A CKM álompasi-álomnő rendezvényén Király Viktor elmondta, hogy megszenvedett a magyar tudásáért, szerinte Wolf Kati nyerni fog az Eurovíziós Dalfesztiválon, nem jól mutat a kövérség a színpadon, a szépség meg relatív.

Buli és pia

A zenész családból származó Király elmondta, hogy magánemberként nem jár bulizni, így ezek a rendezvények neki szórakozási lehetőségek is egyben. Szereti megadni a módját, felöltözi elegánsan, elvégre nem jár mindennap öltönyben. „Ezért szeretem ezeket a partikat, és ha hívnak, akkor el is jövök, és ha már itt vagyok, akkor jól érzem magam.” A kérdésre, hogy civilben miért nem jár szórakozni, elmesélte, hogy régebben sokat ivott, de már abbahagyta. „Leszoktam a piáról,  de a barátaim és az ikertestvérem a mai napig állandóan buliznak, de nekem ez kimaradt. Amikor még ittam, akkor is inkább kocsmákban üldögéltem a barátaimmal. Beszélgetős típus vagyok, nem várom el, hogy ilyenkor nagyon mély dolgokról társalogjuk, az a lényeg, hogy együtt vagyunk és röhögünk.”

Álompasi

Király Linda öccse szerint nem igazán létezik álompasi, álomnő kategória: „ez szubjektív, nem lehet azt mondani, hogy valaki 100%-ban szexi, lehet, hogy a szavazók 50%-ának én nem vagyok jóképű, a másik 50% tetszem, és a barátnőmnek viszont én vagyok a világ legjobb pasija. Nem várok semmit az estétől, annyira nagy a konkurencia. Olyan testű sportolók is a jelöltek között vannak, amiről én csak álmodhatok.”

Szerelem, munka és súlyfelesleg

Ekkor a beszélgetés átterelődött a fellépő művészek örökös problémájára, a súlykérdésre. „Én azt tudom mondani, hogy ha felszedek pár kilót, akkor nem érzem jól magam, érzem a súlyfelesleget amikor a színpadon ide-oda kell rohangálni. Szerintem a színpadon nem illik kövérnek lenni, persze van, akinek kifejezetten ez az imidzse, Berry White is kövéren volt Berry White, de az más, ők így kezdték, ők így azok akik, ha nem vagy ilyen, akkor illik formában lenni, meg hát valljuk be, jobban néz ki, nem?”

Az elkövetkező két hónapban sok munkája lesz az ifjú tehetségnek és ezeket az időszakokat élvezi igazán, mert fel lehet alaposan készülni, és ő szereti a munkáját jól csinálni. Ebben a hónapban énekel a Nagy Duett fináléjában, illetve a Viva Cometen, ahol két kategóriában jelölik is: mint legjobb férfi előadó, és mint a legjobb videoklip előadóművésze. „Szerintem ezt Beának köszönhetem, annyira gyönyörű a klipben” – tette hozzá a láthatóan nagyon szerelmes énekes.

Természetesen a táncos lánnyal érkezett a rendezvényre, ahol azt is elmesélte, hogy a szerelmével ellentétben ő nem szeret táncolni. „Múltkor voltunk egy élő koncertemen, és a végén a Bea odahúzott a tánctérre, hogy akkor most már én is táncoljak, nagyon kellemetlenül éreztem magam.” A fellépések után egy új videoklipet forgat, és „kidobják” a rádióba az új dalt is. Király reméli, hogy ugyanolyan sikeres lesz, mint a Solo, bár hozzátette, hogy nem lesz annyira populáris, hanem inkább egy igazi bulizós sláger. „Ha beteszik egy klubban, akkor tuti, hogy mindenki táncolni fog.”

Az édes anyanyelv

Király Viktor tizenegy éve él Magyarországon és rengeteget bántották az akcentusa miatt, úgy érezi megszenvedett azért, hogy megfeleljen az embereknek. „Amerikában a hunglisht beszéltük és nem-igen mertem magyarul válaszolni a szüleimnek, mert annyira hibásan beszéltünk, hogy mindig kinevettek minket.” Hatalmas bóknak veszi, ha megdicsérik a kiejtését, vagy azt, hogy választékosan beszél. „Jártam logopédushoz, beszédtechnika tanárhoz, nehezen viseltem, hogy mindig ezzel jöttek: jaj de rosszul beszélsz magyarul, hihetetlen, hogy még mindig nem tudtál megtanulni.”  Szerencsére ez a probléma már megoldódott.

Eurovíziós Dalfesztivál és Wolf Kati

Király Viktor lehetne féltékeny Wolf Katira, de nem teszi. „Nem akarok nyalizni, és amúgy is mérges vagyok rá, mert csak két dalon múlt az egész, hogy mi megy Düsseldorfba, az én Solom, vagy Kati dala, de hát ő ment ki és gratulálok neki” – jegyezte meg viccesen. Jó esélyt lát arra, hogy Wolf akár meg is nyerje az Eurovíziós Dalfesztivált. „Katinak nagyon jó hangja van, a fellépése magával ragadó, jó dalt is írtak neki, minden esélye meg van a győzelemre.” Király úgy gondolja, nem manipulálják majd az eredményt, és az sem mérvadó, hogy melyik ország nem nyert még, szerinte csak az számít, milyen a dal, amivel az adott ország indul. Bár hozzátette azt is, és reméli, nem sért meg senkit, de rendkívül gyengének találja a mezőnyt. Az elődöntőt elnézve teljesen meg volt rökönyödve. Sietett ugyanakkor hozzátenni, hogy természetesen Wolf Katinak egy erős mezőnyben is sok esélye lenne a végső győzelemre. „Az a pár versenyző, aki civilben operaénekes, azért tud énekelni”-  fejezte be a beszélgetést, hogy átvegye Magyarország harmadik legvonzóbb pasijának járó díjat.