A legújabb hírek szerint Bruce Willis szakított barátnőjével, Brooke Burns-szel. A 49 éves színész mindössze kilenc hónapot töltött a 23 éves ex-Baywatch sztárral, de már szinte mindenki azt hitte, a sármos színésznek komolyak a szándékai. Nem véletlenül, hiszen ahogyan azt a Velvet is megírta, áprilisban egy milliókat érő gyémátgyűrűvel lepte meg fiatal kedvesét, és szinte nyíltan, a sajtó előtt kérte meg a kezét.

Az elválás oka valószínűleg az lehet, hogy a pár nem igen tud együtt lenni, az utóbbi időben ugyanis egymástól távol dolgoznak. Willis Los Angelesben forgat, míg menyasszonyjelöltje Hawaiin merült el egy amerikai sorozat forgatásában. "Igen nehéz fenntartani egy kapcsolatot 3000 mérföldes távolságból, ezért úgy döntöttek, inkább barátok maradnak" - fogalmazott a pár egy közeli ismerőse.

Bruce Willis szinte pontosan akkor kezdett el udvarolni Brooke Burnsnek, amikor volt felesége ország-világ előtt kijelentette, beleszeretett a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcherbe. Willis és Moore a válás után is jó kapcsolatot ápolnak, és megosztják a három lánygyermekük körüli tennivalókat.