J. Lo elhagyja a Los Angeles-i álomvilágot és dívaimidzsét, hogy megmutathassa rajongóink és az embereknek, ő is hús-vér ember, és neki is van saját személyisége.

Lopeznek úgy tűnik, ismét elege van abból, hogy az összes újság, az ő kiváltságos és fényűző életével van tele, és emellett előszeretettel elemzik katasztrofális szerelmi életét is.

Ezért elköltözött Los Angelesből, árulja a házát, és jelenleg Miamiban lakik. Az ismerősei szerint Lopez azt mondta, soha nem fog visszaköltözni Los Angelesbe, de lehet, hogy a munka miatt kénytelen lesz venni egy kisebb házat.

J.Lo-nak állítólag már teljesen elege van az újságírókból, és most személyiségének inkább a vicces, halk oldalát akarja megmutatni. Egy ismerős szerint Lopez azt nyilatkozta, hogy többé nem tart igényt a díváknak kijáró bánásmódra, nem lesz több abszurd kérése, nem fog több száz fehér liliomot a szobájába rendelni és nem követel majd speciális lepedőt ahhoz, hogy álomra hajthassa a fejét, mint eddig. Egyszerű, normális lány lesz. Legalábbis ezt mondta.