A 34 éves Joy Fahy egy rövid időn keresztül bébiszitterként tevékenykedett a Cranberries énekese, Dolores O'Riordan kisfia mellett, majd elbocsátása után feljelentést tett a bíróságon. Többek között azzal vádolta az énekesnőt és férjét, Dan Burtont, a Duran Duran egykori menedzserét, hogy fogva tartották őt, nem megfelelő szülei a kisfiúnak, és hogy rengeteg pénzzel, valamint egy autóval is tartoznak neki.

Fahy azt állította, azért rúgták ki, mert nem vállalta hogy egy hétig kocsi és telefon nélkül egyedül marad a kisfiúval, egy kanadai utazás során. A bébiszittter egyébként felelőtlennek nevezte az énekesnőt, azt mondta mindig fel kellett ébresztenie és meg kellett fürdetnie a kisfiút késő este, hogy reggel tovább aludjon, és az énekesnő pihenhessen. Emellett azt is állította, hogy az énekesnő férje mentőmellény nélkül vitte jet-skizni a gyereket, ráadásul közben sörözött is.

O'Riordan a bíróságon mindent tagadott, és a bíró sem találta megalapozottnak a vádakat. Fahy pénzkövetelésének azonban helyt adtak, így a házaspárnak 1500 eurót kell fizetnie egykori bébiszitterének, bár Fahy ennél jóval többet, mintegy 12 000 eurót, egy terepjárót és egy ingatlant szeretett volna, mivel szerinte erről szólt a szóbeli megállapodásuk.