A műsorvezető kicsit megijedt, amikor az RTL Klub bejelentette, idén nem ő vezeti a NekedValót, ám kiderült, azért adták át Rácz VV Giginek a lehetőséget, mert Mádai Vivien a Reggeliben folytatja. Mivel az újasszony a reggeli műsorvezetés mellett szerkesztőként dolgozik a VV5-ön, férjével alig találkoznak, de ez nem okoz fennakadást a kapcsolatukban.

Csatlakozik az RTL Klub Reggelijének csapatához Mádai Vivien, aki korábban a Való világ 4 társműsorát, a NekedValót vezette. A mostanában ismét karcsú műsorvezető heti egy-két alkalommal fog képernyőre kerülni – miatta a produkciótól senkit nem küldtek el –, mindemellett pedig a VV5-ön dolgozik szerkesztőként.

Megijedt, hogy nem lesz munkája

„Bízom benne, hogy azért választottak, mert láttak bennem fantáziát egy komolyabb műfajú műsor vezetésére is” – mondta a Velvetnek Mádai, akinek egy álma vált valóra ezzel, bár nem gondolta volna korábban, hogy ez ilyen hamar megvalósul. „Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy egy másik műfajban is ki tudom magam próbálni. A VV5-ös szerkesztésnek pedig külön örülök, mert az egyetemen is ezt tanulom, és ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a tévézésről, meg kell ismerni a hátteret is. Megmondom őszintén, nagyon élvezem.”

Akkor persze nem volt ennyire lelkes, amikor leültek beszélni az RTL Klubbal, és úgy indult a beszélgetés, hogy nem ő fogja vezetni a NekedValót, hanem VV Gigi. „A mondat viszont úgy folytatódott, hogy: 'mert szeretnénk, ha a Reggeliben lennél', na, ott pedig azt hittem, viccelnek.”

A férjére sincs ideje

A műsorvezető heti három alkalommal reggel 10-től este 11-ig dolgozik a VV5-ben, vagyis eddig van bent a szerkesztőségben általában. A tervek szerint a jövő héttől reggel 6-ra fog járni a Reggelibe, így 10-re pont beér a valóságshow szerkesztőségébe. „Mivel nem leszek mindennap, ezért összeegyeztethető” - magyarázta. „A VV5-ben részt veszek a feladatok kitalálásában és a kreatív munkában, a három napból egyet a vezérlőben töltök, ahol figyelem az eseményeket és segítek a line producernek.”

Így viszont nagyon keves időt tud a párjával tölteni, de mint mondta, férje megérti, hogy ez egy ilyen időszak, és maximálisan elfogadja, hiszen ő is tévében dolgozik. „Biztos vagyok benne, hogy más pasi már rég megunta volna, hogy állandóan az én beosztásomhoz kell alkalmazkodni. Bár még csak két hónapja vagyunk házasok, minden ugyanolyan, mint korábban: támogatjuk egymást. Hazudnék, ha azt mondanám, nincsenek viták, de azt a kevés időt, amit együtt tudunk lenni, inkább egymásra próbáljuk fordítani, nem pedig a konfliktusokra."