Billy Joel amerikai rockcsillag (55) könnyű sérüléssel megúszta három éven belüli harmadik autóbalesetét. Mint Bayville (New York állam) rendőrsége a hétvégén közölte, Joel a nedves úton lesodródott autójával az úttestről és egy lakóháznak ütközött. Az egyedül utazó popsztár egyik ujján szenvedett kisebb sérülést, de nem volt hajlandó orvosi kezelésnek alávetni magát. Mivel sem alkoholos, sem pedig drog általi befolyásoltság gyanúja nem merült fel, a rendőrség nem indított ellene eljárást.

Egy szemtanú, Thomas Phillips szerint Joelnek nyilván kínos volt a baleset. "Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy megint balesetet szenvedtem" - mondta a popsztár, aki különben csak egy pizzáért indult autójával.

Joel tavaly Long Island-on fának ütközött autójával. 2002 júniusában East Hamptonban szenvedett balesetet és akkor súlyosan megsebesült. Abban az időben gyógyszer túladagolás miatt pszichiátriai kezelés alatt állt. Jelentések szerint azért volt depressziós, mert légúti megbetegedés miatt le kellett mondania Elton Johnnal tervezett koncertkörútját.