Trudie Styler, Sting felesége Howard Stern rádióműsorában bevallotta, hogy férje szereti néha lecserélni nejét másik nőkre. A 49 éves, négygyermekes családanya egy telefonos interjúban beismerte, hogy Sting egy házasságszédelgő. A pofátlanságáról híres Stern kérdésére válaszolva Trudie nem köntörfalazott: "Naná, hogy bevonunk másokat is a kapcsoltaunkba!"

A pár szex klubokba is jár ahol Styler végignézi, ahogy az énekes más nőkkel találkozik. "Nem vagyok féltékeny. Sting szereti ezeket a klubokat, ahol mindenki meztelen. Amíg ő elvan, én csak járkálok, beszélgetek a többiekkel vagy reszelem a körmöm" - mesélte Stern New York showban. Stern azt is megkérdezte, hogy bevállalta-e férjével hármasban, mire Trudie válasza: "Ez a rock'n'roll, nem? Most akkor mi van?! Európai vagyok, és mi itt ilyeneket csinálunk. Sokkal izgalmasabb az életünk, mint nektek Amerikában!"

A feleség kijelentései még Howardot is sokkolták, és el is kezdett kételkedni, hogy a nő vajon igazat mond-e. Stingék 12 éve házasok, és az éneke s bevallása szerint az ősi tantrikus szexet gyakorolják.