A londoni étteremben, ahol a rövid életű Fekete Vonat félvér énekesnője dolgozik, átalakításokat végeznek, ennek köszönhetően tud hosszabb időt Magyarországon tölteni Mohamed Fatima. Nem pazarolta az időt, megplasztikáztatta a hasát és implantátumot rakatott a mellébe. Azt mondja, újra emberi testben akart lakni, ezért vállalkozott a beavatkozásra. Rövidesen végleg hazatelepül, és albumot is ad ki, nahát. Mondjuk, ezzel már fenyegetőzik egy ideje.

Bő egy évvel azután, hogy a Szabolcs utcában őrizetbe vették a Fekete Vonat egykori félvér énekesnőjét, Mohamed Fatima előkerült, lefogyva. Csodás átalakulását a napi- és hetilapok egyaránt megörökítették, még a plaszikai sebészhez is elkísérték az énekesnőt, aki egyébként évek óta külföldön – jelenleg Londonban – dolgozik felszolgálóként, csak épp hazaugrott egy jó műtétre. Az átváltozás publicitása nyilván nem véletlen, Mohamed Fatima hamarosan végleg visszatelepül Magyarországra, lemezt és klipet ad ki, és egy alapítványt is szeretne létrehozni.

Már kezdi a sajátjának érezni a mellét

„Egy hete volt a műtétem, még két hétig biztosan ágyhoz leszek kötve, utána pedig még körülbelül négy hétig nem szeretnék repülőre ülni” – magyarázta a Velvetnek az énekesnő. Arra a kérdésre, hogy ilyen hosszú szünetre hogyan engedték el vendéglátósként, annyit felelt, hát úgy, hogy átalakítják a londoni éttermet, ahol dolgozik. „Az első hét nagyon rossz volt, de most már alig vannak fájdalmaim, és már kezdem sajátomnak érezni a mellemet. Volt egy hasplasztikám is, mert ugye hatvanöt kilót fogytam, sajnos maradt bőrfelesleg, amit tornával nem tudtam eltüntetni” – magyarázta a beavatkozás miértjét.

Az énekesnő azt mondja, azért döntött a műtét mellett, mert újra emberi testben akart lakni, szerinte e nélkül aligha épülhetne újra az önbizalma. „Olyan volt a bőröm, mint egy nagykabát, amit már jó régen megvettem, de nagy lett rám, kifogytam belőle. Nem tudtam eldönteni, hogy most akkor kövér vagyok-e vagy sovány, és ez nagyon megviselt.” A lelkét még nem tudta helyrerakni, sokszor még kövérnek látja, érzi magát, de az orvosa szerint ez idővel elmúlik.

Pasi, zene, alapítvány

Önbizalmának alakuló kapcsolata is jót tesz, döntésében brit majdnem-pasija is támogatta. „Örült neki, mert tudta, hogy nem vagyok megelégedve magammal, és így jobban fogom érezni magam. De azt is mondta, hogy nagyon szeret engem így is.” A kapcsolat, hangsúlyozta Mohamed Fatima, tényleg csak alakulóban van, mindössze 3-4 hónappal ezelőtt találkozott a jamaicai felmenőkkel bíró rapperrel. „Előtte volt egy hatéves kapcsolatom, azt ki kellett heverni, Londonban pedig nem igazán bíztam senkiben. Aztán jött ez a fiú, ő az egyetlen olyan ember körülöttem kint, akire tényleg számíthatok.”

Hat hét múlva Mohamed Fatima visszautazik Londonba, de már nem marad kint sokáig, azt mondja, rövidesen végleg hazatelepül. Tervei is vannak már, a zenélést biztosan folytatja, hamarosan megjelenhet debütáló albuma, melyen az elmúlt 2 évben dolgozott Budapesten és Londonban.  „Fél évvel ezelőtt az első szóló klipem is megjelent, már kész van a második is, amit Londonban forgattunk, folynak az utómunkái, szeretném, ha mihamarabb a közönség elé kerülhetne.” A zenélés mellett szeretne létrehozni egy alapítványt a hátrányos helyzetű gyerekek számára, ahol zenével, kézműves foglalkozásokkal kötné le őket. „Szeretném bevonzani őket az utcáról, megmenteni őket a drogtól és a bűnözéstől, hogy valami értékeset tudjanak adni a világnak a későbbiekben.”

Ezért vették őrizetbe

Mohamed Fatimát 2010 augusztusában őrizetbe vette a rendőrség Budapesten. Azt mondja, az első hírekkel ellentétben nem követett el csalást. „Volt egy srác, aki brókernek adta ki magát, és kedvező feltételek mellett segített nekem is hitelhez jutni, de mint később kiderült, hamis munkáltatói igazolásokkal intézte ezt. Előbb sértettként kezeltek, majd tanú lettem, végül azért vettek őrizetbe, mert nem jelentem meg a tárgyalásokon. Az ügy lezárult, pénzbírságot kaptam, amit ki is fizettem, a csaló pedig börtönbüntetést kapott, ha jól tudom"  - nyilatkozta a Velvetnek.