Dundinak kilenc hónapja volt rá, hogy felkészüljön rá, most ő jön, az emésztéssel. Amúgy nem sokat pihen, mert már megint hipertitkos tervei vannak.

Majkának az Összeesküvők hajtása után is csak három hét pihenője volt, de nem bánkódik, mert valami nagyon izgalmas dologba vágja a fejszéjét, amiről viszont, ahogy ez már lenni szokott, még semmit sem mondhat, csak annyit, hogy a kommentelőknek megint lesz min köszörülni a nyelvüket. „Az elmúlt négy hónapban három szabad estém volt, ideje volt már lenyugodni kicsit. Mivel hétvégente koncertezünk, így azért azok az esték nem szabadok, de legalább a hétköznapjaim azok. Most végre a kártyázásra is jut idő, játszom online meg rendesen is” – kezdte a Velvetnek.

Dundi is a partiba

A szilveszter a koncertezéssel egybekötött bulizás, Vácott lépnek fel egy egész estés nagyszabású bulin egy klubban. „Több mint egy év után végre Hajni is velünk jöhet, mivel anyukája vigyáz addig a fiunkra” – mondta a TV2 műsorvezetője hozzátéve, bár gyermekének anyja még szoptat, ez nem különösebb probléma, mivel azelőtt se ivott különösebben, nem hiányzik neki. „Az alkohol hiányával nincs nagy gond, viszont hogy végre kikapcsolódjon, arra nagy szüksége van.”

A párnak arra egyelőre nincs lehetősége, hogy kettesben is elmenjenek valahová, hiszen a kis Máriant még nemigen hagyhatják magára. „Talán tavasszal, nyáron majd el fogunk menni, most még nem szeretnénk, ráadásul hurcolászni se nagyon akarjuk.”

Celeb bébi sose sír

Az ön gyereke sokat sír/t?

Majka szerencsésnek mondja magát, hiszen a bébi jól alszik, csak akkor sír, ha valami baja van. „Hagy aludni a gyerek, ritkán sír, és olyankor is a Hajni intézi a dolgot. Az éjszakákat mindig átalussza, semmi baj nincs” – állította, de azt is elismerte, hogy egy csecsemő ezekben a kezdeti korszakokban, mikor még nem is lát rendesen, inkább az anyjára van utalva, semmint rá. „Még nagyon nem tudok mit kezdeni vele, eszik, alszik. Ez még nagyon az anya korszak, majd féléves kora után jobb lesz állítólag. Azt mondják, hogy a nőnek kilenc hónapra van szüksége, hogy felkészüljön az anyaságra, a férfinek meg másik kilencre, hogy felfogja, hogy itt van ez a fickó, aki most már nem megy el innen legalább tizennyolc évig.”