Egy táncosnő kereste meg a Velvetet azzal az állítással, hogy a Megasztár színesbőrű énekese megcsalta vele Tolvai Renátát egy szórakozóhelyen. Kállay-Saunders András tagad, szerinte az embereknek nagy a fantáziája, ha celebekről van szó. Menedzsere úgy nyilatkozott, hetente jelentkezik valaki hasonló történettel.

Egy tizennyolc éves lány állítja, hogy Kállay-Saunders András megcsalta vele Tolvai Renátát. A neve elhallgatását kérő táncos a Velvetnek azt mesélte, pár hete, egy budai szórakozóhelyen ismerkedett össze a megasztárossal, aki az egyik haverjával mulatott.

"Félénk, de nem ellenkezett"

„Barátnőim már többször, több helyen is látták egyedül csaja nélkül, és Reni aznap este sem volt vele. András látszólag nagyon jól szórakozott, és élvezi, hogy a lányok odáig vannak érte. Szinte mindenkivel flörtöl meg jópofizik, ölelkezik. Egyáltalán nem nehéz a közelébe kerülni. Olyan, mintha nem is lenne komoly kapcsolata, nyitottnak tűnik mindenre. Nagyjából egyórás dumálás után egymás szájában kötöttünk ki, bár ezt nem ő kezdeményezte, hanem én. Ő egy elég visszahúzódó, félénk srác, de nem nagyon ellenkezett. Telefonszámot nem cseréltünk, gondolom, neki is csak buli volt ez az egész” – mondta a táncosnő.

Csak a fantázia hatalmas

A Velvetnek Kállay-Saunders András egyértelműen tagadta, hogy az eset valóban megtörtént volna: „Kezd már nagyon idegesíteni ez az egész, ugyanis a menedzseremet folyamatosan ilyen dolgokkal keresik fel. Természetesen egy szó sem igaz egyik történetből sem. Én is megtehetném, hogy az újságokat valótlan kijelentésekkel megkeresem. Az embereknek hatalmas fantáziájuk van, ha ismert emberről van szó. Unom már” – nyilatkozta a Megasztár felfedezettje, akinek kapcsolatát Tolvai Renátával már a kezdetektől is sokan megkérdőjelezték, és a későbbiekben is többször gyanúba keveredett.

Sugár Kinga, az énekes menedzsere megerősítette Kállay-Saunders András nyilatkozatát: „András és Reni szeretik egymást, és nincs szó közöttük megcsalásról. Jól érzik magukat együtt, boldogak. Nincs értelme megkérdőjelezni az ő szerelmüket, hiszen stabilan összetartoznak. Az elmúlt időszakban hetente találnak meg minket az újságirók ilyen tipusú cikkekkel, de mindenhol csak arcát és nevét nem vállaló lányokról van szó” – mondta a Velvetnek.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders kapcsolata a 2010-es Megasztárban kezdődött, ahol már a megaházba való beköltözéskor egy szobába cuccoltak. Sokáig tagadták, hogy több lenne köztük, mint barátság, ám végül bevallották, hogy többet éreznek egymás iránt. Kapcsolatukban a döntő áttörést mégis az a pont jelentette, amikor a tehetségkutató verseny fináléjában Tolvai élő adásban vallott szerelmet a félvér énekesnek.