Ugyan a státuszát nyitott kapcsolatra változtatta, de csak poénból: valójában még mindig nincs barátnője a Valóvilág 4 volt játékosának. Ismerkedik, de arra is egyre kevesebb az ideje, így lassan elszokik a csajozástól - főleg úgy, hogy lassan már a kisujját se kell megmozdítania, mivel a lányok kezdeményeznek nála.

A Valóvilág 4 volt játékosa a napokban nyitott kapcsolatra változtatta státuszát, ám mint az kiderült, az egészet poénnak szánta. VV Jerzy életében még mindig nincs olyan csaj, aki szóba jöhet nála, mint barátnő: „Ha azt érzem, hogy rátaláltam valakire, azt majd úgyis posztolni fogom” – magyarázta Várudvary Jerzy, vagyis, mint mondta, ha valóban lenne nője, akkor az biztosan nem lenne nyitott kapcsolat.

Nincs ideje csajozásra

„Egyelőre ismerkedek, csajozgatok, de semmi komolyabb, hiszen, ha van valakim, akkor mellette nem tudnék félrelépni. Barátnőt csak úgy vállalok, ha úgy érzem, csak rá van szükségem, mellette akarok lenni, segíteni és támogatni. Olyankor szóba sem jöhet más lány, semmilyen téren. Ilyen szinten szerencséjük van a lányoknak velem, mert nekem bűntudatot okozna a megcsalás.”

VV Jerzy a Velvetnek elmondta, igazából bele se férne most komolyabb dolog az életébe, mert nem engedi az ideje. „Olyan az életem most, hogy össze-vissza megyek fellépni, vagy épp Lengyelországba fordítani – a tolmácskodás szerencsére nagyon bejött most nekem. Szóval nincs egyfajta rendszer, akár egyik napról a másikra mennem, utaznom kell. Ez egy kicsit necces, nagyon kevés lány fogadná el. Ráadásul nagyon nehezen engedem közel magamhoz a lányokat – sokat tanultam az előző kapcsolataimból. Megismerten önmagam, megtanultam tisztán látni a dolgokat és nem elfogultan.”

Hónapok elteltével a chippendale fiú már arra is egyszerű magyarázatot tud adni, miért dobta ki egyik pillanatról a másikra villabéli csaját, Gigit: „Az érzelmeket az ember nem tudja befolyásolni, de ha csalódik egy hatalmasat, akkor az érzelmek megszűnnek vagy labilissá válnak, és fölül tud kerekedni az ész. Hogy egyik pillanatban ezt éreztem, a másik pillanatban pedig mást, nem csoda, hiszen olyan dolgokat éltem át Gigi által, hogy más ember is azt mondaná ilyen helyzetben, jól van, ezt inkább ne erőltessük. Hiszen minek szaladjak olyan busz után, ami már elment. Nem fogok szaladni egy lány után se” – magyarázta VV Jerzy.

Már nem kell hajtania

Hozzátette, amióta kijött a villából, folyamatosan bombázzák a csajok, ahogyan ő fogalmazott: „de kőkeményen.” „Éppen ezért már kezdek ellustulni, meg elszokni a csajozástól. Egyébként ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden lány azzal jön, szexeljünk, érezzük jól egymást – vannak közöttük teljesen normálisak is, akikkel lehet ismerkedni.” Hogy ki mennyire tolerálja éjszakai vetkőzéseit, azt VV Jerzy szerint előre nem lehet tudni:

„Biztosan van olyan lány, aki azt mondja, ez nem zavarja, aztán meglát képeket rólam és elbizonytalanodik, vagy nem esik neki jól. Át tudom érezni a helyzetet, de ezt el kell fogadni. Én mindig elmondom az elején, hogy féltékenykedésnek nincs helye, bármikor hívhatnak, hogy mennem kell műsort adni. Megcsalni pedig akármikor meg lehet az embert, akkor is, ha leszaladunk cigiért a boltba. Szerencsére eddig az ilyen dolgokat mindig meg tudtam beszélni a párommal.”