A Való Világ 4 egyetlen női finalistája meglepődött egykori riválisa, VV Gigi fétisfilmjein, Alekosszal szerinte nagymama koráig tartani fogja a kapcsolatot, és bármennyire is elégedetlen a saját testével, nem tervezi, hogy plasztikáztat.

Baukó Éva a lányok közt utolsóként hagyta el a VV4 villáját, és bár első naptól kezdve megosztotta a nézőket és lakótársait, mégis négy párbajról tért vissza győztesen. Ezzel bejutott a fináléba a nőket kergető szexkiborggal, Alekosszal és a melegpornós múlttal rendelkező VV Jerzyvel. VV Jerzy és VV Gigi hamis kapcsolatát VV Éva mindvégig érezte, hangot is adva ennek, mint ahogy azt is, VV Gigi nem őszinte ember. “Jerzyn nem lepődtem, ő úgy jött be a villába, hogy mondta, neki vannak melegpornós képei. Szerintem sokkal korrektebb az, hogy ő ezt bevállalta, és mindenki tudta. Jerzy nagyon korrekt gyerek. A Gigiről nagyon meglepődtem, mivel úgy viselkedett a villában, mintha ártatlan lenne, takarított, mosott, főzött, eljátszotta a szende szűz kislányt idézőjelben. Volt olyan megérzésem, hogy vele kapcsolatban valami nem stimmel, de nem tudtam, hogy mi az” – mondta a Velvetnek VV Éva, aki többször is elmondta, csak barátként imádja és szereti Alekoszt, aki mellett nagymama koráig kitart majd.

VV Éva szomorú volt, amiért nem lett műsorvezető

VV Évának a Villában töltött idő alatt VV Gigi volt az egyik riválisa, aki bár nem bírta Alekosz és VV Éva párosát, most mégis műsorvezetője Alekosz menyasszonykereső show-jának. “Nagyon szomorú voltam, nagyon csalódott, hogy mivel én bent voltam a fináléban, ezáltal nem tudtam részt venni azokon a castingokon, amiken a Gigi és az Anikó igen” – mondta a Velvet megkeresésére Baukó ‘VV' Éva, akit többször is megtaláltak azzal a műsorvezetők és a játékosok, hogy a húszezreseket ötszázasokra váltó Alekosszal több van köztük puszta barátságnál. “Alekosz teljesen normális, a villalakó társaim próbálták bemocskolni, próbálták beállítani hülyének, pedig nagyon okos és nagyon intelligens. Nem hiába lettem én nagyon jó barátságba vele. Nem véletlenül találtunk mi egymásra, teljesen egyformán láttuk a dolgokat a villalakó társainkkal kapcsolatban. Nagyon sok olyan dologról tudtunk beszélni, a politikától kezdve bármiről tudtunk beszélgetni” – nyilatkozta Baukó Éva a Velvetnek, akitől villabeli legjobb barátnője, Szandika elpártolt a játék során. “Szandika belátta, hogy befolyásolható volt Anikó által, imád engem Szandika, beszéltem vele többször is. Én már a jótékonysági héten megbizonyosodtam arról, hogy szeret engem, üvöltözött nekem, hogy Évi imádlak, bocsáss meg. Én a villalétem eleje óta tudtam, hogy kikben nem bízhatok” – mondta VV Éva a Velvetnek, akit a Rácz testvérek az első naptól fogva ki akartak tenni a Villából.

VV Évának is felajánlották a plasztikát

VV Éva a valóságshow végére teljesen elvesztette önmagába vetett hitét, amin az sem segített, hogy barátja, Alekosz folyamatosan azzal ugratta, példát mutat a duciknak. A kiesett női játékosok közül Szandika és VV Zsófi éltek a lehetőséggel, és kés alá feküdtek, VV Zsófi nagyobb ciciket kért, Szandika pedig az orrát fabrikáltatta  “Kaptam felajánlást a plasztikázásra, de tökéletesnek tartom magam, attól függetlenül, hogy Alekosz csipkelődött velem, hogy belehíztam az alakomba. Megnézem majd, mit ajánlanak” – mondta VV Éva, aki elmondta, hogy csak a buli miatt csattantak el a leszbikus csókok. “Mindig azt beszélték belém a többiek, Alekoszt és Olivért kivéve, mindig azt mondták, te úgyis gyenge vagy, két olyan párbajról jöttél vissza, Tordas és Leonidasz ellen, akik nagyon nagyon gyengék. Folyamatosan azt sulykolták belém, hogy még egy hűtőszekrény is kinthagyna téged, azért ha az ember sokszor hallja ezt, egy picit elbizonytalanodik. Főleg, hogy nagyon utáltak engem bent, kivéve Alekoszt” – mondta a Velvet megkeresésére VV Éva, akinek régóta vágya, hogy a médiában helyezkedjen el, ezért jelentkezett a ValóVilág 4-be.

Ha kurva lett volna, nem jelentkezett volna a ValóVilág4-be

“Világéletemben a médiában szerettem volna szerepelni. Kiskoromban színésznő szerettem volna lenni, és úgy gondoltam, hogy a ValóVilág az utolsó esély, hogy elérjem azokat a célokat, amiket felépítettem. A Corvinus Egyetemre jártam közigazgatás szakra, nem fejeztem be, de be szeretném. Ahogy Pestre költöztem, elkezdtem melózni, nagyon nehéz volt eltartani magamat, minden nap meg kellett küzdeni azért, hogy a csekkeket befizessem, hogy női dolgokat vegyek, ruhákat, nagyon nagyon nehéz volt. Ezért nem tetszett, hogy megjelent rólam a cikk, hogy kurva voltam. Ha az lettem volna, lenne pénzem, és nem jelentkeztem volna a ValóVilágba. Jelen pillanatban még pénzem sincsen, most fognak beindulni a haknijaim, ügynökségek hívnak, reklámokba invitáltak. Aki megjelentette azt a böszme cikke, arra az édesapám is és a produkció is nagyon pipa volt” – mondta Baukó VV Éva, akinek mindez azért fáj, mert valótlant állítottak róla véleménye szerint. Azonban az esetleges perről nem akart nyilatkozni. “Riporter szeretnék lenni, de a riporterkedést is úgy szeretném, hogy háttérmunkásként kezdeném, gyakornokként, hogy belelássak a szakmába. Szeretnék elmenni egy riportersuliba, nagyon élveztem, amikor a Barabás Évi és a Gönczi Gabi bent voltak a Villában” – nyilatkozta VV Éva a Velvetnek, aki Simor VV Olivérben és Nagy Alekoszban a jövőben is maradéktalanul megbízik majd.