A modellből lett lemezlovas félmeztelen CKM-es képeihez ízelítőt ad muzsikájából is, merthogy mostanában inkább saját zenéket szerez az éneklés helyett. Pasija még mindig nincs, de nyitott szemmel jár, mert sosem lehet tudni.

Kustánczi Lia tíz évvel a mellplasztikája után nemrég újra megcsináltatta kebleit, és az új szerzeményekkel büszkén pózol a júliusi CKM címlapján. Az egykori playmate úgy véli, nagyon jól sikerült a sorozat, amihez nagyban hozzájárul, hogy igazi nyári hangulatú, letisztult anyagot kreáltak.

Money makes the world go round

„Most kaptam felkérést” – kezdte a modell a Velvetnek. „Nyár van, pezseg az élet, ráadásul más lett, mint általában a CKM-képek, jót tett, hogy kevés a sminkem, meg hogy kiegészítők nélkül pózolok egy medence partján. Persze az sem utolsó szempont, hogy bekerült az újságba a cédémelléklet, így ez remek reklám az anyagomnak, hiszen számomra a legfontosabb a zene.”

„Nagyon büszke vagyok, hogy ki tudtam adni ezt a cédét, amin a saját számaim hallhatók” – mondta Kustánczi, aki másfél éve két videoklippel debütált énekesnőként, lemeze viszont mindezidáig nem jelent meg. Mostanra azonban kiforrt a modell, erre enged következtetni, hogy kicsit háttérbe szorult az éneklés, inkább a DJ-szerepre koncentrál. „Az első két számom nem is került fel az albumra, mivel azokat nem én írtam, csak felénekeltem, ráadásul az inkább popzene, DJ-ként pedig house-t játszom. Ez nem jelenti azt, hogy többé nem szeretnék énekelni, hiszen nyár végén készítünk egy videoklipet, ott fog majd találkozni a kettő, mert annak a zenéjét is én szerzem, meg vokálozni is fogok benne.”

A muzsika is letisztult

„Az már egy letisztultabb vonulat, inkább külföldre szánom, bemutatkozásul. Nem is ragozzuk túl: kevés szöveg, durva house zene” – ecsetelte, majd hozzátette, hogy azért nincs teljesen egyedül a munkában, hiszen nagyon sokat segít neki Newtone és Goldhand, akik szintén DJ-k, ha valakinek esetleg nem lenne ismerős a nevük. „Ők olyan producerek, akik segítenek a zeneszerzésben, mutatnak alapokat, aztán együtt ötletelünk, sok zenét hallgatunk, és ebből alakul aztán ki. A zeneszerzés olyan, mint a várépítés: először meg kell lennie az alapnak, aztán jöhet rá minden más.”

Kustánczi Lia nem foglalkozik különösebben a kritikákkal, szerinte ha valaki reflektorfényben van, annak meg kell szoknia a hideget-meleget, amit kap. Eleinte nem gondolta, hogy egyszer lemezlovas válik majd belőle, de énektanulás mellett annyit járt Hozsóhoz, hogy a végére elkezdett beleszólni a zeneszerzésbe is, így adekvát volt, hogy megpróbálja ezt az utat is. „Szerintem a bulik, meg a fellépések önmagukért beszélnek, ha egy klub megtisztel azzal, hogy megkeres, az már jelent valamit. Ha vissza is hív, az meg pláne.”

Szingli DJ

Mostani félakt képeit állandó fotósa, Baksa Norbert készítette a medence partján. „Már két éve ő csinálja a naptáraimat, de a sminkesem és a fodrászom is ugyanaz, ha valaki vagy valami beválik, nem nagyon szeretek változtatni rajta. Bár a fotók a Balaton partján készültek, ez a sorozaton nem látszik, mert túl hideg lett volna még egy tóparti vetkőzéshez” – állapította meg a DJ, aki bár jelenleg szingli, folyamatosan randizgat és keresi az igazit. „Nincs fix kapcsolatom, de azért nyitott szemmel járok, aztán majd meglátjuk.”