Nem gyászol senkit, mert aki meghalt, az meghalt. Szerette Mary Zsuzsit, pedig az exfelesége néha csupa rosszat mondott róla, azt persze nem említette, hogy ő is az énekesnőről. Azért a menedzsere ne csináljon reklámot a halálából, mert azt nem bírja.

Idén sem maradunk Frizbi nélkül, erről Hajdú Péter személyesen gondoskodik, így újra ellátogathattunk a showműsor felvételeire, hogy meghallgassuk Klapka Györgyöt, és az ő drámáját. A drámát csak Hajdú emlegette, Klapka igen közönyösen beszélt volt nejéről. Na, nem azért, mert tiszteletlen lenne, hanem csak mert úgy véli, nincs azon mit túlparázni, ha valaki meghal, ez az élet rendje, egy olyan dolog, ami csak az élőknek rossz.

A bambizó balettáncos

Még mielőtt erre rátért volna, biztos, ami biztos Hajdú elbeszélgetett vele a régi időkről, amiről nemcsak hogy már hat éve mi is írtunk, de Klapka szerint már Friderikusz is ezekről a dolgokról kérdezte annak idején, azaz a nőkről.

Mary Zsuzsi öngyilkossága miatt a családból senkinek nincs bűntudata, de azért nagyon haragszik, hogy a néhai énekesnő menedzsere emlékkoncertet akar szervezni, mert nem bírja azokat, akik anyagi hasznot csinálnak egy halálesetből.

Apropó haszon: sokan ízléstelenezik, amiért kevéssel volt neje halála után furcsa reklámmal rukkolt elő, de Klapka elmondta, hogy a szerződést még Mary Zsuzsi halála előtt megkötötték. Ha valaki lemaradt volna, arról van szó, hogy Klapka titkos aranyszállítmányról beszélt egy YouTube-videóban, amiről később kiderült, hogy ciderreklám. Mint mindig, Klapka most is meg van győződve arról, hogy a reklám nagyon jó és óriási siker lett, arról azonban nem beszélt, hogy mennyi pénzt kapott érte.

Halál, kutya, felelősség

Az aranyárusnak amúgy épp elég baja van, pláne most, hogy a lapok összefüggésbe hozták egy kislánnyal, akit az üzletember telephelyén lakó kutya csúnyán megmart. Klapkának annyi köze van az ügyhöz, hogy az eset az ő telephelyén történt, ahol sorozatos betörések miatt tartott kutyákat, amiket a kislány a nagybátyjával - a telep biztonsági őrével - gyakran meglátogatott. A kutyák állítólag a lány bundás csizmáján gőzöltek be, és nekiugrottak úgy, hogy azóta is altatásban fekszik, műtétekre várakozva.

Klapka sajnálja a dolgot, de mást nem tehet, mivel a kutyákat szabályosan, a zárt udvaron belül is egy kennelben tartják, ahonnan csak néha jöhetnek ki. Alkalmazottját is nagyon sajnálja, hiszen az amúgy sánta fiú az unokahúgát vitte a telepre, senki nem számított rá, hogy tragédia lesz a dologból. A Vámház körút 9. számtól búcsúzó egykori balettáncosnak sem fenékig tejfel az élet, reméli azt is, hogy az idei évben több tragédia már nem éri.