Október 9-én elkezdődik a VV4-győztes filmjéhez a válogatás, amihez állítása szerint elsősorban természetes nőt szeretne. De nem zárkózik el a műanyagtól sem: lehet kacsacsőrös is, ha van kisugárzása. A produkciót mindenesetre a hétköznapiság szellemében szeretné megrendezni, hogy bárki azonosulni tudjon vele, és recskázzon rá.

Mivel Kovács Kovi István korábban a másik pinabubus médiabohócot, Benkő Dánielt is meg akarta fűzni egy közös pornófilm reményében, de abból semmi nem lett, kicsit kétkedve fogadta mindenki, hogy most Alekosszal áll össze. A hír igaznak bizonyul, a szereplőválogatás október 9-én zajlik majd, Alekosz pedig úgy vélekedik a dologról, hogy Kovi fölfedezte azt benne, amit kevesen.

Szabad kezet kap

A pornórendező a valóságshow egyik adásában figyelt fel Alekoszra, pontosabban arra, milyen jól kezeli a kamerát. Az ötletet, hogy közösen készítsenek filmet, júniusban osztotta meg a közzel, és ígéretéhez híven ősszel vissza is tértek a részletekre. Ezekről egyelőre nem sokat tudunk, nemcsak mi, maga Alekosz sem. A lehetőségnek persze nagyon örül, mert hiszen szereti a szép nőket és a filmeket is, ráadásul Kovi "nem egy utolsó valaki", ezért "ki mással [készítsen pornófilmet], ha nem vele." A produkcióban szabad kezet kap, de azért a folyamatot Kovi is végigköveti vele, amit egyáltalán nem bán, sőt. "Igényelem is, hiszen számomra ez még egy ismeretlen terület. Biztosan vannak olyan szemszögök, meglátások, amikben a segítségére lesz szükségem" - mondta.

Ha túl sokat nem is, annyit már biztosan tud a filmről, hogy a természetességre törekszik majd, de nem mindenáron. "Hangsúlyozom, ha olyan valakivel találkozom, aki műanyag, de rendelkezik egy olyan stílussal, ami átjön és ami nagyon jól használható, akkor ő lesz a nyerő". Végül is ő is kacsacsőrű lányt választott magának kamumenyasszonyául, ugye.

A jó pornó hétköznapi

A Való világ 4 győztese ezek után azt kezdte el magyarázni, számára mitől jó pornó a jó pornó. "Kerülve vannak a szuperközeliek a nemi szerveknél, láttatva vannak az arcok, testek, távoli fölvételek vannak. Attól jó, ha a történet maga olyan, hogy a fogyasztó tökéletesen el tudja hinni és azonosulni tud vele, tehát nem vágyálmok kergetése, amit az egyszerű földi halandó nehezen tud elérni. Legyen teljesen hétköznapi, természetes történet, mert akkor azonosul vele és úgy érzi, ez neki is sikerülhet. Ekképp sokkal jobban izgatja majd."

Alekosz hozzátette, részben egyetért azzal, hogy a mostani pornófilmekben a nőket legtöbbször megalázott helyzetben mutatják az aktusok alatt: "Mondom, részben. Ugyanis a szexualitás férfi és nő között mindig is arra kell törekedjék, hogy a férfi a domináns, a nő pedig az indomináns. Természetesen egészen más az a szituáció, amikor egy nőt szándékosan megalázunk, méltatlan helyzetbe hozunk, női mivoltából kivetkőztetjük, de ez egy másik asztal, az én filmemben erről szó sem lesz."