Annyira megbánta, hogy rossz kés alá feküdt, hogy a lánya nem is plasztikáztathat majd. Ő ugyan most megint kapott új implantátumokat, hiszen melleit megviselte a szoptatás, de ha csak egy százalék esély is van rá, hogy balul üthet ki a dolog, akkor neki még ennyi műanyag sem kell.

Hajdú Péter felesége már egy ideje hallotta innen-onnan, hogy bizonyos implantátumokkal baj lehet, de eleinte meg sem fordult a fejében, hogy olyasmi egyáltalán előfordulhat, hogy ipari szilikont alkalmaznak mellnagyobbításkor. Márpedig vele megtörtént: nemrég kés alá kellett feküdjön, hogy kivegyék melleiből a szakadt PIP implantátumot, amit még 2007-ben operáltak bele.

Mellesleg

„Igazából nem vettem komolyan, ráadásul az orvosnak kellett volna értesítenie, de nem hívott, én pedig nem is éreztem elváltozást. De aztán annyit mondogatta a Várkonyi a Tényekben, hogy gondoltam csak megnézetem. Van egy jó barátunk, aki plasztikai sebész, elmentem hozzá és ő már a tapintásából is érezte, hogy ki van szakadva, sőt, csomókkal is tele van” – mondta Sarka Kata a Velvetnek. „Sose vettem volna észre, mert nem úgy kell megnézni, ahogy a melled ellenőrzöd, teljesen máshol kellett keresni a csomókat."

„Három napra volt szükségem, hogy leszervezzem a nagymamákat, aztán befeküdtem, és megműtöttek. A szövettant kivárni nagyon nehéz volt” – mesélte, hozzátéve, hogy reméli, ilyesmi soha az életben nem fordul elő többet. Sarka Kata tehát új, immáron nem PIP implantátumokat kapott, hiszen arról nem lehetett szó, hogy semmit nem tesznek be, lévén a melle a szoptatástól, meg a korábbi szilikontól igen megereszkedett. Pedig ha nem változott volna meg a felépítése, az egykori Miss BKV bizony isten nem tettetett volna be inkább semmit, mert mint mondta, nem ér ennyit az egész.

Meglepő módon Hajdú Péter se kürtölte tele a sajtót idő előtt a műtéttel, amiből mi arra következtetünk, hogy tényleg komolyan beparázhatott a felesége. „Peti folyamatosan mást se csinált, csak engem nyugtatgatott, mert teljesen kiborultam. Másról se szólt az életem, már temettem magam. Utánanéztem, de persze esélyem sincs perelni a forgalmazót.”

Nahát, veszélyes

Ön kire hallgat mellműtétkor?

A mostanában törökbálinti éttermükben üzletvezetői teendőket elleső Sarka biztos abban, hogy a lányának nem is fogja megengedni a plasztikát, mert veszélyes. A botoxot, meg egyéb ránctalanító műtétek eleve szóba se jöhetnek nála sem, mert nem szereti a mesterséges anyagokat, egyedül a melleivel tett kivételt. „Addig jó volt, amíg nem volt semmi baj vele, de ez így kicsit stresszes. Simán éldegelnék vele, de ha csak egy százalék esélye is van, hogy valami baj lesz, akkor nem éri meg. Ha ezt mondják, sose csináltatom meg, a férjem ugyanúgy szeretett volna akkor is. Semmi nem ér annyit, még szeretném látni az unokáimat is.”

Hogy miért nem nézett komolyabban utána, mit is ültetnek bele az orvosok, azt nem tudni, akkor elégnek tűnt a számára, hogy jó ismerősök ajánlották korábbi plasztikai sebészét. „Megbíztam az orvosomban, meg sem fordult a fejemben, hogy ipari szilikont tesz be, ráadásul, szerintem tudott is róla, hogy rossz a minősége. Nekem azt mondták, hogy ő az egyik legjobb.”