nem is nyert, így nem volt lehetősége erre a jellempróbára...

 • 2011.05.13 11:26:25Pukkandúr

  @Grigorij

  a szerző egy nyárimikulás, mi mást vártál volna tőle? :)

 • 2011.05.13 11:29:46Juttino

  igazad van... én kérek elnézést, hogy nem dőlnék be egy Daninak...
  Tudom a fiúknál a haverság nagyon fontos, sőt elismerem, hogy ebben erősebbek vagytok a lányoknál, de a Dani sunyi és ezt nagyon nem vette figyelembe Ádám, aki mondjuk a nagy 3-ast nem árulta volna el...

 • 2011.05.13 11:29:58kamarti

  Juttino:
  "ha tényleg értene a profitmaximalizáláshoz, akkor nem áldozza be magát vkiért, akinek sokkal kisebb esélye van (a lányok nyíltan ellene vannak), főleg ha úgy is osztoznak... ez egy gáláns, de teljesen ésszerűtlen cselekedet volt."

  részben egyetértek, bár sztem Ádám rosszul mérte fel a Dani-ellenesség mértékét (és az Ádám-ellenességet is)
  másrészt viszont (legalábbis bízom benne) lehet olyan helyzet, hogy tisztában vagy a profitmaximalizálás útjával, de erős indok a nem csinálok segget a számból, vagy épp ez jelenti a profitmaximalizálást az értékrended szerint. Lehet mondani persze, hogy ez a lúzerek ismertetőjegye...

 • 2011.05.13 11:34:22tris

  remélem beveszik ádámot szerkesztőnek!

 • 2011.05.13 11:41:14sugó

  ejnye - bejnye FIATALOK!
  Milyen Liberalisták vagytok?!
  "Biszex, homi, leszbi"!?
  Ez így nagyon is OK! akkor ha liber vagyok, ha nem akkor már nagyon nagy a baj!
  Mert ha mellettem feküdt volna így egy "Ádám no szex" és én akartam volna, hát pardon, de én inpotenciára gyanakodtam volna!!!
  Volt, van,és lesz ilyen!

 • 2011.05.13 11:48:13Juttino

  Kamarti:

  Van olyan szitu, sűrűn hogy az embernek nem az a legfontosabb... de nem egy valóságshowban, 40 napos érdekbarátságnál és egy Daniért... mondjuk akkor nem is kell nagy szavakat puffogtatni, vagy ha mégis, akkor jobb betartani... OK, ez jogos.

  Ellenben Ádámnak le kellett volna, hogy essen, hogy Dani milyen, legalább akkor, amikor simán benyögte, hogy ő is beáll Alíz mögé és Kristóf mellé, ha úgy alakul. Tehát neki esze ágában sem lett volna feláldoznia magát a barátaiért.

 • 2011.05.13 11:52:01Beta_karotin

  Szerintem korrekt gyerek volt Ádám, többi sok vízfejű között egy üde színfolt.
  Ezt a Szandrát direkt tartják benn, mert a sok primitív embernek is kell tudni azonosulni valakihez... Nekik Szandra éppen megfelelő, ez a ribi 25 miláért az anyját is eladná...
  Aztán a nyereménnyel olyan szintre jutna mint VV Évi... Bottal se piszkálnám meg ezt a ribit, max ha tüzes lenne a vége... :-)

 • 2011.05.13 11:54:42fogyókúra

  Ez egy TV műsor, amit a nézőknek sok pénzért készítettek, hogy még több pénzt hozzon.
  Ki a fene nézne egy olyan műsort, ahol mindenki 2 hónapig teljes nyugalomban nyaral, piál, bulizik?
  Ide esemény kell, feszített tempó, feszültség bármi, ami miatt érdekes lehet.

  Szandra ebből a szempontból telitalálat volt, gerjesztette a feszültséget, szemtől szemben is ellent mert mondani bárkinek, ki mert ejteni bárkit.
  Ádám is jó választás volt, sunyiságával, és a háttérből manipulálásával szintén egy más taktikát hozott.

  Hogy egy ilyen játék során Ádám úgy viselkedett, mint egy dedós óvodás, aki hisztizett, amikor Szandra nem azt tette, amit ő akart, hát ez az ő szégyene. Az igazán okos emberek képesek feldolgozni, ha valaki nem azt teszi, amit ők akarnak....

  Az meg, hogy itt a kommentelők nagy százaléka képes lenne megütni, megverni, lefejelni egy nőt (csak azért, mert neki nem szimpatikus), az sajnos csak azt a szomorú valóságot mutatja, miért hal meg kishazánkban minden héten egy nő erőszak miatt. :-((((

 • 2011.05.13 11:59:48fraulein praxa

  "21 évesen már túl van abortuszon"

  wow... gratulálok. ezt biztosan nagyon fontos volt kiemelned.

  ne mossunk már össze minden nőt, akinek valaha el kellett vetetnie egy babát ilyen vagy olyan okokból. néha nem ártana gondolkozni.

 • 2011.05.13 12:02:05AnnaKarenina

  fetyisob: Örülök!

 • 2011.05.13 12:02:48sugó

  @fogyókúra: Egyetértek!

 • 2011.05.13 12:04:38AnnaKarenina

  De az is nagyon érdekes, és nézzetek már magatokba, hogy "primitív, szutyok" Szandra mellett érvelők nem kívánják Ádámot féltéglákkal ütlegelni, vagy szervdonornak ajánlani. Úgy, hogy a primitívségről is lehetne vitát nyitni, mert meglepő, hogy a gáncs nélküli Ádám rajongói ilyenek. (De ez ugyanígy volt a VV4-ben Alekosz és Éva rajongóinál is.)

 • 2011.05.13 12:07:00Hoz_Hun

  fogyókúra: egyetértek +1

 • 2011.05.13 12:09:21artifex

  @Juttino: Nem céloztam semmire, csak megemlítettem, hogy ezt vettem észre. Számomra érdekes, hogy nagy haverok odabent, kint meg egy szó nincs róla, csak Kristóf és Niki. Aztán lehet nem mondhatta el, hogy a nyert pénzen kimentek Hollandiába és összeházasodtak. :-)

 • 2011.05.13 12:12:08sugó

  @fraulein praxa: most éppen azért vizslatta a terhességi tesztet, mert "ilyen, vagy olyan okból" úgy nézett ki, hogy ismételten teherbe zuhanhatott. Kefélni jó, de tudni kell használni valamilyen óvszert, legalább ilyen esetekben ha ma evvel, holnap avval, ma ezzel, holnap azzal kefélek.
  De még véletlenül se említsenek egy kalap alatt minden nőt akinek ilyen vagy olyan okból becsúszik egy nem kívánt terhesség egy ilyen 0-val!!!

 • 2011.05.13 12:20:41Juttino

  Artifex, ellenben én ezt a homo vonalat nem látom az Ádámban. Lehet nem a kedvencem, de csak azért mert egy fickó megfogadja, hogy 40 napig kibírja kefélés nélkül és nem ezzel akar a címlapra kerülni még nem buzi. Ebben Dani, Ádám és még egy pár fiú messze értékelhetőbb mint 1-2 csaj odabent. Pedig az emberek kettős mércéje miatt ők simán megtehetnék és nem lennének leribancozva. (mondjuk ettől a kettős mércétől hányok)
  Ha pedig vki azt hiszi, hogy nekem a Szandra az ideál, az is téved. Egyszerűen csak annyi, hogy az Ádám bagázs se különb, csak képmutatóbb. Összességében Levi és Kriszta volt szimpi, akik őszinték és vállalható viselkedésűek voltak.

 • 2011.05.13 12:23:36Sokorai_Atala

  Szerintem abban a percben van itt mindenkinek igaza pro és kontra, ha biztosan kiderül, hogy Szandra nem beépített szereplő volt. Kifejezetten ezért küldték be és adnak neki rendszeresen védettséget, véleményem szerint.
  Mivel az új szériát Alízzal reklámozzák (persze Ádámot nem hagyhatják ki), az is elképzelhető, hogy ki nyerte.
  Aki meg Szandra klikkjében vannak, az is jellemző, suba a subához, guba a gubához:)

 • 2011.05.13 12:30:13kamarti

  Juttino
  "Ellenben Ádámnak le kellett volna, hogy essen, hogy Dani milyen"
  mondjuk eleve nem értettem, miért vetették el a Lotti-menekülő utat, Daninak nem csak Szandra vagy Alíz lett volna a választható, ahogy Kristófnak sem csak Alíz
  hajlamos vagyok azt hinni, hogy többet feltételeztek a csajokról (Niki és Szandra), konkrétan abban bíztak, hogy az eszükre hallgatnak inkább, és a stabil pár fontosabb számukra, mint a bosszú péel.
  ezért is írtam, hogy rosszul mérte fel a nőket, és igen, talán Danit is, én is hajlok rá, hogy a sűrű fejrázás arra utalt, hogy Dani nem akarja, hogy lekötelezzék egy önfeláldozással (bár erre több oka is lehetett)
  de mégis azt mondom, hogy ha át is látott Danin, akkor is kimondott valamit - tehát önmagában ez nem írja felül a nem csinálok segget a számból vezérelvet sztem (mert ugyanakkor meg ösztönzés/motiváció lehet a bent maradt két fiúnak, nagyjából az utolsó lehetséges eszköze, hogy hasson rájuk)

 • 2011.05.13 12:32:38Duga

  Azért azt ne felejtsük el, hogy az egyik adásban 4-en (Ádám, Dani, Kristóf, Niki) "vérszerződést" kötöttek, miszerint ha valamelyikük megnyeri a játékot, elosztja négy felé a zsetont. Így azért könnyebb volt dönteni Ádámnak.

 • 2011.05.13 13:01:35Mind. Amp.

  2011.05.12 23:49:46AnnaKarenina

  Ebben nagy igazság van.

 • 2011.05.13 13:08:08findus

  Azért igencsak tanulságos, hogy a háttérben csöndben, sunyin meghúzódó, véleményt nyíltan soha nem alkotó Alíz (aki hozzáteszem az elején szimpatikus volt)milyen ügyesen lavírozik a főnyereményig. Mindenki Szandrát szapulja, aki valószínűleg nem a legjobb családból származó többdiplomás hölgyemény, mégis megkockáztatom: jól játszik. Gondoljatok bele milyen unalmas lenne az egész műsor, ha csak a napon heverészésről meg nagy zabálásokról szólna. Detti pl. egy nagyon aranyos lány, de ki lenne rá kiváncsi ötven héten át?

 • 2011.05.13 13:09:47spob

  nekem van egy olyan érzésem, hog Danit nagyon tolja a csatorna... Egyszer kiesett, majd visszahozták. Most kiesett de megint kapott egy jó esélyes menekülőutat, meg s menekült.
  Ezt még jól elő is készítették azzal, hogy egy hete kimondatták vele, hogy ha ilyen szituációba kerülne, akkor Danit választaná maga helyett, ezután most persze hogy nem mondhatott mást, akkor most mindenki fikázná, oda lenne a becsület.

  De logikusan végigondolva rossz döntés volt ez az önfeláldozás, mert mondjuk ha neadjisten mégsem tolja a csatorna Danit, akkor viszont Ádámnak nagyobb esélye lett volna végigvinni a játékot, hiszen Danit éppen mindenki utáljaj, mindenki ki akarja ejteni, konkrétan a párja is... miközben neki azért még a viták ellenére is stabil párja volt.

  Kicsit bűzlik ez...

 • 2011.05.13 13:31:08Karachar Nevian

  Furcsa hogy nem veszitek észre, de a pókmajom a csatorna embere. Nem is nyerheti meg a fődíjat, a dolga pusztán annyi, hogy szétrobbantsa a gócot(mely amúgy autómatikusan jön létre, az emberek csoportja hajlamos így összezárni, kivül tartva az idegen jövevényeket).

  Ami talán egy szociológusnak is érdekes(nem egy Legyek Ura kaliber, de akkor is érdekes), hogy a nők mennyivel rosszabb emberekké válnak kiélezett szitukban, mint a férfiak.
  Sokkal jobban el is hagyják magukat, hamarabb árulnak el bárkit,stb.
  Kb megmagyarázza miért is nem szabad a nőket sorkatonának behívi: mocskos mészárosok módjára gyilkolnának.

 • 2011.05.13 13:32:41Éden Dávid

  korrekt ember

 • 2011.05.13 13:37:21Hoz_Hun

  2. Világ Háború: Mocskos mészárosok módjára gyilkoltak. Normálisan megfegyelmezve tudnak jó katonák is lenni egyébként. De nem egy helyen olvastam, hogy a nők tulajdon képpen kegyetlenebbek, csak ritkábban kerülnek olyan szituba.

 • 2011.05.13 14:07:56Édengirl

  AnnaKarenina :Egyetértek veled Ádámékkal kapcsolatban...még annyit tennék hozzá hogy az igaz hogy Szandra Ádámék egyeduralmát akarta megbontani..de ebbe a dologban annyira elmélyült,hogy senki nem veszi észre hogy ő irányít már mindent és mindenkit:)amit annyira elítélt azzá lett:) Üdv:)

 • 2011.05.13 14:24:59kamarti

  2011.05.13 13:37:21Hoz_Hun
  "2. Világ Háború: Mocskos mészárosok módjára gyilkoltak." - ez talán a férfiakra nem volt igaz? mert ugyebár mégis csak többen voltak a fronton, a nők otthon álltak helyt, a gyárakban is, hogy legyen mivel lődözni

  "De nem egy helyen olvastam, hogy a nők tulajdon képpen kegyetlenebbek, csak ritkábban kerülnek olyan szituba" - azért kíváncsi lenék arra a nem egy helyre, mert nem mindegy, hogy a blikk írja vagy egy tudományos folyóirat. Egyébként meg mi az, hogy "ritkábban kerülnek olyan szituációba"?

  2011.05.13 13:31:08Karachar Nevian
  "Ami talán egy szociológusnak is érdekes(nem egy Legyek Ura kaliber, de akkor is érdekes), hogy a nők mennyivel rosszabb emberekké válnak kiélezett szitukban, mint a férfiak.
  Sokkal jobban el is hagyják magukat, hamarabb árulnak el bárkit,stb."

  gondolom, egy szociológus nem egy Éden Hotel, illetve nem egy Niki alapján von le következtetéseket, mint te. Szerencsére.
  Aki meg tanult legalább az általánosban történelmet, azt is tudja, hogy többnyire nem nők gyilkoltak mocskos mészárosok módjára. De gondolom, te nemes, megbízható alfahím vagy, bár így elsőre eléggé ostoba, már meg ne haragudj.

 • 2011.05.13 14:26:08nyx vomica

  Éden Ádám,buzi e vagy..?

 • 2011.05.13 14:28:17artifex

  Előző hosszászólás eltűnt, de egy vágólap csodákra képes. :-)

  @Juttino: A homár vonalra azért ott volt a smiley. Egyrészt igazad van, hogy ennyi időt kibírhat, de szerintem nem normális, még poénból sem, hogy csontra megcsókolsz egy azonos neműt (ez lányokra is igaz). Persze két lányt szívesebben látok így, de akkor sem normális. Felőlem nőfaló playboy vagy buzi is lehet, ez a véleményem nem befolyásolja, nem ez adta az alapot.

  Amúgy általában. Logisztikailag lennék kíváncsi, hogyan oldották meg az emberek odaszállítását. Mennyivel előbb mentek, meddig maradtak, ilyen. Kérdezem ezt Lotti és Dani miatt. Dani ugye visszament, nem hinném, hogy oda-vissza megutaztatták, valamint Lotti esetén nem feltétlen kellett tudniuk (már ha a nem előre megírt forgatókönyves verziót vesszük), hogy lány fog kiesni. Mert ha a fiúk bent hagyják, akkor nem kellett volna új lány ugye ebben a hétben. Pedig meglepő módon estére ott lett. Vagy addig adtak volna valami feladatot, amíg kiejtenek egy lányt? Úgy meg már erősen manipuláció gyanús.

 • 2011.05.13 14:29:31cöcke

  2011.05.13 09:37:33Rotten Shaolin Zombie
  "Az a baj az Éden Hotel szereplőivel, és számos itt kommentelővel, hogy életükben nem láttak még Survivort. Kb. úgy kellene játszani, mint ott. Nem az olyan kamu szöveggel jönni, hogy csak buliból jöttem meg ilyen baromságok. Az erőseket kell kivágni, szövetségeket megtörni, stb."
  Egyetértek, Megőrjítenek a magyar relity szereplők,egyik sem meri bevallani,h igenis a milliókért jött,hanem sunyizik össze-vissza,h "jajj a barátság,meg engem a pénz nem érdekel." Lófaszt! A másik,hogy majd elosztják a nyereményt, te jó ég, hol élnek ezek?!

  Ádám tegnapi BÉNA húzásához meg csak egy klasszikust idéznék: "Fiam, te egy PÖCS vagy!"

 • 2011.05.13 14:33:03kopp

  Úgy látszik, Nikinek bejön ez a taktika...! itt mindenki Ádámról, + Szandráról beszél, az a 2színű, sumák, legrosszabb fajtából való ribanc qrva + szépen el lavíroz hol az 1ik, hol a másik oldalszelén, ha kell, mind2én 1időben...!
  És az a színház hiszti a kiválasztásnál! pfffffffff
  mindennek az alja!

 • 2011.05.13 14:40:35spob

  kamarti: te tényleg ilyen egyszű vagy? Vagy szándékosan beszélsz mellé? Esetleg "szőke"?

  Valaki fentebb azt írta, hogy a nők sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni, csak ritkábban kerülnek olyan szituációba.
  Fogalmam sincs, hogy ez igaz-e vagy sem, de azzal cáfolnod, hogy a férfiak többen voltak a fronton, mint nők... :-)))

  Egyébként meg mit nem értesz azon, hogy "ritkábban kerülnek olyan szituációkba"?
  Pl. nem sorozzák be őket, nem őket küldik többnyire frontvonalba, nem őket küldik házról házra egy faluban tisztogatni, stb...
  Tényleg ilyen nehéz ez?

  Illetve azzal érvelned, hogy többnyire nem a nők gyilkoltak mocskos mészárosok módjára... Persze, hiszen éppen az hangzott el, hogy a nők ritkábban kerülnek ilyen szituációkba!

  De ez miért is mond ellent annak, hogy adott esetben a nők sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni? Felejtsd már el a számosságot...

  //Kaparom a falat az ilyen mértékű ostobaságtól...

 • 2011.05.13 14:41:36Juttino

  Artiflex, a smár nekem kimaradt... akkor lehet, de nagyjából mind1.

  Amúgy férfi - nő összehasonlítás:
  A ffiak fegyvere klasszikusan a fizikai erőszak, a nőké meg az intrika és a befolyásolás. Egyik sem szebb, nemesebb a másiknál, de biológiailag igazolt, hiszen egy átlag ffi 10-20 cm-vel magasabb és 15-20 kg-mal nehezebb.
  Manapság persze a puszta erőszakot elítélik és büntetik, de ettől még az ösztön az megvan (lásd Ádám nagyjelente).

  Másik: a ffiak hajlamosabbak a nagy eszmékért feláldozni magukat (látványosabb), a nők meg a saját családjukért. Gondolom ennek is meg lehet az alapja, vmi olyan, hogy a nő biztos lehet abban, hogy a gyerek az ő utódja, vagy vmi hasonló, a ffi meg a falka egészét védi.

 • 2011.05.13 15:07:02kamarti

  2011.05.13 14:40:35spob
  //Kaparom a falat az ilyen mértékű ostobaságtól...

  nem vagyok szőke, és sztem ostoba sem, ha nem két komment meg egy éden niki alapján alkotok véleményt.
  de ha kívánod, elmagyarázom: nem hinném, hogy a "ritkábban kerülnek olyan szituációba" releváns lenne békeidőben ott, ahol már a férfiaknak sem kötelező a katonaság, és amikor még kötelező volt, akkor is leginkább körletet takarítottak. Szóval lehet, hogy a számossággal jönni ostobaság, de a "valahol olvastam" meg a háborús hivatkozás mitől okosság?

 • 2011.05.13 15:11:03kamarti

  2011.05.13 14:40:35spob
  persze lehet, hogy Hoz_Hun és Karachar Nevian kijelentése örök érvényű: minden nőre és minden időben vonatkozó, tudományosan megalapozott tény szted is. Akkor bőven elég lett volna velük egyetérteni, nem engem ostobázni.

 • 2011.05.13 15:21:59Juttino

  "Evolúciós értelemben az erőszak az agresszió kifejeződéseként adaptív előnyökkel járó magatartási-viselkedési mintát, tevékenységet jelöl, mely elősegíti, hogy a jobb genetikai adottságokkal bíró egyed előnyösebb pozícióba kerüljön a fajfenntartásért, utódnemzésért folytatott küzdelemben, ezzel hozzájárul a faj sikerességéhez, hiszen a szimbolikus és valós harc során az alkalmasabb utód génjei öröklődnek tovább."

  "Más tényezők is befolyásolják azonban az agresszív hajlandóság személyek közti különbségeit. Szinte minden állatnál és az embernél is, a hímek agresszívabbak, mint a nőstények. Azokban az emberi társadalmakban, amelyekről adatokkal rendelkezünk, ugyanez a helyzet. A bűnözési statisztikákban is nagyobb arányban szerepelnek férfi, mint női elkövetők. A férfiak és nők erőszakos cselekedetei típusok szerint is különböznek: a férfiak inkább a direkt, a nők inkább az indirekt (szociális) agressziót részesítik előnyben. "

  Forrás: Kommunikációtudományi Nyitott Enciklopédia

 • 2011.05.13 16:27:34cococandy.

  :( hiányzik

 • 2011.05.13 17:37:19Vaszilics Fedor Emánuel

  Nekem sem mindig szimpatikus amit Szandra csinál vagy mond, de nélküle ez a műsor nem érne egy kalap szart se!

 • 2011.05.13 20:05:07Lizababa1123

  #
  2011.05.13 11:59:48fraulein praxa

  "21 évesen már túl van abortuszon"

  wow... gratulálok. ezt biztosan nagyon fontos volt kiemelned.

  ne mossunk már össze minden nőt, akinek valaha el kellett vetetnie egy babát ilyen vagy olyan okokból. néha nem ártana gondolkozni.  Nem gondolod, hogy kissé álszent amit írsz? Mert az.
  Nem szokásom felhúzni magam ilyen fórumokon, de amit írtál az kiverte a biztosítékot!
  Írtam egy hsz-t. egy TELJES hsz-t, amit egészében kell értelmezni. Te meg - hogy írtad...? - WOW de remekül beszóltál azzal,hogy kiragadsz belőle EGY kifejezést és jössz nekem igazságot osztani?
  Igen, képzeld tudom, hogy különböző okokból lehet abortusz. Hiszed vagy nem, tudom. És vajon azok közül akik átestek rajta, hányan mennek el egy valóságshowba - ezzel eddig nincs is gond - és teszik szét a lábukat 30 kamera előtt első nap? Nyilván mind, ugye? Sőt, nyilván mind utána pár héttel kér tesztet, mert lehet, hogy egy kamera-kufircból talán még gyerek is lesz, majd ő maga közli, hogy nem veteti el, mert ez lenne a második.
  Tehát még1x mondom. Én írtam 20 sort. Légyszíves tiszteld meg a fórumtársaidat azzal mielőtt belémkötsz, hogy egészében értelmezd amit írok, és ne 3 szót kiragadva generálj műbalhét, és akarj rámhúzni olyan inget ami nem az enyém!!!!! Idéznélek: gondolkozni lehetne.

 • 2011.05.14 10:12:41taktikázó

  Egyetértek Ádámmal, én sem mentem volna rá senkire, hiszen egy jó csaj sem volt az egész műsorban! Katának ugyan szép arca volt, de a teste duci, Nikinek meg a teste jó, de a feje szörnyű (főként a legörbülő szája).

 • 2011.05.14 13:01:04Nenna

  sztem ha a kommentelőket elküldenék ebbe a játékba a világ legjobb realíitije lenne..
  Nasgyom szórakoztaót itt néháyn ember:D

  Ádámról nekem vegyes a véleményem..

  Pl én Szandrát nem utálom annyira.. Játsz(ott)a saját játékát, ennyi.
  Sztem Kristóf hamarabb meleg mint Ádám..:P

 • 2011.05.14 13:02:07Nenna

  *reality
  *nagyon
  *szórakoztató
  *néhány

 • 2011.05.16 10:47:59CSÉ

  2011.05.14 10:12:41taktikázó

  Katának szép arca???

  Szemüveget a taktikázónak!!!

  A legtöbb csaj rendben volt/van, de Kata abszolút nem.

CímkékCímkék

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés