VV Veronika már rég nem vár az időközben kiesett VV Knizner Péterre, az érzelemcsapot akkor elzárta, amikor a valóságshow veterán szájon puszilta Ügyvédnő Esztert. Pasija, VV Cristofel ennek ellenére nagyon féltékeny volt, még azt is megtiltotta neki, hogy beszéljenek, de mostanra enyhülni látszik. Veronikával meg nagyon rendes, legalábbis ezt mondta a minigeronazzo.

Úgy tűnik, az álkubai álmacsó VV Cristofel lenyugodott kicsit, és már nem szeretné szerelemféltésből szétzúzni VV Péter fejét - sőt, most már azt is megengedte, hogy az ő szilikonajkúja - Alekosz egykori tévés kamuneje, ugye - leüljön beszélgetni a VV5-be valóságshow veteránként bejutott játékossal. Knizner a kiesése után ugyanis arról számolt be a Velvetnek, hogy Veronika megkérte, inkább ne keresse telefonon, mert ezzel csak fájdalmat okoznak Cristofelnek.

"Engedélyt kaptam arra, hogy beszéljünk"

"Cristofel az első pár napban nagyon féltékeny volt Peti kiesése után, de már belátta, hogy nagyon gyerekesen viselkedett. Azt mondta nekem, hogy ha szeretnék beszélni Petivel, nyugodtan megtehetem, mert megbízik bennem. Szóval, engedélyt kaptam arra, hogy beszéljünk" - magyarázta Veronika, aki mostanában meglehetősen ingatag az érzelmeit illetően. A villában először a kubaival kavart, majd Cristofel távozása után VV Péterrel kerültek közel egymáshoz. Titoklevelében később azt vallotta Veronika, hogy néha többet is érzett a nagy taktikus Knizner iránt. Aztán azt nyilatkozta az egyik napilapnak, hogy ezt csak azért írta, hogy Péter megzavarodjon. Majd a Velvetnek arról beszélt, féltékeny Ügyvédnő Eszterre, ennek dacára pedig pár nappal később összeköltözött Cristofellel.

Veronika ezúttal kifejtette: amikor Knizner közelebb került az ügyvédnőhöz (még egy puszit is adott a szájára, jaj), rájött arra, hogy nem annyira fontos a valóságshow veterán számára, úgyhogy ő azon a ponton le is zárta az egész történetet. "Cristofellel meg úgy vagyunk, hogy nagyon jól vagyunk. Együtt lakunk, minden rendben van, nagyon sokat változott azóta, amióta együtt vagyunk. Nagyon rendes velem, egy rossz szavam nem lehet most."