Robbie Williams kénytelen volt karanténban hagyni kutyáit, miután visszatért Amerikába. Az énekes egyszer már megreptette szegény német juhászait, mivel annyira hiányoztak neki a kutyák, hogy Los Angelesből angliai birtokára szállíttatta őket, mivel éppen ott tartózkodott.

Most azonban megunta az unalmas Angliát a hóbortos sztár, és úgy döntött, visszatér Amerikába. Kutyáit azonban nem tudja magával vinni, mivel az angol törvények szerint minden Amerikából behozott kutyának legalább hat hónapot a szigetországban kell töltenie, megfigyelés alatt. Így a különc énekesnek még három hónapot kell arra várni, hogy Los Angelesben viszont láthassa kedvenceit.

"Robbie imádja a kutyáit, és rettentően hiányoznak neki" - mondta el a sztár egyik barátja. "Úgy tervezte, legalább ősz végéig Angliában marad, így úgy gondolta, megéri átrepíteni a kutyákat is Sussexi birtokára. Ám aztán nem érezte jól magát egyedül egy ilyen nagy birtokon, és rájött, hogy hiányzik neki Los Angeles. Tudja, hogy a törvény miatt a kutyáknak még három hónapig Angliában kell maradni, de mihelyt lehetséges, őket is visszaszállíttatja Amerikába".